Hieronta

HYPE Centerin yksityisasiakas hierontahoidoista vastaavat pääsääntöisesti koulutetut hierojat Janika Martinsalo, Emilia Maukkonen ja Jasmin Michelsson. Hierontoja löytyy maanantaista – lauantaihin klo 8.00-21.00 väliltä. Hieronta Porvoo, Eestinmäki.

>>VARAA AIKASI HIERONTAAN TÄSTÄ <<

HIERONTA
30min – 35€
45min – 45€
60min – 52€
90min – 75€
120min – 100€

  • Hintoihin lisätään +5€, mikäli hoito on varattu pyhäpäivälle tai viikonlopulle (la-su).

Sarjakortit hierontaan

  • 3x45min 130€
  • 3x60min 150€
  • 3x90min 220€

Yleisohjeita ajanvaraukseen

Jos olet tulossa elämäsi ensimmäistä kertaa hierontaan – 45 minuutin hieronta-aika on riittävä. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi koko selän tai jalat.

>> Selän hieronta – 60 min. (Ehditään pureutua myös mahdollisiin ongelmakohtiin)

>> Kevyt kokovartalohieronta (selkä ja jalat) 90min

>> Tehokas kokovartalohieronta 120min

>> Jalkalihasten ongelmakohtiin perehtyen 90min

Mikäli vielä mietit omiin tarpeisiin sopivaa hieronta-aikaa, soita ja suunnitellaan hoitoaikasi yhdessä.

IMG_7002

Janika Martinsalo
+400862842
info@hypecenter.fi

Janika on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Tampereelta vuonna 2012. Janikan näpeistä löytyy voimaa tarvittaessa kovaankin käsittelyyn yhdeksän vuoden kokemuksella. Janikalla on vankka urheiluhierontakokemus eri urheilulajien urheilijoiden edustajista sekä toimistotyöläisten niskahartioista. Häneltä saa myös kattavat ohjeet itsehoitoon.

Tutustu Janikaan paremmin tästä

IMG_7036

Jasmin Michelsson
+358 403527327
jasmin.michelsson@hypecenter.fi

Jasmin on valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi vuonna 2012 Carl Wilhelm Akatemiasta Tampereelta. Hänen näpeissä rentoutudut ja samalla lihasjännitykset katoavat kehostasi. Jasmin säätelee voimansa käyttöä asiakkaan sekä tilanteen mukaan. Hänellä on yhdeksän vuoden kokemus hieronnasta ja asiakkaina on ollut tavallisista tallaajista aina tavoitteellisiin urheilijoihin asti.

IMG_6981

Emilia Maukkonen
+358 504958394
emilia.maukkonen@hypecenter.fi
Tutustu Emiliaan paremmin TÄSTÄ

Emilia on valmistunut koulutetuksi hierojaksi tammikuussa 2019. Emilia on erikoistunut nivelten käsittelyyn. Emilian hieronnoissa rentoudut ja samalla pääset eroon mahdollisista oireistasi. Myös tämän naisen kätösistä löytyy voimaa asiakkaan tarpeesiin.

Tue terveyttäsi ja huolla kehoasi

Kehossa ilmenevät kipu- ja jännitystilat ovat yleensä seurasta pitkän ajan huonoista arjen työasennoista tai monipuolisen liikkeen/liikunnan vajeesta. Mahdollisesti jopa vuosien kehon laiminlyönti tekee sen, ettei yksittäinen hoitokerta tuota pysyvää tulosta. Mikäli oireesi ovat raajojen puutumista, päänsärkyä, lihassärkyä ja -kireyttä tai huimausta, on todennäköistä että tarvitset useamman käsittely kerran. Ensimmäinen kerta pitkästä aikaan saattaa useille potilaille tuottaa lihasarkuutta.  Arkuus johtuu siitä, että hieronta on aivan uusi ärsyke lihaksille. Toisella kerralla koet paremmin hieronnan hyödyt.

Voit vaikuttaa kehosi toimintaan myös itse erilaisilla kehonhuoltoharjoitteluilla ja kiinnittämällä huomiotasi työasentoihin, mutta todellinen lihasten elvytys tapahtuu parhaiten hierojalla. Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun tulee elää koko elämäsi, joten pidäthän siitä huolta?

Kun haluat löytää itsellesi hyvän hierojan, valitse HYPE Center. Meidän hierojat opastavat hoidon lisäksi myös kehon toimintakykyä sekä kireystiloja blokkaavan yhtälön, jotta hyvä olo kehossasi kestäisi mahdollisimman pitkään.

Varaa aika hierontaan! (klikkaa tästä!)
Hieronta Porvoo Eestinmäki