Benjamin Lemberg

Liikunnanohjaaja AMK (Yrkeshögskolan Aracada 2010)
Personal Trainer (Trainerlab Helsinki 2013)
Bodyweight Training Coach Level 1 (Helsinki 2015)
Koulutettu hieroja/urheiluhieroja
(Folkhälsan Solvalla Espoo 2016-2017)

Kokemus:
Liikuntaa on ollut osa minun elämää lapsuudesta asti. Juniorina pelasin jalkapalloa,käsipalloa sekä salibandyä. Kuntosaliharjoittelun aloitin lukioaikoina ja olen pitänyt kiinni siitä edelleen. Thainyrkkeily tuli myös harrastettu opiskeluaikona. 2010 Valmistuin liikunnaohjaaksi ja tein 3 vuotta töitä liikunnanopettajana/terveystiedon opettajana yläasteella/lukiossa Helsingissä. Silloin kävin myös osaamiseni tueksi Personal Trainer koulutuksen. 2015 liityin R5 Athletics and Health tiimin ja osaomistajaksi. Yrityksessä vastasin meidän ryhmäliikunnasta ja ohjasin crosstrainingiä, kuntonyrkkeilyä, liikkuvuutta ja kehonpainotunteja sekä personal trainer asiakkaista. Vuonna 2020 Koronan ja toisen lapsen syntymisen myötä lopetin työt R5:lla ja siirryin Porvoon Liikuntakeskus kraftverkille töihin.
Kraftverkilla ohjasin mm. Crosstraining, kahvakuula, liikkuvuustunteja. Olen tehnyt töitteni ohella hierontatöitä. Liityin Hypen tiimiin helmikuussa 2023 ja teen kuntosaliohjelmien lisäksi Hypellä myös hierontoja.

Millainen olen:
Olen helposti lähestyttä, positiivinen ja osaan kuunnella. Kannustan ja pidän itseni ajan tasalla liikuntatieteen kehityksen osalta. Minulla on jatkuva halu oppia uutta ja osata työni aina paremmin. Minulla on aito halu auttaa ihmisiä, sillä tiedän miten hyvin terveelliset elämän tavat auttaa ja antaa tukea eri elämän tilanteessa.

Tavoitteeni:
Haluan antaa asiakkaalle onnistumisen tunnetta joka ruokkii itseään ja tuottaa lisää onnistumisia. Haluan auttaa luomaan vahvaa ja terveellistä pohjaa joka on kestää loppuelämän. Tavoitteeni on opettaa asiakkaille perusperiaatteet, jotta he pärjää myös ilman ulkopuolista apua. Teen Hype Centerillä kuntosaliohjelmia aloittelijoille. Ole yhteydessä info@hypecenter.fi, kerro itsestäsi ja tavoitteistasi niin teen sinulle ohjelman, jotta pääset aloittamaan matkan kohti niitä.