Aukioloajat ja kuntosalivarustus

Voimassa olevalla asiakkuudella pääset treenaamaan omatoimisesti kellon ympäri,  24/7.

Kuntosali sijaitsee Eestinmäen Palvelukeskuksen yläkerrassa, jonka sisäänkäynti on rakennuksen taka-osassa. Kiinteistöllä on tarjolla yhteensä 38 ilmaista parkkipaikkaa asiakkaille, joten meille on helppo tulla!

Asiakaspalvelumme on avoinna torstaisin klo 17-19 kesän ajan. Lisäksi voit olla suoraan sähköpostilla (info@hypecenter.fi) yhteydessä omistajaan niin hän ottaa Sinut vastaan sovitusti. Voit hankkkia asiakkuuden helposti verkkokaupan kautta juuri silloin kuin sinulle sopii, jolloin asiakkuus astuu voimaa vahvistetun sähköpostin jälkeen viimeistään 24h ostosta.

Meiltä löytyy monipuoliseen harjoitteluun riittävät laitteet sekä vapaapainot ja vapaata treeni-tilaa. Kuntosaliltamme löytyy myös monipuolinen ja laadukas valikoima aerobisialaitteita. Alkulämmittelyt voi tehdä vaihdellen eri laitteissa tai vetää pidemmänkin treenin; harjoitella tulevaan hiihtokauteen tai ylläpitää juoksukuntoa!

Monipuolisuuden ja mielekkyyden vuoksi, meiltä löytyy myös paljon erilaisia toiminnallisia liikuntavälineitä, jotka antavat erilaisia virikkeitä harjoitteluun. Voit ottaa lisäpainoa kahvakuulasta, kuntopallosta tai painoliivistä, pystyt hyppimään boksien päälle tai tehdä kulmasoutuvetoja voimistelurenkaissa!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

KUNTOSALI- & AEROBISET LAITTEET
Meidän salilta löytyy kokonaisvaltaiset ja laadukkaat kuntosalilaitteet. Saliltamme löytyy kaksi ristikkäistaljaa, jalkaprässi, ylätalja, alatalja, reiden ojennus/koukistuslaite, selkä- ja scott-penkki sekä smith. Uusimpina hankintoina meiltä löytyy myös vatsarutistus- / selänojennuslaite, peckdeck, kulmasoutu-laite, lähentäjä- /loitontajalaite sekä leuanveto- / dippilaite.  Aerobisialaitteita meiltä löytyy viittä erilaista; juoksumatto, hiihtolaite, crosstrainer, soutulaite (x2) ja assault bike sekä spinning pyörä. Taljoihin meiltä löytyy kaikki tarvittavat vaihtokahvat.

VAPAAPAINOT
Vapaapainoina meillä on laadukkaan Rogue merkin kumiset levypainot. Levypainot ovat painoltaan 1,25-25kg. Käsipainot nousevat 1,5kg painoista 45 kiloon asti, joten kehitykselle on löytyy tilaa ja voimakkaimmatkin saavat vastusta tarpeeksi. Meiltä löytyy erilaisia tankoja: 20kg (musta vartiset), 15kg (metallinväriset) ja 10kg harjoittelutanko (lyhyin suoratanko). Lisäksi meillä on myös 10kg käyrätanko ja 22kg trap bar maastavetoon. Tiloissa on tanakka Dinoxin räkki, jossa mahtuu helposti neljä henkilö samaan aikaan kyykkäämään. Lisäksi Dinoxin räkkiin on liitetty tankonivel, jotta pystyt tekemään halutessasi esimerkiksi kulmasoutua tangolla ja dippiteline. Paikalta löytyy penkkipunnerruspenkin lisäksi kaksi siirrettävää nivelpenkkiä.

LIIKUNTAVÄLINEET
Liikuntavälineinä vastuskuminauhat, kahvakuulat 6-16kg, voimistelurenkaat, toiminnalliset harjoitteluköydet, battle rope, fitnessbags 5-15kg, jumppapallo, erilaisia foamrollereita, fasciapalloja, myofascia-tuplapallo, selätin, tasapainolauta, vatsarulla, voimapallot 2-6kg, wallball 3-9kg, hyppynaruja, 30cm-60cm aidat ja askelrenkaat sekä -tikkaat.

MUUTA

  • Kuntosalialue on vuorattu sentin korkuisella kumimatolla, jonka takia ei tarvitse pelästyä sitä, jos jokin paino lattialle kolahtaisikin. Ryhmäliikuntatilaa saa käyttää omatoimiseen harjoitteluun silloin, kun siellä ei ole ohjattuatuntia menossa. Ryhmäliikuntatila on puolestaa vuorattu pehmennetyllä ruohomatolla ja tatamilla.
  • Tiloistamme löytyy seinältä peilejä, jotta voit seurata liikkeen oikeanlaista suoritusta ja korjata suorittamaasi liikettä tarpeen mukaan