Hieronta

HYPE Centerin hierontahoidoista vastaavat Jasmin ja Emilia. Jasmin on toiminut hieronta-alalla kuusi vuotta päätoimisesti ja erikoisosaaminen pohjautuu urheiluhierontaan sekä lihaskalvojen käsittelyyn. Emilian erikoisosaaminen keskittyy nivelten liikkuvuuksien edistämiseen.

>> VARAA AIKASI HIERONTAAN TÄSTÄ <<

 


Milloin sinä kävit viimeksi hieronnassa?
Hieronnalla on positiiviset vaikutuksen kehon palautumisen kannalta ja se auttaa ylläpitämään kehon suorituskykyä. Hieronta estää ja parantaa kehoon muodostuvia lihaskireyksiä, joista saattaa aiheutua erilaisia oireita kuten päänsärkyä, liikerajoituksia, käden tai jalan puutumista, huimausta tai selkäkipuja. Voimaa säädellään hieronnassa lihaskireyden ja asiakkaan mukaan.

Yleisohjeita ajanvaraukseen
Jos olet tulossa elämäsi ensimmäistä kertaa hierontaan – 45 minuutin hieronta-aika on riittävä. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi koko selän tai jalat.

  • Selän hieronta – 60 min. (Ehditään pureutua myös mahdollisiin ongelmakohtiin)
  • Kevyt kokovartalohieronta (selkä ja jalat) 90min
  • Tehokas kokovartalohieronta 120min
  • Jalkalihasten avaaminen 90min
  • Mikäli vielä mietit omiin tarpeisiin sopivaa hieronta-aikaa, soita hierojalle ja suunnittele hoitoaikasi yhdessä hierojan kanssa.

Emilian hieronnassa on mahdollista saada hoidon tehosteena sekä rentoutuksena lämpöhoitoa kuumista savityynyistä (lokakuu-huhtikuu). Tällöin lihas saadaan pehmeäksi, jolloin se venyy paremmin hierojan käsissä. Lämpöhoito kuuluu hieronnan hintaan.

Hierojat tarjoavat myös raskausajan hierontaa (60min 49€ tai 90min 68€)

Varaa aika hierontaan! (klikkaa tästä!)