Julkaistu Jätä kommentti

KUNTOSALIAMME VUOKRATAAN!

☀KUNTOSALIN TILAVUOKRA NYT EDULLISEMPI YKSIN TREENAAVALLE ☀Harmillisesti näyttää siltä, että Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa kuntosalien sulkua kaksi viikkoa lisää eli 24.1 asti. On aika toimia ja parantaa tilavuokran käytäntöä, tästähän ei tiedä kukaan kauan lopullisesti tulee kestämään! 🤯🍀Jotta saamme hinnat asiakkaille tilavuokrassa alemmas, jaamme kuntosalimme kahteen osaan, niin kuin ennen vanhaan: kuntosali 1 – räkkihuone ja kuntosali 2 – nurmikkohuone. 🍀Ovet näiden tilojen väliin siis palaavat ja molempiin tiloihin löytyy oma sisäänkäynti. Näin voimme vuokrata kahta eri tilaa. Ajanvaraus on porrastettu niin, että toinen tila (räkkihuone) allkaa tasatunnein ja toinen tila (nurmikkotila) puolelta, jolloin kohtaamisia näiden kahden treeniporukan välissä ei synny. 💥RÄKKITILA (nettiajanvarauksessa kuntosali 1), perinteisen punttisalin luottovalinta 💥➡️Kuntosali 1, on tila josta löytyy juoksumatot x2, crosstrainer Käsipainot, räkki x 4, tangot ja levypainot, hiihtolaite, jalkaprässi, ylä-, ala- ja ristikkäistaljat, Smith, hiihtolaite sekä assault bike. Tilasta löytyy useampi peili sekä myös kepit ja kuminauhat.💥NURMIKKOTILA (nettiajanvarauksessa kuntosali 2), toiminnallisen harjoittelun unelma💥➡️Kuntosali 2, on tila jossa on kaksi soutulaitetta, leuanvetolaite, vaakajalkaprässi (painopakka 200kg), rintaprässi- ja takaolkapäälaite, ristikkäistalja, vatsa- ja selkälaite, vaakasoutu, chest press, vartalonkierto – laitteet. Lisäksi tilasta löytyy välinevarasto jossa mm. Jumppapallo, Bosupallo, Kuminauhat, Foamrollerin, TRX-köydet, battleropes, steppilaudat, koordinaatiotikkaat ja -aidat yms. Löydät myös puolapuut, vatsapenkki, työntökelkka tekonurmikkoineen. Tästäkin tilasta löytyy tangot levypainot vaikkei räkkiä olekaan.👨‍👩‍👧‍👦Hype treenaaja treenaa hintaan 15€/hlö tai 25€/2hlöä tai enemmän (alekoodi löytyy hypecenterin asiakkaat ryhmästä Facebookista, muussa tapauksessa ole yhteydessä)👨‍👩‍👧‍👦Salin ulkopuolinen treenaaja treenaa hintaan 25€/hlö ja +10€ lisähenkilöt➡️ Maksut verkkokaupassa, liikuntaeduilla tai mobilepayillaJos jäi vielä jokin pohdituttavaa niin olethan suoraan yhteydessä yrittäjään info@hypecenter.fi tai 0400862842

Verkkokauppaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Ajanvarauksen klikkaamalla tästä

Julkaistu Jätä kommentti

Uudenvuodenlupaus

Paras uudenvuodenlupaus on sellainen mikä toteutuu ja joka keskittyy olennaiseen eli on jollain tavalla oikeasti merkittävä. Uudenvuoden lupaukset noudattaa hyvin pitkälti sitä tavoitetta, että oltaisiin tai tehtäisiin jotain asioita paremmin kuin edellisenä vuonna. Kuitenkin valitettavaa on, että monet meistä tahkoo epärealistisia tavoitteita ensimmäiset 4-6 viikkoa kunnes paluu entiseen sinetöityy. Miten voisimme välttää tämän sudenkuopan?

Oli iso tavoitteesi / lupauksesi mikä tahansa, mene isompaa kuvaa kohti askel kerrallaan. Aloita jostain todella pienestä. Tee sellainen tavoite, joka saattaa tuntua alkuun jopa naurettavan helpolta. Eli sen sijaan, että yrität ahtaa täysin uutta arkeesi tai käytökseesi, yritätkin tehdä vain pienen nyanssin. Toistat sitä toimintatapaa seuraavat 365 päivää, mikäli tavoitteesi vaatii päivittäisen toiston tai 52 viikkoa. mikäli se on jaettavissa ennemminkin viikoille. Niinpä. Se naurettavan helppo tavoite onkin oikea saavutus, kun pystyt toteuttamaan sen systemaattisesti läpi vuoden. Mikä parasta, jos olet onnistunut pitämään kiinni siitä vuoden se tapa seuraa mitä todennäköisesti automaattisesti seuraavan vuoden, parhaimmillaan koko elämän.

Mitä hyvinvoinnin edistämiseen liittyviä pieniä tavoitteita voisi olla? Ja miten niissä pystyisi säilyttämään motivaation? Alta löydät esimerkkejä, joita voit lainata sellaisenaan.

