Jäsenyysehdot

HYVINVOINNIN PELIKENTTÄ OY:N JÄSENYYSEHDOT

§ 1. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys Hype Centerille
• Kuntosalijäsenyys sekä kulkutunniste Hype Centerin toimipaikalle on henkilökohtainen
• Jäsensopimuksen alaikäraja on 18 vuotta, mutta huoltaja voi allekirjoittaa/hyväksyä alle 18-vuotiaan jäsensopimuksen
• Voimassa olevalla jäsenyydellä voi treenata Hype Centerillä vuorokauden ympäri

§ 2. Jäsenen kulkutunnistus ja yhteystiedot
Jäsenen tulee rekisteröidä jokainen käyntinsä soittamalla Hype Centerin kulkujärjestelmän numeroon, joka on asiakkaalle toimitettu sähköpostitse ja joka löytyy myös toimitilan ovesta. Jäsenen tulee välittömästi ilmoittaa Hype Centeriin mahdollisista nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai muiden tietojen muutoksista.

§ 3. Jäsenyyden hankinta

Hype Centerin kuukausijäsenyyden pystyy hankkimaan vain Hype Centerin nettisivujen (www.hypecenter.fi) verkkokaupan kautta. Hype Centerin kuukausijäsenmaksu veloitetaan kerran kuukaudessa antamasi pankki-/luottokorttien tietojen pohjalta. Maksupäivä saattaa muuttua esimerkiksi, jo maksullinen jäsenyys alkaa kalenteripäivänä, jota ei ole kaikissa kuukausissa. Sovittu hinta edellyttää, että maksut suoritetaan sopimuksen mukaan kerran kuukaudessa tai ennakkoon suoritetuilla maksuilla. Jäsen on henkilökohtaisesti vastuussa maksuistaan Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy:lle. Tämä koskee myös tapauksia, joissa toinen henkilö on merkitty maksajaksi. Asiakkaalla on oltava oma tapaturmavakuutus. Kuntokeskus Hype Center ei vastaa siellä tapahtuneista vahingoista.

Jäsenyys maksetaan kestotilauksena asiakkaan tai huoltajan pankki-/luottokortin puolelta. Ilman luottoa, ei jäsenyyttä voi hankkia vaan silloin tulee tutustua Hype Centerin asiakkuusvalikoiman muihin vaihtoehtoihin. Jäsenyyden hankinta vaatii avausmaksun 14,90€, joka tulee maksaa aina kun uusi jäsenyys avataan. Vain yksityishenkilöt hyväksytään kuukausijäsenyyden maksajaksi. Yritystilejä ei hyväksytä. Jos jäsenyys jäädytetään siitä syystä ettei maksua ole suoritettu, se ei tarkoita sitä, että myös laskutus olisi jäädytetty vaan se jatkuu normaalisti. Jäsenen maksaessa jo erääntyneen laskun tai maksaessa tulevan kuukauden etukäteen kuntokeskuksessa,

Kestotilauksena toimivaa jäsenyyttä pystyy maksamaan erikseen Smartumilla, Epassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä, sen jälkeen kun ensimmäinen kuukausi on maksettu verkkokaupan kautta. Tämän jälkeen asiakas pystyy kuittaamaan seuraavia jäsen kuukausia etukäteen liikuntaeduilla. Asiakkaan tulee toimittaa liikuntasetelit kaksi päivää ennen laskutuspäivää tai maksaa appin kautta 24h ennen laskutuspäivää, mikäli haluaa estää laskun lähtemisen. Tämän jälkeen asiakkaan tulee laittaa asiasta erikseen sähköposti info@hypecenter.fi maksetusta jäsenyydestä. Edellä mainittujen liikuntaeduilla maksaminen onnistuu maksamaan vähintään 1 kuukausi ja enintään 12 kuukautta kerrallaan. Jo luotolta lähteneitä jäsenyysmaksuja ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla eikä niillä ole myöskään palautusoikeutta.

§ 4. Jäsenyyden jäädyttäminen, jäsenyyden siirtäminen

Jäsenyyden jäädyttäminen veloituksetta on mahdollista sairastumistapauksissa ja raskauden aikana. Jäsenyyden jäädyttämiseen edellytämme lääkärintodistusta. Jäsenyyden jäädyttäminen maksutta on myös mahdollista armeijan ja siviilipalveluksen ajaksi kutsuntatodistusta vastaan. Mikäli jäsen haluaa jäädyttää jäsenyytensä ilman lääkärintodistusta, Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy perii tästä erillisen palvelumaksun. Jäsenyys voidaan jäädyttää maksimissaan kahdeksitoista (12) kuukaudeksi, mutta vähintään kuukaudeksi. Jokaista viikoittaista erillistä flunssaa ei pysty jäädyttämään. Jäsenyys aktivoituu automaattisesti välittömästi jäädytyksen päätyttyä. Jäsenyyden jäädyttäminen ei ole mahdollista jälkikäteen. Mikäli jäädytys tehdään kesken laskutuskauden, tulee lähtee luoton puolelta maksu normaalisti. Ylisuoritus hyvittyy automaattisesti jäädytyksen päädyttyä. Jäädytys- ja irtisanomisaika eivät voi olla päällekkäin. Jäsenyyden jäädytys tapahtuu kirjallisesti sähköpostitse info@hypecenter.fi. Jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

