Fysioterapeutti/PT: Lola Ottoson

Fysioterapeutti (Yrkeshögskolan Arcada, Helsinki 2016)
Physiotrainer (Finnish institute of health and fitness, Espoo 2020)


Kokemus

Olen aktiivinen fiilisliikkuja, joka nauttii eritoten luonnossa liikkumisesta sekä uusien liikuntalajien kokeilemisesta. Vuodesta 2014 lähtien olen ohjannut työikäisten ja senioreiden liikuntaryhmiä. Vuonna 2019 aloitin päätoimisesti Personal Trainerina toimimisen yksilöille, jotka etsivät pysyvää elämäntapamuutosta. Niiden lisäksi olen ohjannut erilaisia kursseja ryhmille kuten metsässä rentoutuminen, erilaiset kuntopiirit ja kotikuntovälinekurssit.

HYPE centerillä ohjaan yksilöllistä terapeuttista harjoittelua. Mikäli epäröit kuntosalitreenin aloittamista esim. tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen takia, on harjoittelu fysioterapeutin kanssa sinua varten. Arvioinnin ja alkukeskustelun pohjalta laadin yhteisymmärryksessä sinun kanssasi henkilökohtainen harjoittelusuunnitelma. Harjoittelun tavoitteena voi olla lisätä nivelten liikkuvuutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, toimintakykyä, terveyttä tai hyvinvointia. Olen myös mukana ohjaamassa kuntosalillamme Hypen kuntoryhmiä.

Fysioterapeuttisen ohjelman hinta on 100€/ohjelma. Ohjelman rakentaminen sisältää keskustelun, arvioinnin ja harjoittelusuunnitelman, joka käydään yhdessä kanssasi HYPE Centerillä läpi.


Millainen olen

Olen iloinen, rauhallinen, lämmin sekä helposti lähestyttävä persoona ja tämä ei voi olla välittymättä Personal Trainer työssäni. Kuunteleva läsnäoloni mahdollistaa jokaisen asiakkaan kohtaamisen  yksilönä. Tutustun Personal Trainer -asiakkaan arkisiin haasteisiin ja lähden ratkomaan niitä yhdessä asiakkaan kanssa täysin asiakaslähtöisesti. Rakennamme suunnitelman omatoimiseen liikuntaan sekä käymme yhdessä läpi terveellisen ravinnon peruspilarit, jonka avulla saavutat lempeän suhteen liikuntaan sekä ravintoon.

Haluan tarjota Personal Trainer -asiakkaille eväitä ylläpitämään omatoimisesti hyvinvointinsa ja toimintakykynsä. Yhdessä teemme töitä sen eteen, että saavuttaisit tavoitteitasi. Nautin siitä, kun asiakas innostuu liikunnasta tai saa merkittäviä oivalluksia projektin aikana. Och samma på svenska!


Tavoitteeni
Tavoitteeni on sinun hyvinvointisi tukeminen turvallisesti. Haluan rohkaista ihmisiä nauttimaan liikunnasta sekä ravinnosta ilman paineen tuntua. Tavoitteeni on jatkaa tavallisten ihmisten liikkuttamisen sekä kuntouttamisen parissa, sillä nautin työstäni paljon. Henkilökohtaiset tavoitteeni ovat osaamisen ja ammattitaidon päivittäminen sekä kehittyminen fysioterapeuttiina ja ohjaajana.

Kalenteristani löytyy kaksi Personal Trainer -asiakaspaikkaa Hyvä Olo-valmennukselle. Ota valmentajaksi minut, mikäli sinulla on mahdollisuus sopia tapaamiset lauantaille.

Ota Yhteyttä

Mikäli tarvitset fysioterapeuttista tukea salilla harjoittelemiseen, olethan yhteydessä?