Motivaatio ei ole stabiilitila ja niinpä joskus ei huvita. Mikä tahansa tavoitteesi on, joskus ei huvita vaikka juuri nyt kokisit äärimmäisen vahvaa motivaatiota muutokselle. Olennaista siinä kohtaan kun sinua ei huvita, palaa alkuun ja pohdi, miksi alunperin lähdit hakemaan muutosta? Lisäksi kannattaa palauttaa kokonaiskuva mieleen tavoitteissa.

Tavoitteen asettelu: määritä se lähtötilanteeseen nähden sopivaksi, tarkasta realistiset resurssisi ja tee siitä konkreettinen. Resurssiksi muodostuu monella suurimmaksi osaksi aika, mutta niitä voivat olla myös omat henkiset voimavarat, talous, ympäristö jne. Resurssit tulisi olla sellaiset, että tavoite on mahdollinen saavuttaa. Tässä voi käyttää halutessaan SWOT-analyysia, jossa listataan tavoitetta tarkastella omat vahvuudet, heikkoudet sekä ulkoa tulevat uhat ja mahdollisuudet.

Realistoituja tavoite esimerkkejä

 1. ”Pidän joka päivä yhden 15 minuutin taukojumpan, päätetyön ohella”
  – Liian kova tavoite sellaiselle, joka ei pidä taukojumppaa koskaan. Parempi olisi vaikka 2 x viikossa (Huom, määrittele päivä ja kellonaika tavoiteeseesi), 5-10 minuuttia. Onko se riittävä tavoite? Muutoshan on lähtötilanteeseen nähden 100% joten ehdottomasti. Viikossa se tekee 10-20 minuuttia ja kuukaudessa 40-80 minuuttia. Vuodessa 480-960 minuuttia eli mahdollisesti 16 tuntia. Kun pohdit, ettei nyt huvita, muista niskahartia päänsärkysi, mikä on kadonnut ensimmäisten viikkojesi jälkeen ja pohdi, haluatko sen takaisin?
 2. ”Haluan aloittaa kuntosaliharjoittelun ja käyn kolme kertaa viikossa salilla”
  – Mikäli olet aloittamassa harjoittelun kuntosalilla, suosittelen vahvasti harjoittelemaan alkuun kerran viikossa. Hyvällä, monipuolisella ohjelmalla tulet huomaamaan jo 5. viikon kohdalla kehitykset tuloksia. Muistuttaisin että suomalaiset terveysliikuntasuositukset suosittelevat lihaskuntoharjoittelua kaksi kertaa viikossa. Jälleen kerran viikossa läpi vuoden on 52 krt / vuodessa ja sen suorittaminen on todella hyvä saavutus. Tunnet varmasti muutoksen kehossasi.
 3. ”Haluan aloittaa lenkkeilyn. Käyn ainakin viisi kertaa viikossa”
  – Aivan älytön tavoite aloittelevalle lenkkeilijälle. Sen tulee huomaamaan viimeistään kahden kuukauden jälkeen oireissa kehossasi. Kun keho ei ole tottunut juoksulenkkeihin eikä aloituksessa kiinnitetä huomiota palautumiseen tai kehonhuoltoon on täysin varmaa että kehoon muodostuu erilaisia kiputiloja sekä mahdollisesti rasitusvammoja. Jälleen kerran 1-2 krt / viikossa maltillisella vauhdilla olisi aloittelijalle enemmän kuin koskaan.
 4. ”Jätän herkut ja syön vain terveellisesti.. Ainakin tammikuun”
  – Ravintotavoitteissa kannattaa puoltaa positiivista psykologiaa. Itseltään kieltäminen ja ”tahdonvoimalla” pusertaminen tuottaa harvemmin mitään lopullista tulosta. Kun kieltäminen loppuu tai ei huvita enää (ja se ajanjakso tulee kaikille) niin samantien palataankin alkuun rytinällä. Koita siis olla luopumatta mistään ja ajattelekin mitä voisit tuoda lisää. Hyviä ravintotavoitteita voisi olla esimerkiksi vedenjuonnin lisääminen 2-4dl tai aamupalan monipuolistaminen jollain proteiinin lähteellä
 5. ”Menen joka ilta puoli kymmeneltä nukkumaan, kun aiemmin menin puoli kaksitoista”
  – 2h muutos nukkumaan menossa, pistää rutiinit kovaan uusiksi. Kiva tavoite ja onnistuu taas ehkä viikon kaksi, mutta mitä todennäköisemmin elämä puuttuu peliin ja palauttaa lähtöruutuun. Kun tavoite on realistisempi lähtötilanteeseen nähden, rutiinit seuraavat perässä. Mitä jos menisitkin 15minuuttia maksimissaan 30minuuttia aikaisemmin nukkumaan? Voisiko jopa olla väljyyttä 15-30 minuuttia aikaisemmin jottei tarvitse ruoskia itseään epäonnistumisista. Siihen yleensä monet tavoitteet kellahtavatkin; ”epäonnistumiseen”. Niinsanottu epäonnistuminen tavoitteessa kuuluu uuden opettelun prosessiin ja tässä kohtaan meidän tulisi olla kuuntelematta korvien välistä piiskuria. Itsensä syyllistämistä kun on tarpeeksi kuunnellut, hanskat tippuu tiskiin.

