Julkaistu Jätä kommentti

Hieronnat HYPE Centerillä jatkuvat

Tiesithän, että me hierojat desifioimme normaalistikin hierontapöydän jokaisen asiakkaan jälkeen ja vaihdamme hieronnassa käytetyt pyyhkeet sekä aluspaperin? Lisäksi meidän perustoimenkuvaan kuuluu käseinpesu jokaisen asiakkaan välissä.

_DSC5187

Nyt kuitenkin lisäksi myös jokainen asiakas pesee kätensä hierontaan tullessaan ja käyttää lisäksi käsidesiä. Hieromme ainoastaan terveitä asiakkaita ja tässä vaiheessa kieltäydymme hieromasta asiakasta, jolla on minkäänlaisia flunssan oireita.  Lisäksi asiakkaat, joilla on samassa taloudessa oireilevia tai matkustaneita henkilööitä käsketään jäämään hieronnan sijaan kotiin.

Uutuutena vallitsevan tilanteen vuoksi haluamme hieronta-ajan perumisen kynnyksen mahdollisimman matalaksi ja tämän vuoksi hieronta-ajan peruminen lyhyellä varoitusajalla ei tuo laskua Sinulle perään. Lisäksi toivomme että riskiryhmään kuuluvat punnitsevat tarkkaan hierontahoidon tärkeyden tässä tilanteessa.

Näillä toimenpiteillä voimme minimoida riskit ja auttaa asiakkaitamme hierontahoidoilla. Kiitos, että ymmärrät.

IMG_7138

Tällä hetkellä HYPE Centerissä hieroo Janika Martinsalo & Jasmin Michelsson. Nettiajanvaraukseen pääset helposti KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.