§ 5. Jäsenyyden ja vakuutuksen irtisanominen

Jäsenyyden irtisanominen tapahtuu jäsenen toimesta kirjallisesti sähköpostitse info@hypecenter.fi. Jäsen vastaanottaa vahvistuksen irtisanomisestaan sähköpostitse. Jäsen vastaa irtisanomisvahvistuksen vastaanottamisesta sekä vahvistuksen säilyttämisestä, jotta pystyy tarvittaessa esittämään vahvistuksen Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy:n henkilökunnalle. Irtisanomisen pystyy tehdä milloin tahansa, mutta huomion arvoista on että irtisanomisaika on 2 kuukautta siitä päivästä lähtien, kun jäsen on tehnyt irtisanomisen ja saanut siitä vahvistuksen. Irtisanomisaikana laskutus on voimassa normaalisti. Irtisanomiset ovat aina sitovia eikä niitä voi perua. Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy voi irtisanoa jäsenyyden ilman varoitusaikaa, jos jäsen rikkoo tässä sopimuksessa määriteltyjä sopimusehtoja. Jäsenen vastuu on voimassa koko irtisanomisjakson ajan.

Irtisanomisen jälkeen uudestaan jäseneksi liittyminen vaatii kuntokeskuksessa määritellyn avausmaksun maksun suorittamisen.

§ 6. Terveydentila

Jäsen on itse vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii harjoittelun Hype Centerin tiloissa ilman riskiä.

§ 7. Viihtyvyyssäännöt ja treeniohjeet

Tilat on tarkoitettu yksinomaan kuntoiluun liittyvään toimintaan. Jäsen ei saa esim. nukkua tai viettää aikaa kuntokeskuksessa. Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy pidättää yksinoikeuden asiakkaidemme ohjaamiseen Hype Centerillä. Jäsenen tulee noudattaa viihtyvyyssääntöjä ja treenitavoista annettuja ohjeita sekä laitteiden kirjallisia tai suullisia käyttöohjeita. Jos jäsen käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata viihtyvyyssääntöjä ja ohjeita, on Hyvinvoinnin Pelikenttä Oylla oikeus rajoittaa aikaa, jonka jäsen voi oleskella kuntokeskuksessa, kuntokeskuksen käyttöä tai katkaista jäsenyys täysin. Jäsenyyden katkaisemiseen sovelletaan 2 kuukauden irtisanomisaikaa ja jäsen on maksuvelvollinen irtisanomisajasta. Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy pidättää oikeuden purkaa sopimuksen ilman päätökseen johtaneiden syiden ilmoittamista.

§ 8. Vieras

Jäsen saa tuoda yhden täysi-ikäisen vieraan kerran kuukaudessa ilmaiselle tutustumiskäynnille vastaanoton aukioloaikojen puitteissa tai erikseen luvan kirjallisen luvan saanut info@hypecenter.fi . Sähköpostissa tulee ilmoittaa kellonaika ja vierailijan nimi. Vieraskäynti on kertaluontoinen.

§ 9. Doping

Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy pidättää oikeuden puuttua doping-aineiden käyttöön ja hallussapitoon kuntokeskuksien tiloissa. Tällaisissa tapauksissa Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy pidättää oikeuden jäsenyyden päättämiseen. Katso jäsensopimuksen kohta § 7.

 § 10. Tapaturmavakuutus

Jäsenellä on oltava itsellään oma tapaturmavakuutus, joka kattaa kuntosaliharjoittelun. Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy ei vastaa Hype Centerin tiloissa tapahtuvista tapaturmista.

§ 11. Hinnanmuutokset

Mahdollinen hinnankorotus jatkuvaan jäsenyyteen tulee tiedottaa kaksi kuukautta ennen korotetun hinnan voimaan astumista. Jäsen, joka irtisanoo jäsenyytensä hinnankorotuksen takia, on suojattu hinnankorotusta vastaan irtisanomisjakson aikana.

§ 12. Henkilötiedot

Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy säilyttää henkilötiedot tietokannassa, joka noudattaa Henkilötietolain määräyksiä. Jäsen hyväksyy sen, että Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy kerää ja säilyttää henkilötiedot, joita tarvitaan sopimuksen tekemiseen. Jäsen hyväksyy sen, että jäsentietoja voidaan käyttää tuotteiden ja palveluiden markkinoimiseen. Kuntokeskuksessa on tallentava kameravalvonta turvallisuussyistä, ja jäsen on saanut tiedon tästä.VERKKOKAUPPAA KOSKEVAT LISÄYKSET

• Verkkokaupassa noudatetaan etäkauppalakia

• Verkossa tehty sopimus on henkilökohtainen, sillä vain jäsen voi tehdä sopimuksen kotisivulla

• Jäsen hyväksyy sopimusehdot kotisivulla

§ 13. Peruuttamisoikeus

Jäsenellä on oikeus perua 5 päivän sisällä ostamansa jäsenyys ilmoittamalla asiasta Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy. Jäsenyys irtisanotaan ja jäsenelle palautetaan hänen maksamansa summa. Peruuttamisoikeus on voimassa, jos henkilö ei ole käyttänyt kulkutunnistettaan. Jäsenet voivat perua ostoksensa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hypecenter.fi

§ 14. Toimitusehdot

Sopimus on voimassa ostopäivästä lähtien. Jäsenyys on käytettävissä kolmen tunnin verkkokauppaoston jälkeen.