Mikäli kuitenkin asetat suuremman tavoitteen itsellesi niin ohjenuora sen onnistumiselle on se, että muuta sitä tarpeen mukaan. Suuren tavoitteen asettelussa kuvittelemme optimaalista tilannetta onnistumisen kannalta. Tavoite ei alkuvaiheessa ota huomioon muuttuvia tekijöitä, sillä ulkopuolisten syiden ennustaminen on mahdotonta. Eli mikäli tavoitteen saavuttamisen aikana tulee muutos joka vaikuttaa resursseihisi (esim. aika, jaksaminen) niin muutos tulee tehdä tavoitteeseen. Usein tätä ei tehdä muutoksen kohtaamisessa vaan halutaan uppiniskaisesti pitää kiinni alkuperäisestä suunnitelmasta. Lopuksi yleensä homma hajoo käsiin ja mitään jää saavuttamatta. Tilalle jää turhaan epäonnistumisen tunne ja itsensä syyllistämistä. Toinen vaihtoehto on, että alkuperäinen tavoite viedään väkisin maaliin sellaisenaan ja siinä revitään kaikki selkänahasta eikä huomata että muut asiat elämässä kärsii tavoitteen onnistumisen nojalla. Pahimassa tapauksessa voidaan menettää jotain arvokasta.

Uusivuosi ja uudenvuodenlupaukset ovat tervetulleita. Tee itsellesi hyvä teko ja onnistu tavoitteen asettelussa sekä muuta tavoitetta tarvittaessa, niin onnistut ilolla. Oli tavoitteesi mikä tahansa, pidä huoli siitä että nautit matkasta. ”Ei se määränpään vaan se matka”.

Hype Centerin uudenvuodenlupaukset 2022

💎 Myynti- ja asiakastavoitteet muuttuivat jo alkuperäisestä kuntosalien sulun vuoksi. Olemme nuori yritys, joten tavoitteena on toistaiseksi ollut vuosittainen kasvu. Tapahtuman johdosta on kuitenkin realistisempaa pyrkiä samaan kuin edellisenä vuonna sillä joudumme paikkaamaan tammikuun menetystä koko vuoden

💎 Arvotavoitteemme on tukea mahdollisimman monen ihmisen hyvinvointia vuoden aikana

💎 Treeniboxin tavoite ensi kesänä on kuitenkin kasvu. Eritoten kasvu omatoimisten treenaajien määrässä. Tavoitteen saavuttaminen vaatii markkinointiresurssien lisäämistä. Boxin tavoitteena on myös ensimmäisen kerran, pystyä tuottamaan positiivista kassavirtaa. Edelliset kesät ovat paikanneet investoinnit.

💎 Hieronta tavoitteemme on lisätä asiakaslupauksia ja rikkoa omia ennätyksiämme. Ensimmäinen asiakaslupauksemme on, että maanantaina kun asiakas etsii vapaita aikoja, tulee meiltä löytymään vähintään yksi 45min aika samalle viikolle

💎 Toinen tavoitteemme on, että tarjoamme viikonloppuhierontaa enemmän mitä koskaan ja vähintään 42 viikonloppuna

💎 Ennätyksen rikkominen hieronta asiakasmäärissä on meidän yksi konkreettinen tavoite. Tällä hetkellä meidän ennätys on 77 hieronta asiakasta viikossa, kaipa nyt ainakin 80 hlöä / viikossa hierontaan 💪🏻

💎 Tavoitteena on Personal Trainer toiminnan kasvattaminen ja konkreettisena tavoitteena on löytää ammattitaitoinen ja tiimiin sopiva henkilö tekemään alkuun osa-aikaisesti PT-ohjauksia sekä ryhmäliikuntoja. Tärkeää olisi se että iltapainotteinen työ onnistuisi myös. Olisi mahtavaa että pystyisimme tarjoamaan kaikille halukkaille PT-ohjausta. Pitkäaikainen tavoitteemme on, että kaikki Porvoossa jotka haluavat laadukasta, terveyttä edistävää ja tieteeseen nojaavaa valmennusta hakisivat ja saisivat sen meiltä.

💎 Sisällön tuottaminen on epidemian aikana jäänyt vähiin kantimiin. Tälle vuodelle tavoitteena on tuottaa hyvinvointiin liittyvää sisältöä 12 kertaa vuoden aikana eli kerran kuukaudessa

💎 Ydintavoitteemme on taloudellinen selviytyminen vuodesta ja toiminnan jatkuminen vuodelle 2023. Keksiä luovia ratkaisuja kohdatessamme haasteita, sillä epidemia tuo varmasti vielä jotain mitä emme osaa tässä vaiheessa ennustaa

OIKEIN HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2022!
t. Janika, Jasmin, Emilia, Lola, Niina, Anniina ja Johan

