Liikuntaeduilla maksaminen

Meillä HYPE Centerin ja Hype Treeniboxin liikuntapalveluita voit ostaa työantajan tarjoamilla eduilla: Eazybreakilla, Edenredillä, ePassilla, Smartumilla sekä Tyky-seteleillä.

Mikäli Sinulla on Eazybreak, Edenred, ePassi tai Smartum app-tilit, pystyt maksamaan helposti appin kautta kotisohvalta. Lataa appi Play Kaupasta, kirjaudu sisään ja toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Hae paikka ”Hype Center”
  2. Syötä maksettava summa
  3.  Kirjoita viestikenttää ostamasi tuote.
  4. Täytä alla oleva lomake, jotta saat spostin vahvistuksesi asiakkuuden hankinnasta / päivityksestä spostiisi. Vahvistavan sähköpostin jälkeen voit lähteä salille treenaamaan! Vahvistus tulee 24h sisällä.

Mikäli sinulla on fyysisiä liikunta- / virike- / tyky-seteleitä, tulethan maksamaan paikan päälle asiakaspalveluaikoina (maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19) tai ole yhteydessä sinulle sopivasta ajankohdasta sähköpostilla (info@hypecenter.fi).

Hierontaa voit ostaa Eazybreakin, Smartum Payn, ePassin kautta mikäli sinulla on hierontaan kuuluva etu. Nämä maksut hoidetaan hieronnan yhteydessä. Liikuntapalveluihin suunnattua sporttipassia tai Eazybreakia ei voi käyttää hierontapalveluihin.