PT-palvelut

Kaikille kuntosalin asiakkaille kuuluu kuntosaliohjelma (LEVEL 1, 2 tai 3). Tämä käydään ohjaajan kanssa läpi 1-4 hlö pienryhmissä. Lisäksi meiltä on mahdollisuus hankkia oma 6kk PT-projektipaketti tai yksittäisiä PT-tunteja. PT-palveluista vastaa Janika Martinsalo ja Jasmin Michelsson.

Henkilökohtainen ohjeistus ja tuki auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ammattilaisen kanssa muutoksien tekeminen on helpompaa sekä pysyvämpää, kun vieressä on osaava valmentaja, joka tukee Sinua kivikoissa ja jolta saat apua arkesi haasteisiin. Henkilökohtainen valmentaja on sinun asioiden äärellä jatkuvasti.

Henkilökohtainen valmentaja osaa auttaa tavoitteiden asettelussa ja rakentaa polun kohti tavoitetta. HYPE Centerin valmentajat eivät valmenna erilaisiin dietteihin. Lähtökohtana on asiakkaan omat arjen haasteet ja tavoitteet, joita kohti edetään. Näiden pohjalta rakennetaan asiakkaalle yhdessä suunnitelmat ravintoon ja liikuntaan. Me emme myy samaa kaikille, vaan henkilökohtainen valmennus tarkoittaa oikeasti henkilökohtaista ja siitä syystä projekti on aina yksilöllinen reitti eikä tapaamisten ohjaustyyliä ole määrältään määritetty. Tavoitteesi voi olla pudottaa painoa, löytää tasapaino tai liikunnan ilo, me autamme kaikessa mikä liittyy hyvinvointiin. Me emme ole fitness, olemme wellness. Lukuisien tutkimusten mukaan muutokset vievät aikaa, joten tästä syystä emme myy alle kuuden (6) kuukauden projekteja, sillä se olisi todennäköinen vaihtoehto epäonnistumiselle ja sitä me emme halua olla tukemassa. Me saamme sinut onnistumaan.

6 kk OMAN PROJEKTIN ALOITUS

Molempiin vaihtoehtoisiin aloitusprojekteihin kuuluu seuraavat:

 • Elämäntilannekartoitus
 • Liikuntasuunnitelma ja harjoitusohjelmat
 • Ravinto-oppi
 • Ruokapäiväkirja-analyysi
 • Tapaamiset ovat monipuolisia harjoituksia sisällä (sis. treenikerroilla käynnit HYPE Centerissä) / ulkona
 • Halutessaan kehonkoostumusmittaus
 • Whatsapp-tuki

– Tapaamisten kesto 1h

TÄRKEÄÄ: Projektiin ei kuulu automaattisesti HYPE Centerin asiakkuus, mutta kaikista asiakkuuksista puolen vuoden PT-asiakas saa 10 % alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin olemassa oleviin tarjouksiin.

16 tapaamista – kevyempi vaihtoehto Sinulle, jolla on pienemmät tavoitteet tai jolla on vahva motivaatio sekä usko omiin kykyihinsä

Hinta (sis. ALV 24%)
262€ / kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
1470€ / kerralla

24 tapaamista – intensiivinen projekti, jossa pääset tavoitteisiisi aivan varmasti, kun olet valmis asettamaan oman hyvinvointisi etusijalle

Hinta (sis. ALV 24%)
316€/kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
1795€ / kerralla

6 kk OMAN PROJEKTIN JATKO

6 kk projektin jatko on mahdollinen hankinta 6 kk aloituksen jälkeen. Suositeltava hankinta, sillä puoli vuottakaan harvemmin riittää. Vuodessa törmätään kaikkiin vuodenaikojen eri haasteisiin. Tulee joulut, tulee juhannukset ja kesälomat, joiden kautta opitaan toistoilla todella tärkeä taito – arkeen palaaminen. Harvemmin se onnistuu pysyväksi opituksi tavaksi kerralla, vaan niin kuin mikä tahansa taito se vaatii toistoja. Vuodessa saadaan vakiinnettua opitut rutiinit ja jos edellisessä jaksossa ei ollut haasteita, niin vuodessa ne tuntuvat olevan välttämättömiä. Tällöin henkilökohtaisen valmentajan merkitys kasvaa aivan usiin sfääreihin.

Molempiin vaihtoehtoisiin jatkoprojekteihin kuuluu seuraavat:

 • Liikuntasuunnitelma ja harjoitusohjelmat
 • Ruokapäiväkirja-analyysi
 • Monipuolisia harjoituksia sisällä (sis. treenikerroilla käynnit HYPE Centerissä) / ulkona
 • Halutessaan kehonkoostumusmittaus
 • Whatsapp-tuki

– Tapaamisten kesto 1h

TÄRKEÄÄ: Projektiin ei kuulu automaattisesti HYPE Centerin asiakkuus, mutta kaikista asiakkuuksista puolen vuoden PT-asiakas saa 10 % alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin olemassa oleviin tarjouksiin.

16 tapaamista –  sopii sinulle, joka olet melko hyvin saanut muutoksia tehtyä ja toimintoja rutinoituja

Hinta (sis. ALV 24%)
170€ /kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
992€ / kerralla

24 tapaamista – sopii sinulle, joka olet vielä muutosprosessin keskellä ja tarvitset tukea toimintojen rutinoimiseen

Hinta (sis. ALV 24%)
203€/kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
1190€ / kerralla

YKSITTÄISET OHJAUKSET

Yksittäiset liikunnanohjaustunnit sopivat sinulle, joka haluat uusia virikkeitä tai tehoa harjoituksiisi. Käsittelyssä on silloin hyvinvoinnin osa-alueista vain liikunta eikä muut palveluit kuulu hintaan. Sisältää harjoitelussa käytetyn ohjelman.

Hinta (sis. ALV 24%) 85€ /krt

 

RAVINTO-OPPI

Mikäli uskot, että sinulla on riittävästi motivaatiota sekä osaamista sen säilyttämiseen ja  tarvitset vain lähinnä tietoa sekä vinkkejä muutoksien toteuttamiseen, on ravinto-oppi sinulle sopiva palvelu. Tähän palveluun kuuluu henkilökohtainen ruokapäiväkirja-analyysi ja ravintoluento, jonka kesto on 1,5h

Hinta (sis. ALV 24%) 125€