HYPE:n kuntoryhmä

Elokuussa alkaa taas Hypen Kuntoryhmät!

Kuntoryhmällä on kerran viikossa yhteiset treenit elo-marraskuun aikana (Yht. 16 treenit) ja yhdet suunnitellut treenit jokaiselle viikolle, jotka treenaaja pääsee tekemään omalla ajallaan. Tavoite kuntoryhmällä on sitoutuneesti treenata ja harjoittelun edetä progressiivisesti kuntoa kohottaen. Treeneissä korostetaan myös voimaharjoittelua neljän pääliikkeen avulla.

Treenit pidetään tiistaisin klo 19.00-20.00(ryhmä 1), torstaisin klo 19.00-20.00 (ryhmä 2) ja sunnuntaisin klo 17-18.00 (ryhmä 3) Hype Centerillä. Kuntoryhmän treenit alkavat viikolla 33-34 ja loppuvat viikolla 48-49

Tiistai ryhmän Personal trainerina toimii Jasmin Michelsson, Torstaina fysioterapeutti/PT Lola Ottosson ja sunnuntaina PT Janika Martinsalo/Jasmin Michelsson.

Kuntoryhmään tulee saada vähintään 8 henkilöä mukaan ja maksimissaan 10 hlöä, jotta valmennus pysyy laadukkaana. Eli jos kaipaat systemaattista tekemistä ja kehitystä on Hypen Kuntoryhmä sinun valintasi.

Hinta 289€/hlö (ei sisällä kuntosaliasiakkuutta, vaan yhteiset treenikerrat valmennuksineen sekä ohjelmointi).

Paikkoja jäljellä:

  1. Tiistai klo 19-20 kuntoryhmä RYHMÄ TÄYNNÄ
  2. Torstai klo 19-20 kuntoryhmä RYHMÄ TÄYNNÄ
  3. Sunnuntai klo 17-18 Kuntoryhmä, RYHMÄ TÄYNNÄ

Syksyn ryhmiin haku on alkanut! Nappaa itsellesi laadukas ohjelmointi ja valmennus sekä rento ja kannustava treeniryhmä syksyksi.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, kirjaa kommenttikenttään ryhmän numero & päivä :