Julkaistu Jätä kommentti

Uusi tuote: Intialainen päähieronta

Nyt sinulla on mahdollisuus hemmotella itseäsi tai antaa tämä hemmotteluhoito lahjaksi ystävällesi!

Intialainen päähieronta parantaa sekä tukee hyvinvointiasi. Sillä on vahva positiivinen vaikutus sekä kehoon että mieleen. Intialainen päähieronta on rauhoittavaa ja stressiä merkittävästi vähentävää hierontaa. Hoidolla saavutetaan mielen tyhjennys arjen stresseistä ja paineista, joten hoidon jälkeen mieli on levollinen. Intialaisella päähieronnalla on parantava vaikutus niska-hartiaseudun ongelmiin ja parantaa monesti unen laatua. Tätä kautta hieronnalla on myös vähentävä vaikutus päänsäryille ja migreenille.

Hoito suoritetaan ilman hierontarasvaa, asiakas istuu tuolilla vaatteet päällä. Hieronnassa käsitellään käsivarret, niska-hartiaseutu, päälaki, kasvot ja korvanlehdet. Intialaisessa päähieronnassa otteet vaihtelevat hitaista nopeatempoisiin jopa pysähtyviin otteisiin. Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut ja mielesi kirkas. Hartiasi tuntuvat kevyemmiltä, kuin paino olisi tiputettu hartioilta pois ja niskasi liikkuu paremmin. Sopii äärimmäisen hyvin hemmotteluksi itselle tai lahjaksi lähimmäisellesi. Intialaisen päähieronnan kesto on 25 minuuttia ja sen positiiviset vaikutukset jatkuvat hieronnan jälkeen 2-3 päivää. Hoidon hinta on 30 euroa. Intialaista päähieronnasta vastaa Janika Martinsalo. Hoidot suoritetaan hänen kotonaan Porvoossa (Suorannantie 10  C 13, 06450 Porvoo)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.