Julkaistu Jätä kommentti

Hype Centerin 3. tilinpäätös

Miten aika on mennytkään niin nopeasti, jo kolme vuotta! Keväällä vuonna 2018 päätin lähteä rakentamaan Porvoon länsipuolelle hyvinvointia tukevaa palvelua hierontojen, liikunnan sekä kuntosalin kautta yhdessä Jasminin ja Emilian kanssa. Kukaan meistä ei voinut kuvitellakaan, minkälainen matka siitä olisi tulossa. Nyt kun tarkastelen tuota reittiä tähän päivää, niin täytyy sanoa että sisältä puhkuaa lämmin ja vahva kiitollisuus. Huolimatta siitä, että 36:sta meidän olemassaolo kuukaudesta korona on riepotellut niistä 22 kuukautta ja jännityksellä odotan juuri tällä hetkellä minkälaisia rajoituksia Etelä-Suomen aluehallintovirasto kehittää meille seuraavaksi. Se kun vielä osuu kuntosalialan kuumimpaan sesonkiin, jossa tehdään 8-20% koko vuoden tuloksesta, niin kova paikkahan se tulee olemaan. Mutta kun siitä ensimmäisestä aallosta selvittiin, niin tässä yrittäjä osaa ottaa jo aika lungisti ottamatta turhaa stressiä sellaisista asioista, joihin ei itse pysty vaikuttamaan. Pelaamme Centerillä niillä korteilla, mitä meiltä löytyy ja niillä pelisäännöillä, mitä meille viranomaiset jakavat.

Mistä ammennan kiitollisuutta?

Yltiöoptimistisena henkilönä kiitollisuus ei vaadi vaivan näköä, koska automaattisesti ajatukset keskittyvät asioihin, jotka ovat hyvin ja joissa on onnistuttu. Niitä aiheita on tässä kolmessa vuodessa tullut mielestäni enemmän kuin pystyi Hype Centeriä perustaessa kuvittelemaan. Olen kiitollinen asiakasryhmän kasvusta. Ohjaajajamme sekä liikuntapaikkamme liikuttaa vaihtelevasti nykyään satoja ihmisiä viikottain ja teemme viikossa hierontahoitoja 50-75 kpl. Työmme tuntuu erittäin merkittävältä ja merkittävyys korostuu, kun pääsemme olemaan yhä useamman ihmisen hyvinvoinnin apuna. Asiakasryhmän kasvua on vauhdittanut toimipaikan laajentuminen Hype Treeniboxin myötä. Boxi tuli ensimmäistä kertaan käyttöön kesällä 2020 Porvoon Taidetehtaalla ja viime kesänä siirryimme selkeästi parempaa paikkaan Porvoon Kokonniemeen, joten jatkamme ensi kesänä siellä. Luvassa on ohjattuja ryhmäliikuntatunteja (Boxi-treenit) tutulla ohjaajakaartilla sekä mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun touko-elokuun ajan. Olen kiitollinen siitä, että ohjaustyömme lisäksi pystymme myös konkreettisesti tarjoamaan porvoolaisille inspiroivia liikuntapaikkoja.


Hype Center rakentui yhden naisen ajatuksesta. Sain mukaani lähtemään Jasminin ja Emilian. Sen lisäksi, että olemme kaikki kolme vuotta vanhempia ja viisaampia, teemme yhä yhdessä töitä. Tiimiimme on liittynyt työntekijöitä, joista pääsääntöisesti paikalla tällä hetkellä on Annina. Ollaan oltu onnekkaita, että ollaan löydetty salibandykentiltä varsinaisia työntekijähelmiä Hype Centerille. Yrittäjänä pystyn lomalla lomailemaan, koska tiedän että homma pyörii täydellisesti myös ilman meikää koska niin loistavia tyyppejä on tullut meille hommiin. Olen saanut myös aina tarvittaessa apuja kollegoiltani, sillä onhan tässä ollut muutamaan otteeseen tarvetta apukäsille ollut mm. koronakriisin, raskauden ja synnytyksen vuoksi.Ollaan saatu porukkaan lisää osaamista fysioterapeutti Lola Ottosonin myötä, joka hyppäsi remmiin vuoden 2019 lopussa. Lola oli tuttu aiemmista töistä Porvoossa, joten hän sujahti tiimiimme kuin kala veteen. Kesällä 2020 boxin myötä liikuntajoukkueen vahvistukseksi tuli Johan Kaurila. Johanin tunnit Boxilla ovat hypetettyjä ja niinpä hän aloittaa meillä keväällä 2022 PT-työt kuntosaliohjausten parissa. Nyt aivan hetki sitten hierontavahvuuteen mukaan saatiin Niina Nieminen, jonka kanssa alku on enemmän kuin lupaava. Joukkueurheilijana on mahtavaa, että saa itse kasata itselleen toimivan joukkueen, jossa voi luottaa jokaisen tekemiseen 100%:sesti. Siinä on helppo olla ja nauttia matkasta.

Olen kiitollinen kaikista onnistumisista ja tähän päivään asti selviämisestä. Ollaan pystytty päivittämään, muokkaamaan Hype Centerin tiloja ja lisäämään laitteistoa asiakaskunnan tarpeisiin sopivaksi ja käytännön asiat toimivammaksi. Olemme onnistuneet luomaan toimivia tuotteita, joissa on kova kysyntä ja joista palaute on mielettömän ruusuista. Nämä tuotteet ovat toki kirkastunut ja rakentunut tämän ajan saatossa, kokeilujen ja tutkimusten kautta. Olemme pystyneet tuottamaan laadukasta hieronta- sekä liikuntapalveluita, joista saamme päivittäin kiitosta ja positiivinen maineemme kirii meidän edellä. Olemme onnistuneet säilyttämään elinkeinomme epidemiakriisin keskellä ja olemme epidemiasta huolimatta pystyneet kasvamaan ja eihän siitä tiedä varmasti, mutta ehkä osittain juuri sen vuoksi? Olen myös erittäin kiitollinen siitä faktasta, että meidän tiloista ei toistaiseksi ole lähtenyt tiedettävästi eteenpäin ainuttakaan jatkotartuntaa ja että meidän asiakkaat noudattavat tautitaisteluun liittyviä ohjeistuksia erinomaisesti tiloissamme.

