HYPE:n kuntoryhmä

Elokuussa – 23 alkaa taas Hypen Kuntoryhmät!

Kuntoryhmällä on kerran viikossa yhteiset treenit elo-joulukuun aikana (Yht. 16 treenit) ja yhdet suunnitellut treenit jokaiselle viikolle, jotka treenaaja pääsee tekemään omalla ajallaan. Tavoite kuntoryhmällä on sitoutuneesti treenata ja harjoittelun edetä progressiivisesti kuntoa kohottaen. Treeneissä korostetaan voimaharjoittelua neljän pääliikkeen avulla ja painotus on toiminnallisessa harjoittelussa eli tuotamme keholle luontaisia liikkeitä kuntosalilaiteharjoittelun sijaan.

Treenit pidetään torstaisin klo 19.00-20.00 (ryhmä 1) ja sunnuntai klo 18-19 (ryhmä 2) Hype Centerillä. Kuntoryhmän treenit alkavat viikolla 33 ja loppuvat viikolla 49.

Ryhmiä ohjaa Hype Centeriltä tuttu liikunnanohjaaja Janika Martinsalo.

Kuntoryhmässä on 10 hlöä, jotta valmennus pysyy laadukkaana ja valmentajan on mahdollisuus ohjata sinua henkilökohtaisesti. Jos kaipaat systemaattista tekemistä sekä kehitystä, on Hypen Kuntoryhmä sinun valintasi. Jo kerran yhdessä suoritettu treeni on antanut tuloksia kaikille osallistujille!

Hinta 349€/hlö (sisältää yhteiset treenikerrat valmennuksineen sekä 16 vkon ohjelmointi omatoimiset treenit videoineen. Ei sisällä kuntosali asiakkuutta Hype Centerille, vaan omatoimiset treenit voi suorittaa haluamallaan kuntosalilla/kotisalilla).

Paikkoja jäljellä:

  1. Torstai klo 19-20 kuntoryhmä RYHMÄ TÄYNNÄ
  2. Sunnuntai klo 18-19 kuntoryhmä RYHMÄ TÄYNNÄ

Haku 2023 syksyn ryhmiin alkaa huhtikuussa! Nappaa itsellesi laadukas ohjelmointi sekä valmennus ja kannustava treeniryhmä oman treenaamisesi tueksi.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, kirjaa kommenttikenttään ryhmän numero & päivä :