Personal Training

Tarjoamme kuntosaliohjelman hintaan 85€/ohjelma. Hintaan kuuluu ohjelman lisäksi ohjelman läpi käynti yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi meiltä on mahdollisuus hankkia oma 6kk PT-projektipaketti tai yksittäisiä PT-tunteja

Henkilökohtainen ohjeistus ja tuki auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ammattilaisen kanssa muutoksien tekeminen on helpompaa sekä pysyvämpää, kun vieressä on osaava valmentaja, joka tukee Sinua kivikoissa ja jolta saat apua arkesi haasteisiin. Henkilökohtainen valmentaja on sinun asioiden äärellä jatkuvasti.

Henkilökohtainen valmentaja osaa auttaa tavoitteiden asettelussa ja rakentaa polun kohti tavoitetta. HYPE Centerin valmentajat eivät valmenna erilaisiin dietteihin. Lähtökohtana on asiakkaan omat arjen haasteet ja tavoitteet, joita kohti edetään. Näiden pohjalta rakennetaan asiakkaalle yhdessä suunnitelmat ravintoon ja liikuntaan. Me emme myy samaa kaikille, vaan henkilökohtainen valmennus tarkoittaa oikeasti henkilökohtaista ja siitä syystä projekti on aina yksilöllinen polku eikä tapaamisten ohjaustyyliä ole määrältään määritetty. Tavoitteesi voi olla pudottaa painoa, löytää tasapaino tai liikunnan ilo, me autamme kaikessa mikä liittyy hyvinvointiin. Me emme ole fitness, olemme wellness. Lukuisien tutkimusten mukaan muutokset vievät aikaa, joten tästä syystä emme myy alle kuuden (6) kuukauden projekteja, sillä se olisi todennäköinen vaihtoehto epäonnistumiselle ja sitä me emme halua olla tukemassa. Me saamme sinut onnistumaan.