Yksittäiset PT-palvelut

KUNTOSALIOHJELMA
Kun haluat uusia virikkeitä tai johdonmukaista harjoittelua, on kuntosaliohjelma oikea valinta sinulle. Personal Trainerimme ohjaavat sinulle turvalliset tekniikat ja tehokkaat liikkeet, jotta sinä pääset kohti tavoitettasi. Ohjelma käydään noin tunnissa Personal Trainerin kanssa läpi ja se jää sinulle käyttöön. Kuntosaliohjelman päivittämistä suositellaan 12 viikon välein, jotta kehitys jatkuu ja harjoittelu pysyy monipuolisena.
 
Hinta
85€ / PT:n ohjaama kuntosaliohjelma yksilölle
140€ / PT:n ohjaama kuntosaliohjelma kahdelle
 
 
PT-treenit
Sinä joka kaipaat treeniisi buustia, uusia haasteita, motivaatiota tai tukea harjoitteluusi on henkilökohtainen valmennus juuri sinulle sopiva. Personal Trainerin kanssa opit uutta, pääset ylittämään itsesi ja saat inspiraatiopiikin omaan treenaamiseen! Älä anna motivaation dropata vaan ota Personal Trainer tueksesi.
 
Hinta
209€/ 3 x 45min
kaveri mukaan +60€
 
 
RAVINTOANALYYSI
Kun haluat saada ravintotietämykseesi ja omaan ravintokäyttäytymiseen tukea, on paras aloittaa ravintoanalyysilla. Ruokapäiväkirjan kautta Personal Trainer analysoi tämän hetkisen tilanteen ja pohtii sinun ravintotiedon lisäämisen kautta sopivat muutokset arkeesi. Älä jää märehtimään omien ravintotottumusten surkeutta vaan ota Personal Trainer avuksi ja tueksi tarkastelemaan tilannettasi sekä ohjaamaan kohti tavoitteitasi!
 
Hinta 125€