Yksittäiset PT-palvelut

KUNTOSALIOHJELMA
Kun haluat uusia virikkeitä tai johdonmukaista harjoittelua, on kuntosaliohjelma oikea valinta sinulle. Ammattilaisemme ohjaavat sinulle turvalliset tekniikat ja tehokkaat liikkeet, jotta sinä pääset kohti tavoitettasi. Ohjelma käydään noin tunnissa valmentajan kanssa läpi ja se jää sinulle käyttöön. Kuntosaliohjelman päivittämistä suositellaan 12 viikon välein, jotta kehitys jatkuu ja harjoittelu pysyy monipuolisena.
 
Hinta
85€ / kuntosaliohjelma yksilölle
140€ / kuntosaliohjelma kahdelle
 
 
PT-treenit
Sinä joka kaipaat treeniisi buustia, uusia haasteita, motivaatiota tai tukea harjoitteluusi on henkilökohtainen valmennus juuri sinulle sopiva. Valmentajan kanssa opit uutta, pääset ylittämään itsesi ja saat inspiraatiopiikin omaan treenaamiseen! Älä anna motivaation dropata vaan ota valmentaja tueksesi.
 
Hinta
209€/ 3 x 45min
kaveri mukaan +60€
 
 
RAVINTOANALYYSI
Kun haluat saada ravintotietämykseesi ja omaan ravintokäyttäytymiseen tukea, on paras aloittaa ravintoanalyysilla. Ruokapäiväkirjan kautta analysoimme tämän hetkisen tilanteen ja pohdimme ravintotiedon lisäämisen kautta sopivat muutokset arkeesi. Älä jää märehtimään omien ravintotottumusten surkeutta vaan ota ammattilainen avuksi ja tueksi tarkastelemaan tilannettasi!
 
Hinta 125€