Posted on Jätä kommentti

Kesätarjous alkaa pian! Oletko valmis?

150 asiakkaalle on luvassa mieletön kesätarjous:

3 kuukautta, 129€ uudet asiakkaat (norm. 185€)
– sisältää avausmaksun ja ohjatun kuntosaliohjelman
– sisältää rajattoman kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kolmen kuukauden ajan
– aukiolot 5-23.30
– asiakaspalveluaikoina PT:n tuen

3 kuukautta, 119€ HYPE Centerin asiakkaat (norm. 165€)
– sisältää rajattoman kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kolmen kuukauden ajan
– aukiolot 5-23.30
– asiakaspalveluaikoina PT:n tuen

  • Tarjous voimassa 17.5-3.6.2019
  • Osta kesäasiakkuus helposti netistä ja lue lisätiedot VERKKOKAUPASTAMME (hinnat päivittyvät keskiyöllä)

 

_DSC2183

Posted on Jätä kommentti

TÖRKEÄ KESÄALE ALKAA 17.5

HYPE Centerin kesä on tulossa ja me treenataan pääsääntöisesti ulkona!

Perjantaina 17.5.2019 alkaa törkeä kesäasiakkuuksien alemyynnit! 150 ensimmäistä KESÄASIAKKUUDEN ostajaa saa kolmen (3) kuukauden asiakkuuden naurettavaan hintaan 129€ / 119€!

129€ – uudet asiakkaat
Uusien asiakkaiden KESÄASIAKKUUTEEN kuuluu rajaton kuntosalin käyttö, ryhmäliikuntojen käyttö sekä kuntosaliohjelma, joka ohjataan pienryhmissä (1-4hlö)

119€ – kanta-asiakkaamme tai asiakkainamme olleet
KESÄASIAKKUUKSIIN kuuluu rajotan kuntosalin käyttö sekä ryhmäliikuntojen käyttö
(Ei pysty yhdistämään olemassa olevien asiakkuuksien kesken. Tuote on suunnattu kesä-, heinä- ja elokuulle)

Voit hankkia asiakkuuden verkkokaupastamme 17.5 keskiyöstä lähtien tai paikan päältä asiakaspalvelijoidemme läsnäollessa. Me tsempataan ihmiset treenaa kesän läpi, ettei syksyllä tarvitse aloittaa alusta!

Vain 150 ensimmäistä pääsee käyttämään tämän tarjoukseen hyväksi. Pidä huoli, että yksi heistä olet Sinä!

_DSC2183

 

Tarjous päättyy viimeistään 3.6.2019

Posted on Jätä kommentti

Liikuntamotivaatio kateissa

Niin meillä kaikilla, aina välillä. Liikuntaan tulisi suhtautua jossain määrin myös rutiinin omaisesti. Motivaatio ei ole stabiili vaan se vaihtelee. Siitä huolimatta sitä tulisi tehdä kuten yrittäjän tulee tehdä kirjanpito tai jokaisen pestä hampaat. Siihen ei aina välttämättä ole suurta innostavaa motivaatiota eikä se tuota suuria euforian tunteita joka kerta, mutta se täytyy tehdä. Jos emme liiku, huomaamme sen suorituskyvyssämme ja hyvinvoinnissamme. Lisäksi pidemmän ajan tauko nostattaa aloittamisen kynnystä entisestään ja pitkän tauon jälkeen kova liikunta tuntuu yllättäen jälleen melko pahalta ennen kuin sen saa rullaamaan.

_DSC2059.jpg

Oliko sulta jo tipahtanut tammikuuntavoitteet ja pohdit että mihin se motipiikki katosi? Jos lähtisi liikkeelle, tuntuisi siltä kuin joutuisi aloittamaan alusta. No alkuun tavallaan, mutta vielä et ole todennäköisesti menettänyt sitä mitä ehdit alku vuodesta rakentaa. Kysymys kuuluu, haluatko niin tapahtuvan vai lähdetkö liikkeelle nyt?

Toisaalta voit kuulua myös niihin, jotka saavat intoa kevään tuomasta auringon valosta sekä kuivista lenkkipoluista. Eikö olekin ihanaa pyöriä liikunnan tuomissa mielihyvän hormoneissa ja arkikin luistaa paremmin? Saat onnellisesti nauttiakin siitä. Toivottavasti kuitenkin pidät järjen päässä, etkä altistu rasitusvammoille. Hyvin usein juoksun aloittavat lähtevät liian nopeasti liikkeelle, joka saattaa tuoda kehiin mm. plantaarifaskiitin, juoksijan polven tai penikkataudin oireita. Suosittelemme että kuuntelet kehoa ja aloitat maltilla! Koska mikä olisikaan ikävämpää, kuin motivaatiopiikin aikana joutua pakkolevolle.

Tiivistys: treenaa riittävästi, mutta fiksusti ja nauti silloin kun on fiilis 🙂

 

 

 

 

Posted on Jätä kommentti

WALK IN -hierontapäivä on kohta täällä!

WALK-IN -hierontapäivää vietetään lauantaina 4.5 klo 9-18 Eestinmäen HYPE Centerillä. Saat 30 minuutin ammattilaishieronnan ilman ajanvarausta naurettavan edulliseen hintaan 25 euroa! (norm. 34€).

Emilia, Jasmin ja Janika hieroo koko päivän omilla pöydillään ja heillä on kokemusta työstään yhteensä reilusti yli 15 vuotta. Oli sinulla alaselkä tukossa, niskahartiakipuja, päänsärkyä tai raajojen puutumisia, nouda apu meiltä! Tämä on myös loistava mahdollisuus etsiä itselleen sopiva hieroja.

