Hieronta

HYPE Centerin hierontahoidoista vastaavat pääsääntöisesti koulutetut hierojat / urheiluhierojat Janika Martinsalo, Jasmin Michelsson ja Benjamin Lemberg sekä koulutetut hierojat Emilia Maukkonen ja Nathalie Sanaksenaho. Hierontoja löytyy maanantaista – sunnuntaihin klo 8.00-21.00 väliltä. Hieromme Porvoon Eestinmäessä. Kokemusta tältä nelikolta löytyy 40 vuoden edestä, joten lupaamme sinulle että saat meiltä Porvoon parhaita hierontakokemuksia. Tarjoamme säännöllisesti hierontoja myös viikonloppuisin, vähintään 42 viikonloppua vuodessa. Mikäli hierontalistamme näyttävät pitkään täysiltä, seuraile sillä koronatilanteen myötä peruutusaikoja ilmestyy viikottain.

>>VARAA AIKASI HIERONTAAN TÄSTÄ <<

HIERONTA / HYPE CENTER, PORVOO

HIERONTA HINNAT

30min – 37€
45min – 50€
60min – 59€
90min – 82€

  • Hintoihin lisätään +10€, mikäli hoito on varattu pyhäpäivälle tai viikonlopulle (la-su). Pyhä- ja viikonloppulisä lisätään myös jo ostettuihin lahja- ja sarjakortteihin, mikäli varaus on tehty ko. päivälle.

Hierontaa voit ostaa Eazybreakin, Smartum Payn, ePassin kautta mikäli sinulla on hierontaan kuuluva etu. Nämä maksut hoidetaan hieronnan yhteydessä. Liikuntapalveluihin suunnattua Smartumia, sporttipassia tai Eazybreakia ei voi käyttää hierontapalveluihin.

Huomaathan, että Eazybreakilla maksaminen vaatii työnantajasi ja hierojaksi välisen sopimuksen, jotta maksaminen sillä onnistuu. Löydät hierojamme omien yrityksien nimillä Tmi Jasmin Michelsson, Tmi Niina Nieminen, Tmi Emilia Maukkonen ja Hype Center hieronta (Janika). 

Sarjakortit hierontaan! Näin saamme hetken helpotuksen sijaa pitkäaikaisemman vaikutuksen tiheällä hoidolla. Sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä.

SARJAKORTTIEN HINNAT
3x45min 145€
3x60min 172€
3x90min 240€

Tule ja saa apua vaivoihisi kokeneitten ja mahdollisesti Porvoon parhaiden hierojien näpeissä. Kokemusta hieronnasta tällä kolmikolla on yhteensä 25 vuotta ja olemme toimineet kolmikkona Porvoossa kolme vuotta! Sarja- ja lahjakortit ovat käytettävissä normaalisti arkisin. Viikonloppuisin korttien käyttö on myös mahdollista. Kortin lisäksi maksettavaksi viikonloppulisä +10€ viikonloppu hieronnasta ja arkipyhästä pyhälisä +10€.

Lahjakortin hierontaan voit ostaa asiakaspalveluaikoina maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19.00 tai verkkokaupastamme virtuaalisen hierontalahjakortin, joka lähetetään antamaasi sähköpostiisi.

Yleisohjeita ajanvaraukseen

Jos olet tulossa elämäsi ensimmäistä kertaa hierontaan – 45 minuutin hieronta-aika on riittävä. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi koko selän tai jalat.

>> Selän hieronta – 60 min. (Ehditään pureutua myös mahdollisiin ongelmakohtiin)

>> Kevyt kokovartalohieronta (selkä ja jalat) 90min

>> Jalkalihasten ongelmakohtiin perehtyen 90min

Mikäli vielä mietit omiin tarpeisiin sopivaa hieronta-aikaa, soita ja suunnitellaan hoitoaikasi yhdessä.

Nathalie Sanaksenaho

+358442521188

Nata on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2007 Vierumäen hierontakoulusta, joten takana on jopa 15 vuotta ammattitaitoista hierontaa. Natan hierontaotteet ovat rauhalliset, kokonaisvaltaiset sekä työkalupakista löytyy monipuoliset otteet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voiman säästely vaihtelee lihasta ja asiakasta kuunnellen. Aikoja hän tarjoaa vaihtelevasti arkisin aamuja ja iltoja.

Benjamin Lemnberg

+358 405647655

Benjamin on valmistunut koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi Solvallan hierontaopistosta Espoossa 2017. Hän on rauhallinen persoona, joka kuuntelee tarkasti hieronta asiakkaiden toiveita ja käyttää sopivasti voimaa tilanteen mukaan. Hierojakoulutuksen lisäksi Benjaminilla on myös Liikunnanohjaaja AMK ja Personal Trainer koulutus. Tätä osaamista hän pystyy hyödyntämään myös silloin kun asiakas tarvitsee kuntoutusliikkeitä erilaisista kiputiloista tai kireyden tuntemuksista. Benjamin tarjoaa monipuolisesti aikoja arkisin jopa ilta klo 21.00 asti. Hän tarjoaa klassisen hieronnan lisäksi myös purentalihashierontaa. Benjaminin hieronnoista on tykätty paljon ja ammattitaitoa arvotettu.

