Liikuntaeduilla maksaminen

Meillä HYPE Centerin ja Hype Treeniboxin liikuntapalveluita voit ostaa työantajan tarjoamilla eduilla: Eazybreakilla, Edenredillä, ePassilla, Smartumilla sekä Tyky-seteleillä.

Mikäli Sinulla on Eazybreak, Edenred, ePassi tai Smartum app-tilit, pystyt maksamaan helposti appin kautta kotisohvalta. Lataa appi Play Kaupasta, kirjaudu sisään ja toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Hae paikka ”Hype Center”
  2. Syötä maksettava summa
  3.  Kirjoita viestikenttää ostamasi tuote.
  4. Täytä alla oleva lomake, jotta saat spostin vahvistuksesi asiakkuuden hankinnasta / päivityksestä spostiisi. Vahvistavan sähköpostin jälkeen voit lähteä salille treenaamaan! Vahvistus tulee 24h sisällä.

Mikäli sinulla on fyysisiä liikunta- / virike- / tyky-seteleitä, tulethan maksamaan paikan päälle asiakaspalveluaikoina (maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19) tai ole yhteydessä sinulle sopivasta ajankohdasta sähköpostilla (info@hypecenter.fi).

 Huom! Kuntosalijäsenyys tulee hankkia ohjeiden mukaan verkkokaupan kautta ensin. Sen jälkeen voit maksaa haluamasi määrän kuukausia liikuntaeduilla. Olethan yhteydessä mikäli tästä sinulla on kysyttävää. 

Hierontaa voit ostaa Eazybreakin, Smartum Payn, ePassin kautta mikäli sinulla on hierontaan kuuluva etu. Nämä maksut hoidetaan hieronnan yhteydessä.

Huomaathan, että Eazybreakilla maksaminen vaatii työnantajasi ja hierojaksi välisen sopimuksen, jotta maksaminen sillä onnistuu. Löydät hierojamme omien yrityksien nimillä Tmi Jasmin Michelsson, Tmi Niina Nieminen, Tmi Emilia Maukkonen ja Hype Center hieronta (Janika). 

Liikuntapalveluihin suunnattua sporttipassia tai Eazybreakia ei voi käyttää hierontapalveluihin.