Eli ei muuta kuin JUST WALK IN!walkin-mainos

 

 

 

Posted on Jätä kommentti

HYPEN HÖLKKÄ VAI HYPEN HYPPELYT?

Joka viikon alussa nettiajanvarausjärjestelmäämme ilmaantuu vähintään yksi HYPEN HÖLKKÄ ja yksi HYPEN HYPPELY -treeni. Molemmat ovat ilmaistapahtumia, jossa ei virallista ohjausta tapahdu vaan ohjaaja on itse treenaamassa ja pääset halutessasi siihen mukaan 🙂

HYPEN HÖLKKÄ = 3,8km karjalaiskylän lenkki. Lähtö HYPE Centerin edestä
HYPEN HYPPELYT = Linnamäen porrastreeni. Lähtö Linnamäen portaiden alta

Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksemme kautta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

TERVETULOA!

WhatsApp Image 2019-04-23 at 21.39.18.jpeg

Posted on Jätä kommentti

25.4 asiakaspäivä uusille sekä kanta-asiakkaille

Useiden viestien perusteella moni missasi viime torstaina 10% tarjouksen, joten annamme teille mahdollisuuden käyttää tarjous uudestaan. 10% alennus kaikista kuntosaliasiakkuuksistamme verkkokaupan kautta 25.4 asti tai paikan päältä torstaina  25.4 klo 17-19.00. VERKKOKAUPPAAN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ . Alennuskupongin koodi on 180419

birthday-cake-380178_1920.jpg

Tulevana torstaina (25.4) juhlitaan HYPE Centerillä omistajan ikääntymistä. Illalla on ohjelmassa klo 16.00 HYPEN HÖLKKÄ karjalaiskyläntietä pitkin (3,8km), jonka voi mennä kävellen tai hölkällä. Sen jälkeen on uniikit Synttäri HYPE -treenit klo 17.45 (1,5h), joihin uudet asiakkaat pääsevät halutessaan mukaan 5 eurolla tai ostetullaan asiakkuudellaan. Treenit ovat osin sisällä ja osin ulkona. Treenaajan ei tarvitse olla juoksukuntoinen. Lisäksi klo 19.15 alkaa HÖLLÄYS-treeni, jossa monipuolisesti käydään läpi koko kroppa kehoahuoltaen ja näihinkin pääset poikkeuksellisesti mukaan 5 eurolla. Ohjaajana toimii juhlakalu Janika Martinsalo. Treeneihin pääset osallistumaan NETTIAJAN VARAUKSEN KAUTTA PAINAMALLA TÄSTÄ

Paikalle on tulossa myös AVON edustaja esittelemään erilaisia kosmetiikkatuotteita ja FOREVER edustaja esittelemään erilaisia hyvinvointituotteita. Heiltä saa ilmaisia tuotekokeiluja sekä ilmaisia tipsejä meikkauksee, ihonhoitoon tai ravintolisiin. Uudet asiakkaat sekä kanta-asiakkaamme, toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi! 🙂

 

Posted on Jätä kommentti

10% alennus uusista asiakkuuksista vain tänään!

Omistajan kolmen vuoden yrittäjyyden kunniaksi tänään kaikki uudet kuntosaliasiakkuudet -10%!
(HUOM, koskee myös alennusryhmiä: eläkeläiset, opiskelijat & juniorit)

ESIMERKKEJÄ:
1kk 75,60€ (norm.84€)
3kk 166,5€ (norm. 185€)
6kk 279€ (norm. 311€)

1kk alennusryhmä 67,2€ (norm. 75,6€)
3kk alennusryhmä 148€ (norm. 166,5€)

  • Sisältää avausmaksun ohjatun kuntosaliohjelman, sekä rajattoman kuntosalin sekä ryhmäliikuntatuntien käytön!

10 kerran asiakkuus 98,1€ (norm. 109€).
10 kerran asiakkuus opiskelijat & juniorit 81,5€ (norm. 90€).
10 kerran eläkeläiset 63,5€ (norm. 70€).

  • Sisältää avausmaksun ohjatun kuntosaliohjelman ja käyntikerrat voi käyttää vaihdellen salin puolelle tai ryhmäliikuntaan.

Hae oma asiakkuutesi paikan päältä klo 17-19.00 tai osta verkkokaupasta käyttäen alennuskoodia: 180419. Tarjous voimassa vain tänään!
PÄÄSET VERKKOKAUPPAAMME KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 

IMG_7047

 

 

Posted on Jätä kommentti

HYPE- tai HÖÖKI-treenit kaveriporukalle?

WhatsApp Image 2019-03-16 at 15.01.15

Treenaaminenhan on yhdessä paljon hauskempaa, joten miksei sitä porukalla sitten tekisi? Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta ryhmäohjauksista HYPE- ja HÖÖKI-treeneistä omilta asiakkailtamme sekä ryhmiltä, jotka ovat käyneet kootun ystäväporukan kanssa treenaamassa. Näin pääset valitsemaan itselle sopivan ajan treenata sekä treenikaverit!

”HYPE-treenit ovat monipuoliset ja tehokkaat. Niissä voi jokainen tehdä oma kuntotasonsa mukaisesti. Tilat ovat uniikit ja innostavat niin kuin ohjaajakin! Voin suositella lämpimästi treenejä myös kaikille muille. HYPE-treenit olivat yksi osa muuten onnistunutta päiväämme ja kaikki pidimme siitä kovasti”

Tule liikkumaan yhdessä ystäviesi kanssa. 8-9 hlön ryhmät 15€/hlö. Pienemmät ja suuremmat ryhmät, voivat pyytää tarjousta. Liiku ja innostu!