Emme olisi tietenkään ole onnistuneet yksin. Meillä on mielettömiä yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Juuri tämän kokonaisuuden vuoksi pystyn luottavaisin mielin katsomaan tulevaan ja kiitollisena vilaista taakse. Luotan että tämä kokonaisuus pitää yhtä ja että asiakkaat ovat edelleen mukanamme taistelussa koronan tuomia haasteita vastaan. Yhdessä ja vain yhdessä, selviämme.

KiitoksetISO KIITOS, kaikille jotka olette olleet reitin varrella; asiakkaille lämpimistä kohtaamisista, yhteistyökuvioiden mahdollistajille sekä yhteistyökumppaneille toimeksiannoista ja yhteistyöstä, kollegoille osaamisesta sekä tuesta, työntekijöille loistavasta ja kannattelevasta työstä, vuokranantajalle vastaantulosta sekä tukijoukoilleni kotiin kaikesta avusta, ymmärryksestä ja ihan vaan olemassa olosta.

Nyt on meidän kaikkien aika pysähtyä ja rentoutua joulun ääreen. Oikein mukavaa joulua Sinulle! Toivottavasti näemme ensi vuonna 🙂

Kiitollisuuden voimalla,
Janika

Ps. Lisäsimme tuotteen verkkokauppaamme ”kannatusasiakkuuden”, jotta voit halutessasi tukea meidän yritystä vaikeana aikana ostamalla 10€ kannatusasiakkuuden verkkokaupastamme https://hypecenter.fi/tuote/kannatusasiakkuus-1-kayttokerta/

Julkaistu Jätä kommentti

Palautekysely 2021

Teemme vuosittain asiakaspalaute kyselyn. Teemme sen siksi että olemme olemassa asiakkaitamme varten. Meidän ykkös prioriteetti on palvella asiakkaita ei vain hyvin, vaan erinomaisesti sekä mahdollistaa mahdollisimman helppo, stressitön ja motivoiva treeniympäristö. Tavoitteena on tarjota asiakkaille päivän, viikon tai kuukauden paras treenitunti. Olemme kehittyneet alusta asti jatkuvasti, aiomme kehittyä myös jatkuvasti.

Asiakaspalautteisiin peilaten olemme suurimmaksi osaksi onnistunut siinä. Teimme kyselyn kuntosalillamme, suljetussa fb ryhmässä ja kyselemme jatkuvasti treenaajia tavatessamme meiningistä. Kysyimme asiakkailtamme kysymyksen:

Miksi sä treenaat meillä?

 • Siisteys, ilmapiiri, ammattitaito
 • Mukavat ihmiset
 • Saa laittaa omaa musiikkia
 • Porvoon paras sijainti
 • Hyvä fiilis täällä
 • Kaikki toimii
 • Kesällä huomasi että ilmanvaihto on kunnossa. Oli kiva treenata vaikka oli hellettä niin salilla oli siedettävää
 • Helppo päivittää asiakkuus silloin kun itelle sopii
 • Nettiajanvaraus toimi hyvin silloin kun oli käytössä
 • Viestintä ja sosiaalinen media
 • Porvoon parasta antia
 • Kivat, ammattitaitoset, motivoivat Personal Trainerit sekä muut treenaajat
 • Hyvät ja kaikki tarvittavat laitteet
 • Kompakti, mutta tuntuu ihan premium kuntosalilta. Jotenkin henkilökohtainen, yksilöä tukeva ilmapiiri ja ympäristö
 • Helppo tulla autolla, ilmaiset parkit ja aina tilaa
 • Ihanan rauhallista, tilaa aina hyvin treenata
 • Hype Best!
 • Tänne kun olen tullut ei ole ollut ikävä Porvoon muita kuntosaleja
 • Siisteys x 1000 (tästä tuli ja viikottain jatkuvasti tulee positiivista palautetta. Meillä on puhdasta ja tavarat on paikoillaan. Ei sen kummempaa mutta valitettavasti harvassa kuntosalissa näin asiat ovat)
 • Sijainti x 1000 (tämä ehdottomasti pitääkin olla ihmisen yksi tärkein valintakriteeri. Kun sali on lähellä sitä tulee käytettyä. Tutkimukset puoltaa sitä että liikuntapaikan olisi hyvä olla alle 15 minuutin päästä kotoolta jotta liikunnan saa helpommin säännölliseksi ympäri vuoden. Saamme kiitosta siitä että olemme tuoneet kuntosaliharjoittelu Porvoon länsipuolelle)

Hype Center rakentui Porvooseen noin kolme vuotta sitten. Tämä koko kolme vuotta on sisältänyt yrittäjyyden kaikki eri värit pienessä ajassa. Upeaa huomata, että korona myrskystä huolimatta olemme pystyneet tehdä kannattavaa ja laadukasta liiketoimintaan. Ilman uskollisia asiakkaitamme Porvoossa, meitä ei enää olisi. Kiitoskiitoskiitos. Teitä on ilo palvella! Jatkossakin pyrimme olemaan odotustenne arvoinen porvoolainen kuntosali sekä hierontakeskus.

