Julkaistu Jätä kommentti

Hype Centerin 3. tilinpäätös

Miten aika on mennytkään niin nopeasti, jo kolme vuotta! Keväällä vuonna 2018 päätin lähteä rakentamaan Porvoon länsipuolelle hyvinvointia tukevaa palvelua hierontojen, liikunnan sekä kuntosalin kautta yhdessä Jasminin ja Emilian kanssa. Kukaan meistä ei voinut kuvitellakaan, minkälainen matka siitä olisi tulossa. Nyt kun tarkastelen tuota reittiä tähän päivää, niin täytyy sanoa että sisältä puhkuaa lämmin ja vahva kiitollisuus. Huolimatta siitä, että 36:sta meidän olemassaolo kuukaudesta korona on riepotellut niistä 22 kuukautta ja jännityksellä odotan juuri tällä hetkellä minkälaisia rajoituksia Etelä-Suomen aluehallintovirasto kehittää meille seuraavaksi. Se kun vielä osuu kuntosalialan kuumimpaan sesonkiin, jossa tehdään 8-20% koko vuoden tuloksesta, niin kova paikkahan se tulee olemaan. Mutta kun siitä ensimmäisestä aallosta selvittiin, niin tässä yrittäjä osaa ottaa jo aika lungisti ottamatta turhaa stressiä sellaisista asioista, joihin ei itse pysty vaikuttamaan. Pelaamme Centerillä niillä korteilla, mitä meiltä löytyy ja niillä pelisäännöillä, mitä meille viranomaiset jakavat.

Mistä ammennan kiitollisuutta?

Yltiöoptimistisena henkilönä kiitollisuus ei vaadi vaivan näköä, koska automaattisesti ajatukset keskittyvät asioihin, jotka ovat hyvin ja joissa on onnistuttu. Niitä aiheita on tässä kolmessa vuodessa tullut mielestäni enemmän kuin pystyi Hype Centeriä perustaessa kuvittelemaan. Olen kiitollinen asiakasryhmän kasvusta. Ohjaajajamme sekä liikuntapaikkamme liikuttaa vaihtelevasti nykyään satoja ihmisiä viikottain ja teemme viikossa hierontahoitoja 50-75 kpl. Työmme tuntuu erittäin merkittävältä ja merkittävyys korostuu, kun pääsemme olemaan yhä useamman ihmisen hyvinvoinnin apuna. Asiakasryhmän kasvua on vauhdittanut toimipaikan laajentuminen Hype Treeniboxin myötä. Boxi tuli ensimmäistä kertaan käyttöön kesällä 2020 Porvoon Taidetehtaalla ja viime kesänä siirryimme selkeästi parempaa paikkaan Porvoon Kokonniemeen, joten jatkamme ensi kesänä siellä. Luvassa on ohjattuja ryhmäliikuntatunteja (Boxi-treenit) tutulla ohjaajakaartilla sekä mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun touko-elokuun ajan. Olen kiitollinen siitä, että ohjaustyömme lisäksi pystymme myös konkreettisesti tarjoamaan porvoolaisille inspiroivia liikuntapaikkoja.


