Liikuntaeduilla maksaminen

  • LIIKUNTAPALVELUITA voit ostaa työantajan tarjoamilla eduilla:  Edenredillä, ePassilla, Smartumilla sekä Tyky-seteleillä.

Mikäli Sinulla on Eazybreak, Edenred, ePassi tai Smartum app-tilit, pystyt maksamaan helposti appin kautta kotisohvalta. Lataa appi Play Kaupasta, kirjaudu sisään ja toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Hae paikka ”Hype Center”
  2. Syötä maksettava summa
  3.  Kirjoita viestikenttää ostamasi tuote esim. kuntosali 10x
  4. Täytä alla oleva lomake, jotta saat spostin vahvistuksesi asiakkuuden hankinnasta / päivityksestä spostiisi. Vahvistavan sähköpostin jälkeen voit lähteä salille treenaamaan! Vahvistus tulee 24h sisällä.

Mikäli sinulla on fyysisiä liikunta- / virike- / tyky-seteleitä, tulethan maksamaan paikan päälle asiakaspalveluaikoina (maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19) tai ole yhteydessä sinulle sopivasta ajankohdasta sähköpostilla (info@hypecenter.fi).

Liikuntapalveluihin suunnattuja etuuksia ei voi käyttää hierontapalveluihin. Suosittelemme tarkastamaan etukäteen appista, löytyykö sinulta hyvinvointipuoli hierontamaksuihin

  • HIERONTAPALVELUITA voit ostaa Smartum Payn ja ePassin kautta mikäli sinulla on hierontaan kuuluva etu.
  1. Hae paikka ”Hype Center” (tai Epassissa Hype Center hieronta – Janika. Kaikki lahjakortit ostetaan Janikalta, mutta lahjakortin voi käyttää kellä tahansa hierojalla)
  2. Syötä maksettava summa
  3.  Kirjoita viestikenttää ostamasi tuote (jos viestikenttää ei ole, lisää tuote alla löytyvään lomakkeeseen)
  4. Täytä alla oleva lomake, jotta saat spostiisi verkkolahjakortin. Lahjakortti tulee sähköpostiisi 24h sisällä.

 Huom! Toistaiseksi voimassa oleva kuntosalijäsenyys (46€/kk) tulee hankkia ensimmäistä kertaa verkkokaupan kautta(Ei koske muita asiakkuuksia). Sen jälkeen voit kuitata kuukausimaksuja liikuntaeduilla. Olethan yhteydessä jos ilmenee kysymyksiä