Julkaistu Jätä kommentti

Palautekysely 2021

Teemme vuosittain asiakaspalaute kyselyn. Teemme sen siksi että olemme olemassa asiakkaitamme varten. Meidän ykkös prioriteetti on palvella asiakkaita ei vain hyvin, vaan erinomaisesti sekä mahdollistaa mahdollisimman helppo, stressitön ja motivoiva treeniympäristö. Tavoitteena on tarjota asiakkaille päivän, viikon tai kuukauden paras treenitunti. Olemme kehittyneet alusta asti jatkuvasti, aiomme kehittyä myös jatkuvasti.

Asiakaspalautteisiin peilaten olemme suurimmaksi osaksi onnistunut siinä. Teimme kyselyn kuntosalillamme, suljetussa fb ryhmässä ja kyselemme jatkuvasti treenaajia tavatessamme meiningistä. Kysyimme asiakkailtamme kysymyksen:

Miksi sä treenaat meillä?

 • Siisteys, ilmapiiri, ammattitaito
 • Mukavat ihmiset
 • Saa laittaa omaa musiikkia
 • Porvoon paras sijainti
 • Hyvä fiilis täällä
 • Kaikki toimii
 • Kesällä huomasi että ilmanvaihto on kunnossa. Oli kiva treenata vaikka oli hellettä niin salilla oli siedettävää
 • Helppo päivittää asiakkuus silloin kun itelle sopii
 • Nettiajanvaraus toimi hyvin silloin kun oli käytössä
 • Viestintä ja sosiaalinen media
 • Porvoon parasta antia
 • Kivat, ammattitaitoset, motivoivat Personal Trainerit sekä muut treenaajat
 • Hyvät ja kaikki tarvittavat laitteet
 • Kompakti, mutta tuntuu ihan premium kuntosalilta. Jotenkin henkilökohtainen, yksilöä tukeva ilmapiiri ja ympäristö
 • Helppo tulla autolla, ilmaiset parkit ja aina tilaa
 • Ihanan rauhallista, tilaa aina hyvin treenata
 • Hype Best!
 • Tänne kun olen tullut ei ole ollut ikävä Porvoon muita kuntosaleja
 • Siisteys x 1000 (tästä tuli ja viikottain jatkuvasti tulee positiivista palautetta. Meillä on puhdasta ja tavarat on paikoillaan. Ei sen kummempaa mutta valitettavasti harvassa kuntosalissa näin asiat ovat)
 • Sijainti x 1000 (tämä ehdottomasti pitääkin olla ihmisen yksi tärkein valintakriteeri. Kun sali on lähellä sitä tulee käytettyä. Tutkimukset puoltaa sitä että liikuntapaikan olisi hyvä olla alle 15 minuutin päästä kotoolta jotta liikunnan saa helpommin säännölliseksi ympäri vuoden. Saamme kiitosta siitä että olemme tuoneet kuntosaliharjoittelu Porvoon länsipuolelle)

Hype Center rakentui Porvooseen noin kolme vuotta sitten. Tämä koko kolme vuotta on sisältänyt yrittäjyyden kaikki eri värit pienessä ajassa. Upeaa huomata, että korona myrskystä huolimatta olemme pystyneet tehdä kannattavaa ja laadukasta liiketoimintaan. Ilman uskollisia asiakkaitamme Porvoossa, meitä ei enää olisi. Kiitoskiitoskiitos. Teitä on ilo palvella! Jatkossakin pyrimme olemaan odotustenne arvoinen porvoolainen kuntosali sekä hierontakeskus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.