Julkaistu Jätä kommentti

Hierojaksi Hype Centerille?

🍀 Haluatko liittyä TEAM Hypeen? 🍀

Janika jää lokakuussa viikonloppu tekijäksi, joten etsimme osa-aikaista hierojaa HYPE Centerille.

Tarjoamme sinulle:
🍀 Iltapainoiset työt lokakuusta lähtien
🍀 Hierontatilat, jossa on sähköpöytä. (Paperit, rasvat ja pyyhkeet hieroja itse hoitaa ja hankkii)
🍀 Semi riskittömän vuokrasopimuksen – et maksa tyhjistä illoista
🍀 Hyväksi todetun nettiajanvarauksen, jossa asiakkaita on jo paljon
🍀 Mahdollisuuden treenata työpäivän aikana sekä sen ulkopuolella
🍀 Hyvä maineisen yrityksen alla työskentely, jossa hieronta asiakkaita on toistaiseksi ollut niin paljon kun jaksaa vain hieroa
🍀 Mahtavat työkaverit ja rempsee meininki

Haluamme tiimiimme:
🍀 Hyvän tyypin
🍀 Kovanäppiseksi kutsutun hierojan
🍀 Hieronta kokemusta vähintään vuosi takana
🍀 Koulutettu hieroja, plussaa jos urheiluhieroja
🍀 Oltava oma yritys/tmi

Mikäli kiinnostuit ja kuvaus sopi sinuun, laita sähköpostilla pieni esittely itsestäsi info@hypecenter.fi ja käydään läpi tarkemmin kuviot 😎

Hype Center hierojat Emilia, Janika & Jasmin
Julkaistu Jätä kommentti

Porvoon ulkoliikuntapuistot

Kokonniemi
(Jääkiekkotie 3, Porvoo)

Alue on iso ja pehmustettu tekonurmikolla. Vierestä löytyy myös isompi pehmustealue, jossa on boccia-kenttiä. Ne ovat yleensä vapaana, joten alueella mahtuu helposti tekemään toiminnallisia kehonpainoharjoittteita tai koordinaatio juoksuja. Lisäksi vierestä löytyy liikuntatelineitä ja kaikkia telineitä useampi kappale, joten useampi henkilö mahtuu treenaamaan samaan aikaan:

 • Puolapuut
 • Vatsapenkit
 • Leuanvetotangot
 • Monkey bars
 • Dippitelineet
 • Nojapuut
 • Boksit

Kokonniemen lenkin varrelta, läheltä liikuntapuistoa löytyy myös edelleen hyvin toimivat tukit, joilla on kiva saada pientä voimatreeniä jalkoihin tai käsiin. Tukkeja on kolme ja niiden paino hieman vaihtelee.

Hype (70)

Kodderviken
(Haikkoontien vieressä, Koddervikenin leikkipuisto)

Treenialue on huomattavasti Kokonniemen ulkoliikuntapuistoa pienempi, mutta sisältää muutaman erilaisen elementin, jonka avulla treeniin saa helposti uusia ulottuvuuksia. Alusta on myös tekonurmen päällä. Vierestä löytyy myös lasten leikkipuisto, beachvolley kenttä sekä mini jalkapallo/koripallokenttä. Paikalta löytyvä treenivälineistö:

 • 15-25kg tangot
 • Battle Rope
 • Boksit
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Vatsa/selkäpenkki
hype jasmin porvoo liikunta

Huhtinen
(Tikantienpuisto)

Huhtisen liikuntapuisto on hyvin saman tyyppinen kuin Kodderviken, alueelta löytyy samanlainen välineistö muuten mutta vapaapainotangot uupuvat. Alusta on myös kevyesti pehmustettu. Paikalla olevat telineet mahdollistavat hyvän kokovartalotreenin.

 • Battle Rope
 • Boksit
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Vatsa/selkäpenkki
 • WhatsApp Image 2020-04-22 at 12.54.51

Kevätlaakso
(Kevätlaaksontie, Porvoo)

Treenialue on iso ja kevyesti pehmustettu. Alue löytyy Humlan lenkin varrelta, joten siihen sopii pysähtyä treenaamaan. Mikäli haluat päästä suoraan treenipaikoille autolla, joudut jättämään auton Kevätlaaksontielle. Telineet mahdollistavat monipuolisen treenin ja useampi treenaaja mahtuu samaan aikaan treenaamaan. Paikalta löytyy:

 • Renkaat kahdessa eri tasoissa
 • Vatsapenkki
 • Kiipeilyköysi
 • Seinä
 • Puolapuut
 • Monkey bars
 • Leuanvetotanko
 • Human flag tanko
porvoo ulkokuntosali joonaanmäki

Tolkkinen

Erittäin pieni Tolkkisten koulun läheltä, vapaapalokunnan vierestä löytyvä kompaktisetti (näkyy hyvin Tolkkistentielle), joka mahdollistaa paljon erilaisia monipuolisia liikkeitä. Treeni alustaksi on valikoitunut pehmustetut laatat, mikä mahdollistaa tasaisen pinnan tehdä esimerkiksi askelkyykkyjä. Paikalta löytyy:

 • Renkaat
 • Vatsa/selkäpenkki
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Monkey bars
tolkkinen, treenipaikka porvoo

Hamari

Hamarin lenkin varrelta löytyy pari telinettä, joihin voi pysähtyä tekemään muutaman lihaskuntoliikkeen kesken lenkin. Telineet ovat n. 500m päässä urheilukentästä

 • Leuanvetotanko
 • Vatsapenkki
 • Puomi

Joonaanmäki

Joonaanmäen lenkin varrelta löytyy muutama teline, johon voi pysähtyä kuntoilemaan lenkin varrella. Pääset myös helposti telineiden viereen parkkeeramalla uimahallille ja nousemalla siitä Joonaanmäelle.

