Hieronta

HYPE Centerin hierontahoidoista vastaavat pääsääntöisesti koulutetut hierojat / urheiluhierojat Janika Martinsalo, Jasmin Michelsson sekä koulutetut hierojat Emilia Maukkonen, Niina Nieminen ja Nathalie Sanaksenaho. Hierontoja löytyy maanantaista – sunnuntaihin klo 8.00-21.00 väliltä. Hieromme Porvoon Eestinmäessä. Kokemusta tältä nelikolta löytyy 40 vuoden edestä, joten lupaamme sinulle että saat meiltä Porvoon parhaita hierontakokemuksia. Tarjoamme säännöllisesti hierontoja myös viikonloppuisin, vähintään 42 viikonloppua vuodessa. Mikäli hierontalistamme näyttävät pitkään täysiltä, seuraile sillä koronatilanteen myötä peruutusaikoja ilmestyy viikottain.

>>VARAA AIKASI HIERONTAAN TÄSTÄ <<

HIERONTA / HYPE CENTER, PORVOO

HIERONTA HINNAT

30min – 36€
45min – 47€
60min – 55€
90min – 78€

  • Hintoihin lisätään +10€, mikäli hoito on varattu pyhäpäivälle tai viikonlopulle (la-su). Pyhä- ja viikonloppulisä lisätään myös jo ostettuihin lahja- ja sarjakortteihin, mikäli varaus on tehty ko. päivälle.

Hierontaa voit ostaa Eazybreakin, Smartum Payn, ePassin kautta mikäli sinulla on hierontaan kuuluva etu. Nämä maksut hoidetaan hieronnan yhteydessä. Liikuntapalveluihin suunnattua Smartumia, sporttipassia tai Eazybreakia ei voi käyttää hierontapalveluihin.

Huomaathan, että Eazybreakilla maksaminen vaatii työnantajasi ja hierojaksi välisen sopimuksen, jotta maksaminen sillä onnistuu. Löydät hierojamme omien yrityksien nimillä Tmi Jasmin Michelsson, Tmi Niina Nieminen, Tmi Emilia Maukkonen ja Hype Center hieronta (Janika). 

Sarjakortit hierontaan! Näin saamme hetken helpotuksen sijaa pitkäaikaisemman vaikutuksen tiheällä hoidolla. Sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä.

SARJAKORTTIEN HINNAT
3x45min 135€
3x60min 160€
3x90min 230€

Tule ja saa apua vaivoihisi kokeneitten ja mahdollisesti Porvoon parhaiden hierojien näpeissä. Kokemusta hieronnasta tällä kolmikolla on yhteensä 25 vuotta ja olemme toimineet kolmikkona Porvoossa kolme vuotta! Sarja- ja lahjakortit ovat käytettävissä normaalisti arkisin. Viikonloppuisin korttien käyttö on myös mahdollista. Kortin lisäksi maksettavaksi viikonloppulisä +10€ viikonloppu hieronnasta ja arkipyhästä pyhälisä +10€.

Lahjakortin hierontaan voit ostaa asiakaspalveluaikoina maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19.00 tai verkkokaupastamme virtuaalisen hierontalahjakortin, joka lähetetään antamaasi sähköpostiisi.

Yleisohjeita ajanvaraukseen

Jos olet tulossa elämäsi ensimmäistä kertaa hierontaan – 45 minuutin hieronta-aika on riittävä. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi koko selän tai jalat.

>> Selän hieronta – 60 min. (Ehditään pureutua myös mahdollisiin ongelmakohtiin)

>> Kevyt kokovartalohieronta (selkä ja jalat) 90min

>> Jalkalihasten ongelmakohtiin perehtyen 90min

Mikäli vielä mietit omiin tarpeisiin sopivaa hieronta-aikaa, soita ja suunnitellaan hoitoaikasi yhdessä.

Niina Nieminen

+358400377750
Hierojaniinanieminen@gmail.com

Niina on tammikuussa 2020 valmistunut koulutettu hieroja.. Porvoon hierontakoulusta valmistumisen jälkeen Niina on toiminut täyspäiväisenä hierojana Porvoon alueella ja Hype Centerillä hän aloitti joulukuussa -21. Niinan otteet ovat jämäkät ja varmaa on se, että tämän mimmin käsistä voimaa löytyy riittävästi. Monipuoliset ja vaikuttavat otteet takaavat positiivisen vaikutuksen kehossa olivat oireet päänsärkyä, huimausta, säteilyä, lihassärkyä tai – väsymystä. Niinasta palkitsevinta hierontatyössä on se, kun asiakkaan vaivaan löydetään helpotusta ja eron huomaa sekä hieroja että hoidettava. Pirtsakka ja energinen Niina tarjoaa aamuisin hierontaan, mutta syyskuusta eteenpäin satunnaisesti iltoja ja viikonloppuja.

