Kuntosalin tilavuokra

25,00  Sis. Alv

Tarjoushinta voimassa 24-28.1.22

Kuvaus

Kuntosalin varaus

Tällä tuotteella maksat tilan kuntosali 1 ja tilan kuntosali 2. Kuntosalia voi sulusta huolimatta vuokrata yksityiskäyttöön oman yksityis- ja perhe-elämään kuuluville henkilöille. Kuntosalimme on kaksi osainen. Vuokraamme 5.1 lähtien kuntosalia kahtena eri osana.

Kuntosali 1 ajat alkavat tasatunnein kun kuntosalin toinen puoli kuntosali 2 tilavuokra alkaa aina puolelta. Molempiin tiloihin on oma sisäänkäytinsä joten kohtaamisia toisten treenaajien kanssa ei synny.

💥RÄKKITILA (nettiajanvarauksessa kuntosali 1), perinteisen punttisalin luottovalinta 💥
➡️Kuntosali 1, on tila josta löytyy juoksumatot, Käsipainot, räkki x 4, tangot ja levypainot, hiihtolaite, jalkaprässi, etu- ja takareisilaite, Selkäpenkki, Penkkipunnerrus penkki, Scott-penkki, ylä-, ala- ja ristikkäistaljat, Smith, hiihtolaite. Tilasta löytyy useampi peili.
 
💥NURMIKKOTILA (nettiajanvarauksessa kuntosali 2), toiminnallisen harjoittelun unelma💥
➡️Kuntosali 2, on tila jossa on soutulaite ja assault bike, leuanvetolaite, vaakajalkaprässi (painopakka 200kg), rintaprässi- ja takaolkapäälaite, ristikkäistalja, vatsa- ja selkälaite, vaakasoutu, chest press, vartalonkierto – laitteet. Lisäksi tilasta löytyy välinevarasto jossa mm. Käsipainot 12,5kg-20kg Jumppapallo, Bosupallo, Kuminauhat, Foamrollerin, TRX-köydet, battleropes, steppilaudat, koordinaatiotikkaat ja -aidat yms. Löydät myös puolapuut, vatsapenkki, työntökelkka tekonurmikkoineen. Tästäkin tilasta löytyy tangot levypainot vaikkei räkkiä olekaan.

Aulasta löytyvät välineet ovat myös vapaasti molempien käytössä, mutta niiden hakeminen ja palautus vain oman salivuoron aloituksen ja lopetuksen yhteydessä.

 

HUOM! Assault bike siirretty kuntosali 1  > kuntosali 2.

Kuntosali 1 ja kuntosali 2 tilavuokra on samanhintainen. Tilat vuokrataan erikseen nettiajanvarauksen kautta, maksu hoidetaan tällä tuotteella verkkokaupassa tai mobilepay maksulla numeroon 0400862842 ja viestiksi kuntosali vuokra. Maksun voi suorittaa myös Smartumilla, Epassilla, edenredillä tai Eazybreakilla. Laita maksusta kuvakaappaus yllä mainittuun spostiin tai puhelinnumeroon niin saat koodin.

Centerin asiakashinnat: yhdelle henkilölle 15€ ja yhdestä lisähenkilöstä +10€. Muista lisähenkilöistä ei kustannuksia. Tämä siis henkilöille, joilla on voimassa oleva asiakkuus Kuntosalillemme (eli voit siinä tapauksessa käyttää tätä 25€ vuokratuotetta verkkokaupassa eikä tarvitse lisähenkilöistä ostoskoriin)

Salin ulkopuolisille hinta: 25€ +10€ jokaisesta lisähenkilöstä.

– lisähenkilö löytyy erillisenä tuotteena verkkokaupasta. Kun olet tehnyt maksun, saat antamaasi puhelinnumeroon ovikoodin jolla pääset sisään treenaamaan.

HYPE CENTERILÄISILLE löytyy tälle tuotteelle alekoodi, joka löytyy suljetusta Facebook ryhmästä. Muussa tapauksessa ole yhteydessä info@hypecenter.fi tai 04008628422

MITEN VUOKRAAN TILAN? – TOIMI NÄIN!

Katso ensin treeniinne sopiva aika nettiajanvarauksen kautta ja tee varaus tiedoillasi ja maksa tällä tuotteella verkkokaupassa. Saat tekstiviestillä koodin, jolla pääset sisään.

https://www.varaaheti.fi

Varaaja on vastuussa siitä että kuntosali jää samaan kuntoon kuin se oli ja näin ollen on mukana treenaamassa. Maksu tulee suorittaa välittömästi ajanvarauksen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntosalin tilavuokra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.