 • Monkey bars
 • Dippiteline
 • Vatsapenkki
 • Lähellä myös penkki jota voi käyttää tasona esim. punnerruksiin
porvoo ulkokuntosali humla

Mikäli haluat inspiraatiota ulkoliikuntapaikoille, Hypen treenikätköistä löydät itsellesi juuri sopivia treenejä! 🙂 Tutustu kätköihin verkkokaupasta klikkaamalla TÄSTÄ

Julkaistu Jätä kommentti

Hierontaan tulossa? Lue uusista rajoituksista

Kiristyneen koronatilanteen ja aluehallintoviraston rajoitusten mukaiseisti Hype Centerillä toimenpiteet ovat seuraavanlaiset ajanjaksolla 25.2-14.3.

Hierontaan tulossa?

 • Käytä maskia
 • Saavuthan paikalle aikaisintaan 5 minuuttia ennen hierontaasi. Tiloissamme saa olla maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan, joten aikaisemmin emme avaa ovea. Annamme näin edelliselle asiakkaalle riittävästi aikaa poistua
 • Pese kädet ennen ja jälkeen hieronnan
 • Sisäänkäynnin tuulikaapissa on vain yksi (1) henkilö kerrallaan
 • Pidä kahden (2) metrin etäisyys muihin ihmisiin

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä sekä yhteistyötä, jotta saamme pitää tilamme auki ja näin tarjota teille palveluitamme. Kun yhdessä toimimme, selviämme läpi tämänkin ajanjakson. Kuntosaliasiakkaille on kommunikoitu erikseen uusista rajoituksista sekä toimintatavoista treenaamisen kannalta.

Kiitos kaikille yhteistyöstä jo etukäteen!

Julkaistu Jätä kommentti

Omistaja äitiyslomille, Hype Center palvelee normaalisti TEAM Hypen avulla

Viime viikolla uutisoimme, että Hype Centerin perustaja / omistaja Janika Martinsalo jää helmikuun puolessa välissä määrittelemättömälle äitiyslomalle. Toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti ja tässä artikkelissa kerromme miten.

Hierojina jatkavat Hype Centerillä tutut Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen. Jatkossa hieronta-aikoja on Hype Centerillä tarjolla arkipäivien lisäksi myös sunnuntaisin joka viikko, kevääseen asti. Lisäksi keskiviikko aamuisin (klo 7-13.00) Centerillä jatkossa hieroo jo osalle tuttu Kristiina ”Krisse” Järvinen. Asiakaspalaute Krissen hieronnasta:

Krisse on mukava ja rempseä hieroja, joka paneutuu huolella tiukkoihin kipukohtiin. Krisse käyttää hyvin voimaa hieronnassa, ei liikaa eikä liian vähän. Paikat aukeaa ja mieli rentoutuu.

Hype Center hierojat:

Kristiina Järvinen

Emilia Maukkonen

Jasmin Michelsson

Personal Trainer palvelut, elämäntapamuutos projektit sekä kuntosaliohjelmia ohjaavat Centerillä fysioterapeutti / personal trainer Lola Ottosson sekä personal trainer Jasmin Michelsson. Jasmin toimii Hype Centerin kuntosalivastaavana sen aikaa kun Janika on poissa.

Hype Center Personal Trainerit:

Lola
Jasmin

Työntekijöinä jatkavat ahkerat ja palvelualttiit Emma ja Taimi, jotka huolehtivat tilojemme siisteydestä. Lisäksi he ovat asiakaspalvelussa maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19.00 esittelemässä tiloja, vastaanottamassa uusia asiakkaita tai päivittämässä asiakkuuksia.

Hype Center työntekijät:

Emma
Taimi
 • Jasmin Michelsson kuntosalivastaava / urheiluhieroja / personal trainer
 • Lola Ottoson fysioterapeutti / personal trainer
 • Emilia Maukkonen hieroja / kuivaneulaus
 • Emma asiakaspalvelija
 • Taimi asiakaspalvelija

Tämän kovan ja kokeneen tiimin vuoksi, voi Janika rauhassa keskittyä pienen hype-pallon kasvuun ja kehitykseen.

Hype Center on jatkossakin yksi Porvoon laadukkaimpia kehonhuolto- ja liikuntakeskuksia. Tiimimme lisäksi siitä pitävät huolen meidän huippu asiakkaat.