Nathalie Sanaksenaho

+358442521188

Nata on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2007 Vierumäen hierontakoulusta, joten takana on jopa 15 vuotta ammattitaitoista hierontaa. Natan hierontaotteet ovat rauhalliset, kokonaisvaltaiset sekä työkalupakista löytyyy monipuoliset otteet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voiman säästely vaihtelee lihasta ja asiakasta kuunnellen. Aikoja hän tarjoaa vaihtelevasti aamusta iltaan ja joskus viikonloppujakin. Saimme Natan osaksi Hype Centerin tiimiä elokuussa – 22. Tervetuloa rentoutumaan Natan hierontapöydälle!

Jasmin Michelsson


+358 403527327
jasmin.michelsson@hypecenter.fi

Jasmin on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi vuonna 2012 Carl Wilhelm Akatemiasta Tampereelta. Hän on tehnyt hierontatöitä Tampereella kuusi ja Porvoossa kaksi vuotta. Hänen näpeissä rentoutudut ja samalla lihasjännitykset katoavat kehostasi. Jasmin säätelee voimansa käyttöä hieronnan aikana asiakkaan sekä tilanteen mukaan. Asiakkaina on ollut tavallisista tallaajista aina tavoitteellisiin urheilijoihin asti. Jasmin hieroo arkisin klo 10-20 välillä sekä satunnaisesti myös sunnuntaisin.

Janika Martinsalo

+358 400862842
info@hypecenter.fi

Janika on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Tampereelta vuonna 2012. Janikan näpeistä löytyy voimaa tarvittaessa kovaankin hierontakäsittelyyn 10 vuoden kokemuksella. Janikalla on vankka urheiluhierontakokemus eri urheilulajien urheilijoiden sekä ammattiurheilijoiden edustajista, jonka lisäksi hänellä on itsellään takana viiden vuoden kilpaurheilutausta salibandyliigasta. Myös toimistotyöntekijöiden hartiat heltyvät hänen hierontakäsittelyssään. Janika tarjoaa myös kattavat ohjeet itsehoitoon. Syyskuusta eteenpäin hän työskentelee satunnaisesti sunnuntaisin ja viettää vauvakuplaansa tammikuuhun -23 asti.

Tutustu Janikaan paremmin tästä


Emilia Maukkonen


+358 504958394
emilia.maukkonen@hypecenter.fi
Tutustu Emiliaan paremmin TÄSTÄ

Emilia on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porvoon hierontakoulusta tammikuussa 2019, jolloin hän aloitti hierontatyöt Hype Centerillä Porvoossa. Emilia on erikoistunut nivelten käsittelyyn. Emilian hieronnoissa rentoudut ja samalla pääset eroon mahdollisista oireistasi. Myös tämän naisen kätösistä löytyy voimaa asiakkaan tarpeesiin. Emilialta onnistuu myös kuivaneulaus (Dryneedling), joka on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Kuivaneulaushoitoa on saatavilla kehon eriosa alueille (yläraajat/jalat) joko hieronnan yhteydessä tai erikseen. Harvassa on Porvoossa toimipisteet, jossa kuivaneulausta tarjotaan, joten mikäli olet kiinnostunut niin varaa aika Emilialle. Kuivaneulaukseen ajanvaraus löytyy saman nettiajanvarausjärjestelmän kautta. Emilia hieroo arkisin 9-17.00 välillä ja satunnaisesti viikonloppuisin. Emilia lähtee lappiin syyskuuksi -22 sekä joulu – huhtikuuksi 2022-23.

Tue terveyttäsi ja huolla kehoasi

Kehossa ilmenevät kipu- ja jännitystilat ovat yleensä seurasta pitkän ajan huonoista arjen työasennoista tai monipuolisen liikkeen/liikunnan vajeesta. Mahdollisesti jopa vuosien kehon laiminlyönti tekee sen, ettei yksittäinen hoitokerta tuota pysyvää tulosta. Mikäli oireesi ovat raajojen puutumista, päänsärkyä, lihassärkyä ja -kireyttä tai huimausta, on todennäköistä että tarvitset useamman käsittely kerran. Ensimmäinen kerta pitkästä aikaan saattaa useille potilaille tuottaa lihasarkuutta.  Arkuus johtuu siitä, että hieronta on aivan uusi ärsyke lihaksille. Toisella kerralla koet paremmin hieronnan hyödyt.

Voit vaikuttaa kehosi toimintaan myös itse erilaisilla kehonhuoltoharjoitteluilla ja kiinnittämällä huomiotasi työasentoihin, mutta todellinen lihasten elvytys tapahtuu parhaiten hierojalla. Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun tulee elää koko elämäsi, joten pidäthän siitä huolta?

Kun haluat löytää itsellesi hyvän hierojan, valitse HYPE Center. Meidän hierojat opastavat hoidon lisäksi myös kehon toimintakykyä sekä kireystiloja blokkaavan yhtälön, jotta hyvä olo kehossasi kestäisi mahdollisimman pitkään.

Varaa aika hierontaan! (klikkaa tästä!)
Hieronta Porvoo Eestinmäki