Benjamin palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Jenita Bergman


+358 445787347

Jenita on valmistunut Porvoon hierojakoulusta toukokuussa 2023, mutta aloitti hierontojen tekemisen opintojen ohella Tarmolan Padelhallilla. Uusimman tulokkaan kätösissä lihaskireydet helpottavat ja olo rentoutuu. Jenita säätelee voimaa aina asiakasta kuunnellen. Jenitalla on kertynyt kokemusta tavan tallaajista kuin myös kilpaurheilua harrastavista potilaista. Jenita on tiennyt pitkään, että hän haluaa tulevaisuudessa edesauttaa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja palautumista. Opintoja hän aikoo jatkaa tämän saralla ja myöhemmin syksyllä häneltä onkin saatavissa myös purentalihaskäsittelyä. Jenita hieroo arkisin vaihdellen aamu- ja iltavuoroja sekä satunnaisia viikonloppuja. Hän valikoitui muiden hierojahakijoiden joukosta työnäytteiden avulla. 3/3 työnäytteellä ollutta suosittelisi Jenitan napakoita otteita ja palaa hänelle hierottavaksi. Lämpimästi siis tervetuloa muutkin Jenitan hierontapöydälle!

Janika Martinsalo

+358 400862842
info@hypecenter.fi

Janika on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Tampereelta vuonna 2012. Janikan näpeistä löytyy voimaa tarvittaessa kovaankin hierontakäsittelyyn 10 vuoden kokemuksella. Janikalla on vankka urheiluhierontakokemus eri urheilulajien urheilijoiden sekä ammattiurheilijoiden edustajista, jonka lisäksi hänellä on itsellään takana viiden vuoden kilpaurheilutausta salibandyliigasta muun monipuolisen liikuntataustan lisäksi. Myös toimistotyöntekijöiden hartiat heltyvät hänen hierontakäsittelyssään. Janika tarjoaa hieronnan lisäksi kattavat ohjeet itsehoitoon. Janikalta löytyy pääsääntöisesti aikoja arkisin klo 8.45-14.15 väliltä ja sunnuntaisin. Häneltä voit varata myös kahden tunnin hieronta-aikoja.

Tutustu Janikaan paremmin tästä


Emilia Maukkonen


+358 504958394

Emilia on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porvoon hierontakoulusta tammikuussa 2019, jolloin hän aloitti hierontatyöt Hype Centerillä Porvoossa. Emilia on erikoistunut nivelten käsittelyyn. Emilian hieronnoissa rentoudut ja samalla pääset eroon mahdollisista oireistasi. Myös tämän naisen kätösistä löytyy voimaa asiakkaan tarpeesiin. Emilialta onnistuu myös kuivaneulaus (Dryneedling), joka on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Kuivaneulaushoitoa on saatavilla kehon eriosa alueille (yläraajat/jalat) joko hieronnan yhteydessä tai erikseen. Harvassa on Porvoossa toimipisteet, jossa kuivaneulausta tarjotaan, joten mikäli olet kiinnostunut niin varaa aika Emilialle. Kuivaneulaukseen ajanvaraus löytyy saman nettiajanvarausjärjestelmän kautta. -22 Emilia on käynyt lisäkouluttautumassa ja häneltä saa nykyään myös purentalihashierontoja. Emilia hieroo Porvoossa marraskuun loppuun ennen lapin matkaansa arkena klo 9-17.00

Tue terveyttäsi ja huolla kehoasi

Kehossa ilmenevät kipu- ja jännitystilat ovat yleensä seurasta pitkän ajan huonoista arjen työasennoista ja/tai monipuolisen liikkeen/liikunnan vajeesta. Mahdollisesti jopa vuosien kehon laiminlyönti tekee sen, ettei yksittäinen hoitokerta tuota pysyvää tulosta. Mikäli oireesi ovat raajojen puutumista, päänsärkyä, lihassärkyä ja -kireyttä tai huimausta, on todennäköistä että tarvitset useamman käsittely kerran. Ensimmäinen kerta pitkästä aikaan saattaa useille potilaille tuottaa lihasarkuutta.  Arkuus johtuu siitä, että hieronta on aivan uusi ärsyke lihaksille. Toisella kerralla koet paremmin hieronnan hyödyt.

Voit vaikuttaa kehosi toimintaan myös itse erilaisilla kehonhuoltoharjoitteluilla ja kiinnittämällä huomiotasi työasentoihin, mutta todellinen lihasten elvytys tapahtuu parhaiten hierojalla. Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun tulee elää koko elämäsi, joten pidäthän siitä huolta?

Kun haluat löytää itsellesi hyvän hierojan, valitse HYPE Center. Meidän hierojat opastavat hoidon lisäksi myös kehon toimintakykyä sekä kireystiloja blokkaavan yhtälön, jotta hyvä olo kehossasi kestäisi mahdollisimman pitkään.

Varaa aika hierontaan! (klikkaa tästä!)
Hieronta Porvoo Eestinmäki