Fysioterapeutti/PT: Lola Ottoson

Fysioterapeutti (Yrkeshögskolan Arcada, Helsinki 2016)


Kokemus

Vuodesta 2014 olen ohjannut työikäisten ja senioreiden liikuntaryhmiä. Vuoden 2019 alusta lähtien olen toiminut Personal Trainerina elämäntapamuutosryhmän jäsenille yksilö- tai pienryhmäohjauksina. Niiden lisäksi olen ohjannut erilaisia kursseja ryhmille kuten metsässä rentoutuminen, erilaiset kuntopiirit ja kotikuntovälinekurssit.

HYPE centerillä ohjaan yksilöllistä terapeuttista harjoittelua. Mikäli epäröit kuntosalitreenin aloittamista esim. tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen takia, on harjoittelu fysioterapeutin kanssa sinua varten. Arvioinnin ja alkukeskustelun pohjalta laadin yhteisymmärryksessä sinun kanssasi henkilökohtainen harjoittelusuunnitelma. Harjoittelun tavoitteena voi olla lisätä nivelten liikkuvuutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, toimintakykyä, terveyttä tai hyvinvointia.

Fysioterapeuttisen ohjelman hinta on 100€/ohjelma. Ohjelman rakentaminen sisältää keskustelun, arvioinnin ja harjoittelusuunnitelman, joka käydään yhdessä kanssasi HYPE Centerillä läpi.


Millainen olen

Olen iloinen, rauhallinen, lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Olen läsnäoleva ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä. Haluan tarjota asiakkaille eväitä ylläpitämään omatoimisesti hyvinvointinsa ja toimintakykynsä. Yhdessä teemme töitä sen eteen, että saavuttaisit tavoitteitasi. Och samma på svenska!


Tavoitteeni
Tavoitteeni on sinun hyvinvointisi tukeminen turvallisesti. Sen lisäksi henkilökohtaiset tavoitteeni ovat osaamisen ja ammattitaidon päivittäminen sekä kehittyminen fysioterapeuttiina ja ohjaajana.

Kalenteristani löytyy aikaa muutamalle PT – asiakkaan 16 tapaamisen Hyvä Olo-projektille jos sinulla on mahdollisuus sopia tapaamiset arkipäiville klo 9-15.00 välille.

Ota Yhteyttä

Mikäli tarvitset fysioterapeuttista tukea salilla harjoittelemiseen, olethan yhteydessä?