Hieronta

HYPE Centerin yksityisasiakas hierontahoidoista vastaavat pääsääntöisesti koulutetut hierojat Janika Martinsalo, Emilia Maukkonen ja Jasmin Michelsson. Hierontoja löytyy maanantaista – sunnuntaihin klo 8.00-21.00 väliltä. Hieronta Porvoo, Eestinmäki.

>>VARAA AIKASI HIERONTAAN TÄSTÄ <<

HIERONTA
30min – 35€
45min – 45€
60min – 52€
90min – 75€
120min – 100€

  • Hintoihin lisätään +5€, mikäli hoito on varattu pyhäpäivälle tai viikonlopulle (la-su). Pyhä- ja viikonloppulisä lisätään myös jo ostettuihin lahja- ja sarjakortteihin.

Sarjakortit hierontaan

  • 3x45min 130€
  • 3x60min 150€
  • 3x90min 220€

Lahjakortin voit ostaa asiakaspalveluaikoina maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19.00 tai verkkokaupastamme virtuaalisen lahjakortin, joka lähetetään antamaasi sähköpostiisi

Yleisohjeita ajanvaraukseen

Jos olet tulossa elämäsi ensimmäistä kertaa hierontaan – 45 minuutin hieronta-aika on riittävä. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi koko selän tai jalat.

>> Selän hieronta – 60 min. (Ehditään pureutua myös mahdollisiin ongelmakohtiin)

>> Kevyt kokovartalohieronta (selkä ja jalat) 90min

>> Tehokas kokovartalohieronta 120min

>> Jalkalihasten ongelmakohtiin perehtyen 90min

Mikäli vielä mietit omiin tarpeisiin sopivaa hieronta-aikaa, soita ja suunnitellaan hoitoaikasi yhdessä.

Kristiina Järvinen

+358 400538671
kristiina.eleonoora@gmail.com

Kristiina on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi kesäkuussa 2020. Hän on erikoistunut koulutuksessaan nivelten käsittelyyn. Krisse on aloittanut päätoimisena hierojana toimimisen Kotkassa ja tarjoaa aikoja myös Porvoossa Hype Centerillä keskiviikkoisin klo 7.00-13.00. Krisse tarjoaa yksilöllistä apua vaivoihin ja lihasjännityksiin, säädellen voimankäyttöään asiakkaan ja tilanteen mukaan. Kristiinalla on urheiluhieronnan taustan lisäksi myös itsellään menestyikäs kilpaurheilutausta salibandysta.

IMG_7002
Janika Martinsalo


+358 400862842
info@hypecenter.fi

Janika on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Tampereelta vuonna 2012. Janikan näpeistä löytyy voimaa tarvittaessa kovaankin käsittelyyn yhdeksän vuoden kokemuksella. Hän on toiminut Porvoossa hierojana vuodesta 2013, joten hänellä on melko suuri vakioasiakaskunta ja tästä syystä on hyvä ajoissa varata aikoja. Janika tarjoaa pääsääntöisesti aamu/aamupäiväaikoja. Janikalla on vankka urheiluhierontakokemus eri urheilulajien urheilijoiden edustajista, jonka lisäksi hänellä on itsellään viiden vuoden kilpaurheilutausta salibandysta. Myös toimistotyöntekijöiden hartiat heltyvät hänen käsittelyssään. Janika tarjoaa myös kattavat ohjeet itsehoitoon. Janika on äitiyslomalla ja palaa kesällä 2021 hierontapöydän ääreen.

Tutustu Janikaan paremmin tästä

IMG_7036
Jasmin Michelsson


+358 403527327
jasmin.michelsson@hypecenter.fi

Jasmin on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi vuonna 2012 Carl Wilhelm Akatemiasta Tampereelta. Hän on tehnyt hierontatöitä Tampereella kuusi ja Porvoossa kaksi vuotta. Hänen näpeissä rentoutudut ja samalla lihasjännitykset katoavat kehostasi. Jasmin säätelee voimansa käyttöä asiakkaan sekä tilanteen mukaan. Asiakkaina on ollut tavallisista tallaajista aina tavoitteellisiin urheilijoihin asti.

IMG_6981
Emilia Maukkonen


+358 504958394
emilia.maukkonen@hypecenter.fi
Tutustu Emiliaan paremmin TÄSTÄ

Emilia on valmistunut koulutetuksi hierojaksi tammikuussa 2019, jolloin hän aloitti hierontatyöt Hype Centerillä Porvoossa. Emilia on erikoistunut nivelten käsittelyyn. Emilian hieronnoissa rentoudut ja samalla pääset eroon mahdollisista oireistasi. Myös tämän naisen kätösistä löytyy voimaa asiakkaan tarpeesiin. Emilia opiskelee parhaillaan kuivaneulausta (Dryneedling), joka on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Tällä hetkellä kuivaneulaus hoitoa on saatavilla yläraajoihin sekä niska- ja hartiaseudulle hieronnan yhteydessä tai erikseen. Toistaiseksi harvassa on paikat Porvoossa, jossa kuivaneulausta tarjotaan joten mikäli olet kiinnostunut niin varaa aika Emilialle. Kuivaneulaukseen ajanvaraus löytyy saman nettiajanvarausjärjestelmän kautta.

Tue terveyttäsi ja huolla kehoasi

Kehossa ilmenevät kipu- ja jännitystilat ovat yleensä seurasta pitkän ajan huonoista arjen työasennoista tai monipuolisen liikkeen/liikunnan vajeesta. Mahdollisesti jopa vuosien kehon laiminlyönti tekee sen, ettei yksittäinen hoitokerta tuota pysyvää tulosta. Mikäli oireesi ovat raajojen puutumista, päänsärkyä, lihassärkyä ja -kireyttä tai huimausta, on todennäköistä että tarvitset useamman käsittely kerran. Ensimmäinen kerta pitkästä aikaan saattaa useille potilaille tuottaa lihasarkuutta.  Arkuus johtuu siitä, että hieronta on aivan uusi ärsyke lihaksille. Toisella kerralla koet paremmin hieronnan hyödyt.

Voit vaikuttaa kehosi toimintaan myös itse erilaisilla kehonhuoltoharjoitteluilla ja kiinnittämällä huomiotasi työasentoihin, mutta todellinen lihasten elvytys tapahtuu parhaiten hierojalla. Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun tulee elää koko elämäsi, joten pidäthän siitä huolta?

Kun haluat löytää itsellesi hyvän hierojan, valitse HYPE Center. Meidän hierojat opastavat hoidon lisäksi myös kehon toimintakykyä sekä kireystiloja blokkaavan yhtälön, jotta hyvä olo kehossasi kestäisi mahdollisimman pitkään.

Varaa aika hierontaan! (klikkaa tästä!)
Hieronta Porvoo Eestinmäki