Julkaistu Jätä kommentti

Uuden vuoden lupaukset – mikä vitsi!

Miksi tarjoamme joulukuussa koko vuoden niin edullisesti kuin 399€ vuodessa / 33,25€ kuukaudessa / 1,09€ päivässä?
– Olethan kuullut uuden vuoden lupauksista?

Uusi vuosi on mahtavaa aikaa. Uusi vuosi on kuin tilinpäätös, jossa on aika pysähtyä katsomaan taakse jätettyä aikaa. Mikäli vuotesi sisälsi juuri niitä asioita, joita elämääsi toivoit sekä huomasit eteneväsi kohti tavoitteitasi saat hykerrellä mielihyvän tunteissa ja on helppo valmistautua positiivisin energioin kohti seuraavaa vuotta. Saat todennäköisesti uusia ideoita, joita voit lähteä seuraavana vuonna toteuttamaan. Olet täynnä itsevarmuutta, motivoitunut ja valmis lähtemään uudelle vuodelle katsomaan, mitä sillä on sinulle tarjottavaa.

Mikäli vuotesi oli monella tapaa raskas ehkä joku voi kokea jopa epäonnistuneeksi, on uusi vuosi tilipäätöksineen helpottava ajankohta. Vaikka tässäkin tilanteessa kelat siirtyvät menneeseen ja sen haasteisiin, on todennäköisesti energisoivaa jättää mennyt vuosi taakse ja kääntää uusi sivu. Se mitä oli viime vuonna, ei tule enää sellaisena seuraavalle vuodelle. Niin ainutlaatuista ja ainutkertaista elämä on. Vaikka jokin haaste jäisikin kesken ja tulisikin mukaan jossain määrin seuraavalle vuodelle, on vuoden vaihde aikasi ladata akut ja auttaa jaksamaan. Se on monelle voimaannuttava kokemus siitä, että on päässyt tänään tähän päivään asti ja selvinnyt jos monen moisesta, vaikka ei olisikaan niin ehkä joka hetkessä uskonutkaan. Haasteet vievät eteenpäin, sillä silloin konkretisoituu se mitä elämään haluaa lisää ja mistä haluaa päästää irti. Uusi vuosi tarjoaa mielettömän power boostin muutokselle kohti parempaa.

Edellä mainitut kokemukset ovat kaksi ääripäätä. Lisäksi löytyy kaikkea niiden väliltä ja niiden sekoitusta. On kuitenkin selvää, että uusi vuosi sisältää todella paljon latausta ja se on täysin ymmärrettävää. Seuraavaan vuoteen liittyy niin paljon odotuksia joko siitä, että saisi jälleen kaikkea sitä hyvää ja pääsisi kuin uudelle kierrokselle tai valmiutta vastaanottaa täysin uusi erilainen vuosi, ”minun vuoteni”. Tästä syystä rakentuu uuden vuoden lupaukset. Yritämme ikään kuin varmistaa, että seuraavana vuotena tavoitellaan yhtä huikeaa, vielä parempaa tai sitten edes kohtalaisen hyvää vuotta. Eikä se mikään vitsi ole. Yritäppä saada samanlainen motivaatiopiikki kasvatettua mihin tahansa muuhun vuoden aikaan.

On totta, että tämä lataus purkaantuu moneen liikuntapaikkaan; kuntosaleihin, lenkkipoluille ja uimahalleihin. Monelle on suuri haave saada liikunta säännölliseksi osaksi elämään. Menneiden koronavuosien jälkeen haave halutaan toteutuvaksi oletettavasti enemmän kuin koskaan, sillä monelle liikunta on ollut säännöllistä ennen tuota tauti pirulaista. Toivon, että näihin liittyviin tavoitteisiin suhtauduttaisiin joulupöydässä lempeästi ja aidolla kannustuksella. On totta, että liikuntapaikat hiljenevät maaliskuun mittaan tammikuun asiakasryntäyksestä, mutta perään kuulutan että aina on niitä, jotka todella saa liikunnasta napakan otteen eikä päästä enää irti. Ja toisaalta, tarviiko maaliskuussa välttämättä hiljentyä vai voitaisiinko ensi vuonna tehdä poikkeus sääntöön?

Onnistuneen liikunnallisen uuden vuoden lupauksen resepti:

  • Tee sellainen lupaus, jonka haluat itse tehdä. Älä muita ihmisiä varten. Valitse liikuntamuoto, josta nautit tai ajattelet että voisit nauttia.
  • Asettele tavoite realistiseksi. Älä pyri liikkumaan viisi kertaa viikossa, jos lähdet nollasta. Silloin yksikin kerta on 100% enemmän kuin aiemmin
  • Aseta itsellesi välitavoitteita. Ne saavat sinut pysymään tavoitteissasi kun koet onnistumisia matkan aikana . Joskus on myös hyvä tarkastella matkan aikana sitä mistä lähti, eikä vain sokeana tuijottaa sitä minne on menossa
  • Huomio, että liikuntapaikat eivät ole normaalissa tilanteessa. Liikuntakokemukseesi vaikuttaa todennäköisesti hieman negatiivisesti se, että uinti- ja hiihtoradoilla joutuu väistelemään muita liikkujia sekä kuntosalilla joutuu odottamaan laitteelle pääsyä ja huomioimaan tavallista enemmän muita.
  • Jos et tiedä mitä olet tekemässä (esim. kuntosalilla) pyydä apua. Kaikkiin liikuntalajeihin löytyvät ammattilaiset, jotka auttavat sinua mielellään. Näin saat ulkoistettua vastuuta ja pääset todennäköisemmin tavoitteeseesi. Lisäksi oli liikuntalaji mikä hyvänsä, siitä tulee yleensä paljon mielekkäämpää!
  • Liikunta saa ja PITÄÄ olla lähtökohtaisesti aina kivaa. Saat muuttaa tavoitetta tai liikuntalajia kesken matkan. Voit hyvin mielin todeta, että ”kokeilin tätä, mutta se ei ollut minun juttuni” ja jatkaa sen etsimistä, mikä voisi olla.

Me Hype Centerillä haluttiin tukea pysyvää ja säännöllistä liikuntaa. Siksi annoimme hinnan, joka motivoi sinua aloittamaan liikunnan ja joka motivoi sinua pysymään liikunnassa kiinni (ei pelkästään alkavan kevään) läpi vuoden. Jo maksettu palvelu kutsuu sinua liikkumaan silloinkin, kun syystä tai toisesta liikunta jää kokonaan hetkeksi pois. Tarkoitus on taata se, ettet ole yksi kuuluisista uuden vuoden lupailijoista vaan olet se, joka päätti alkaa panostaa hyvinvointiin ja pidit siitä koko vuoden kiinni.

NAPPAA TARJOUSHINTA 1,09€/PV VERKKOKAUPASTAMME KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Huom! Maksun voi suorittaa myös työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla kokonaan tai osittain. Ohjeet siihen löytyvät TÄSTÄ

Oikein mukavaa ja rentouttavaa joulun (t)aikaa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.