Kiitos

Julkaistu Jätä kommentti

Kuntosali näkymät vuodelle 2021

Jo muutaman vuoden ajan kuntosaleilla on ollut havaittavista tammikuun ruuhkapiikin laimenemista ja sitä kautta pitkittymistä helmikuulle. Ihmiset eivät ole niin tarkkoja siitä, milloin uuden vuoden lupauksia aloitetaan toteuttamaan ja toisaalta saatetaan jopa pelätä ns. uuden vuoden leimaa. Liikunta-alalla oletetaan, että maailman tilanne tulee edelleen vaikuttamaan kuntosalien kävijämääriin sekä liikuntainnostuksen hypettämiseen joulu-helmikuun ajan. Yksi syy on tartuntojen pelko yhdistettynä siihen, että tilanteella voi selittää omaa liikkumattomuutta. Toinen ehkä suurempi syy, että uuden vuoden lupauksia (mikäli niitä tehdään) koskee oletettavissa asioita, joista ollaan jääty paitsi ja jotka ovat olleet saavuttamattomissa tautitilanteen vuoksi. Isoiksi arvoiksi on oletettavasti noussut matkustelun sekä elämysten hakemisen lisäksi myös perheen ja ystävien kanssa vietetty aika. Mikä tuskin on huono asia.

Hype Centerillä ei tosin ole koskaan ennenkään kenenkään otsalle jaettu minkäänlaisia leimoja vaan rauhallinen ympäristö ja rennot ihmiset kannustavat treenaamaan helposti läpi vuodenkin. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta parempi tavoite onkin harjoittaa lihaskuntoa läpi vuoden kerran viikossa kuin tehdä on/off -tyyppisiä liikunta pyrähdyksiä.

Meillä on ollut käytössä kuntosalille ajanvaraussysteemi, joka mahdollistaa rajata yhtäaikaisen treenaajien määrän sekä infon muille treenaajille kuinka monta treenaajaa salilla on mikäkin alkava tunti. Järjestelmä otettiin käyttöön kevään ensimmäisen aallon aikana ja todettiin toimivaksi ja on ollut käytössä uudestaan 12.10.20 lähtien. Asiakaskokemuksissa järjestelmä on koettu helpoksi, nopeaksi ja jopa luksuspalveluksi. Ajanvarausjärjestelmä tulee olemaan käytössä myös tammikuun ajan, sillä twistillä että jatkossa asiakas pystyy varata tunnin sijaan 30 minuutin pätkiä ja niitä sitten tarvittaessa useamman pätkän perän jälkeen, jotta oman treenin ehtii tehdä. Lisäksi asiakasrajaus on tammikuusta lähtien 8 hlöä kerrallaan.

Me otamme tilanteen vakavasti, mutta kannatamme sekä kannustamme silti ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Valloilla oleva tilanne tulee nykytiedon valossa jatkumaan vielä pitkään, joten miten pitkään aiot laiminlyödä omaa hyvinvointiasi? Meillä Centerillä sinun ei tarvitse pelätä tammikuun rysää, sillä hallinnoimme asiakasmäärää sekä lisäksi pidämme paikat siistinä ja puhtaina.

Loppiaisena 6.12 on mahdollista tulla kuntosalillemme katsomaan, miltä treenipyhättömme näyttää klo 11.30-15.00 välillä. Tänä vuonna vapaata treenivuoroa kaikille loppiaiselle emme voi antaa valloilla olevan tilanteen ja mahdollisen rysän takia, mutta voit tulla hakemaan ilmaisen koodin ja ohjeet miten pääset testikäyttämään saliamme jos et ole täysin varma asiakkuuden hankinnasta. Ohjeistamme ja kerromme paikan päällä mielellämme lisää.

Lämpimästi tervetuloa ja oikein rentouttavaa joulua!

ps. mikäli sinulla on smartumit yms setelit tai saldot menossa vanhaksi, niin tässä asiakaspalvelun aukiolomme loppuvuonna:

keskiviikko 23.12 klo 7.00-13.30
maanantai 28.12 klo 17-19.00
torstai 31.12 klo 10-15.00

Ja muissa tapauksissa, laitathan viestiä info@hypecenter.fi tai 0400862842 niin sovitaan aika!

Julkaistu Jätä kommentti

Black Friday – NOT

Hype Center ei osallistu Black Fridayihin. Miksi?

Asiakkaamme arvostavat kuntosalimme rauhallisuutta.

Asiakkaamme arvostavat tilojemme siisteyttä.

Asiakkaamme arvostavat positiivista ilmapiiriä.

Asiakkaamme arvostavat juuri tällä hetkellä erityisesti treenaajien määrän rajausta (6hlö/h) ja pitävät nettiajanvarausjärjestelmän helppoudesta.

Emme halua ottaa riskiä että menettäisimme sen kaiken, mitä asiakkaamme meissä arvostavat. Emme halua halpojen hintojen ryntäyksestä koituvaa välinpitämättömyyttä sotkemaan tilojamme tai paikkaa tekemään ahtaaksi saati huonontunutta ilmapiiriä.

Mikäli arvostat asioita, joita Asiakkaamme arvostavat, olet ehdottomasti tervetullut kuntosalillemme. Tervetullut sillä hinnalla, joka mahdollistaa rauhallisuuden, siisteyden, positiivisen ilmapiirin sekä mahdollisimman koronavastaisen liikuntaympäristön. Se hinta mahdollistaa myös meidän olemassa olon.

Suuri kiitos meidän Hype Centerin väelle, me arvostamme teitä!