Aukioloajat ja kuntosalivarustus

Voimassa olevalla asiakkuudella pääset treenaamaan omatoimisesti  5:00-23:30. Kuntosali sijaitsee Eestinmäen Palvelukeskuksen yläkerrassa, jonka sisäänkäynti on rakennuksen taka-osassa. Kiinteistöllä on tarjolla yhteensä 38 ilmaista parkkipaikkaa asiakkaille, joten meille on helppo tulla!

Ohjaava valmentaja on paikalla 1-2 päivänä viikossa (etusivuilla vahvistettu ajat), jolloin voit tulla paikan päältä hankkimaan itsellesi asiakkuuden. Voit hankkkia asiakkuuden helposti myös verkkokaupan kautta, jolloin asiakkuus astuu voimaa vahvistetun sähköpostin jälkeen viimeistään 24h ostosta.

Kuntosalimme ei ole perinteinen istumasali. Meiltä löytyy täsmähankintana muutama laite ja vapaapaino ja vapaatreeni-tilaa. Kuntosaliltamme löytyy myös monipuolinen ja laadukas valikoima aerobisialaitteita. Alkulämmittelyt voi tehdä vaihdellen eri laitteissa tai vetää pidemmänkin treenin; harjoitella tulevaan hiihtokauteen tai ylläpitää juoksukuntoa.

Monipuolisuuden ja mielekkyyden vuoksi, meiltä löytyy myös paljon erilaisia toiminnallisia liikuntavälineitä, jotka antavat erilaisia virikkeitä harjoitteluun. Voit ottaa pientä lisäpainoa kahvakuulasta, kuntopallosta tai pystyt hyppiä boksien päälle tai tehdä kulmasoutuvetoja voimistelurenkaissa.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

KUNTOSALI- & AEROBISET LAITTEET
Meidän salilta löytyy monipuoliset ja laadukkaat kuntosalilaitteet. Hyvinä kuntosalilaitehankintoina pidämme ristikkäistaljaa, jalkaprässiä, ylätaljaa, selkäpenkkiä sekä smith-laitetta. Aerobisialaitteita meiltä löytyy viittä erilaista; juoksumatto, hiihtolaite, crosstrainer, soutulaite (x2) ja assault bike. Taljoihin meiltä löytyy kaikki tarvittavat vaihtokahvat.

VAPAAPAINOT
Vapaapainoina meillä on laadukkaan Rogue merkin kumiset levypainot. Levypainot ovat painoltaan 1,25-25kg. Käsipainot nouset 1,5kg painoista 45 kiloon asti, joten kehitykselle on löytyy tilaa ja voimakkaimmatkin saavat vastusta tarpeeksi. Meiltä löytyy erilaisia tankoja: 20kg (musta vartiset), 15kg (metallinväriset) ja 10kg harjoittelutanko (lyhyin suoratanko). Lisäksi meillä on myös 10kg käyrätanko. Tiloissa on tanakka Dinoxin räkki, jossa mahtuu helposti neljä henkilö samaan aikaan vaikka kyykkäämään. Lisäksi Dinoxin räkkiin on liitetty tankonivel, jotta pystyt tekemään halutessasi kulmasoutua tangolla ja dippiteline, jossa pystyt tekemään vaihtelevasti erilaisia liikkeitä. Paikalta löytyy penkkipunnerruspenkin lisäksi kaksi siirrettävää penkkiä.

LIIKUNTAVÄLINEET
Liikuntavälineinä vastuskuminauhat, kahvakuulat 6-16kg, voimistelurenkaat, toiminnalliset harjoitteluköydet, battle rope, fitnessbags 5-15kg, jumppapallo, erilaisia foamrollereita, fasciapallo, myofascia-tuplapallo, selätin, tasapainolauta, vatsarulla, voimapallot 2-6kg, wallball 3-9kg, hyppynaruja, 30cm aidat ja askelrenkaat sekä -tikkaat.

MUUTA

  • Kuntosalialue on vuorattu sentin korkuisella kumimatolla, jonka takia ei tarvitse pelästyä sitä, jos jokin paino lattialle kolahtaisikin. Ryhmäliikuntatilaa saa käyttää omatoimiseen harjoitteluun silloin, kun siellä ei ole ohjattuatuntia menossa. Ryhmäliikuntatila on puolestaa vuorattu pehmennetyllä ruohomatolla.
  • Tiloistamme löytyy seinältä peilejä, jotta voit seurata liikkeen oikeanlaista suoritusta ja korjata suorittamaasi liikettä tarpeen mukaan