Hype Center rakentui yhden naisen ajatuksesta. Sain mukaani lähtemään Jasminin ja Emilian. Sen lisäksi, että olemme kaikki kolme vuotta vanhempia ja viisaampia, teemme yhä yhdessä töitä. Tiimiimme on liittynyt työntekijöitä, joista pääsääntöisesti paikalla tällä hetkellä on Annina. Ollaan oltu onnekkaita, että ollaan löydetty salibandykentiltä varsinaisia työntekijähelmiä Hype Centerille. Yrittäjänä pystyn lomalla lomailemaan, koska tiedän että homma pyörii täydellisesti myös ilman meikää koska niin loistavia tyyppejä on tullut meille hommiin. Olen saanut myös aina tarvittaessa apuja kollegoiltani, sillä onhan tässä ollut muutamaan otteeseen tarvetta apukäsille ollut mm. koronakriisin, raskauden ja synnytyksen vuoksi.Ollaan saatu porukkaan lisää osaamista fysioterapeutti Lola Ottosonin myötä, joka hyppäsi remmiin vuoden 2019 lopussa. Lola oli tuttu aiemmista töistä Porvoossa, joten hän sujahti tiimiimme kuin kala veteen. Kesällä 2020 boxin myötä liikuntajoukkueen vahvistukseksi tuli Johan Kaurila. Johanin tunnit Boxilla ovat hypetettyjä ja niinpä hän aloittaa meillä keväällä 2022 PT-työt kuntosaliohjausten parissa. Nyt aivan hetki sitten hierontavahvuuteen mukaan saatiin Niina Nieminen, jonka kanssa alku on enemmän kuin lupaava. Joukkueurheilijana on mahtavaa, että saa itse kasata itselleen toimivan joukkueen, jossa voi luottaa jokaisen tekemiseen 100%:sesti. Siinä on helppo olla ja nauttia matkasta.

Olen kiitollinen kaikista onnistumisista ja tähän päivään asti selviämisestä. Ollaan pystytty päivittämään, muokkaamaan Hype Centerin tiloja ja lisäämään laitteistoa asiakaskunnan tarpeisiin sopivaksi ja käytännön asiat toimivammaksi. Olemme onnistuneet luomaan toimivia tuotteita, joissa on kova kysyntä ja joista palaute on mielettömän ruusuista. Nämä tuotteet ovat toki kirkastunut ja rakentunut tämän ajan saatossa, kokeilujen ja tutkimusten kautta. Olemme pystyneet tuottamaan laadukasta hieronta- sekä liikuntapalveluita, joista saamme päivittäin kiitosta ja positiivinen maineemme kirii meidän edellä. Olemme onnistuneet säilyttämään elinkeinomme epidemiakriisin keskellä ja olemme epidemiasta huolimatta pystyneet kasvamaan ja eihän siitä tiedä varmasti, mutta ehkä osittain juuri sen vuoksi? Olen myös erittäin kiitollinen siitä faktasta, että meidän tiloista ei toistaiseksi ole lähtenyt tiedettävästi eteenpäin ainuttakaan jatkotartuntaa ja että meidän asiakkaat noudattavat tautitaisteluun liittyviä ohjeistuksia erinomaisesti tiloissamme.

Emme olisi tietenkään ole onnistuneet yksin. Meillä on mielettömiä yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Juuri tämän kokonaisuuden vuoksi pystyn luottavaisin mielin katsomaan tulevaan ja kiitollisena vilaista taakse. Luotan että tämä kokonaisuus pitää yhtä ja että asiakkaat ovat edelleen mukanamme taistelussa koronan tuomia haasteita vastaan. Yhdessä ja vain yhdessä, selviämme.

KiitoksetISO KIITOS, kaikille jotka olette olleet reitin varrella; asiakkaille lämpimistä kohtaamisista, yhteistyökuvioiden mahdollistajille sekä yhteistyökumppaneille toimeksiannoista ja yhteistyöstä, kollegoille osaamisesta sekä tuesta, työntekijöille loistavasta ja kannattelevasta työstä, vuokranantajalle vastaantulosta sekä tukijoukoilleni kotiin kaikesta avusta, ymmärryksestä ja ihan vaan olemassa olosta.

Nyt on meidän kaikkien aika pysähtyä ja rentoutua joulun ääreen. Oikein mukavaa joulua Sinulle! Toivottavasti näemme ensi vuonna 🙂

Kiitollisuuden voimalla,
Janika

Ps. Lisäsimme tuotteen verkkokauppaamme ”kannatusasiakkuuden”, jotta voit halutessasi tukea meidän yritystä vaikeana aikana ostamalla 10€ kannatusasiakkuuden verkkokaupastamme https://hypecenter.fi/tuote/kannatusasiakkuus-1-kayttokerta/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.