Hyvä olo -valmennuksen jatko

HYVÄ OLO -VALMENNUKSEN JATKO (6kk)

HYVÄN OLON JATKO on mahdollinen hankinta 6 kk Hyvä olo-valmennuksen aloituksen jälkeen. Suositeltava hankinta, sillä puoli vuotta harvemmin riittää suurien muutoksien tekemiseen ja niissä pysymiseen. Vuodessa törmätään kaikkien vuodenaikojen eri haasteisiin. Tulee joulut, tulee juhannukset ja kesälomat, joiden kautta opitaan toistoilla todella tärkeä taito – arkeen palaaminen. Harvemmin muutokset onnistuvat pysyväksi opituksi tavaksi lyhyessä ajassa, vaan niin kuin mikä tahansa taito vaatii toistoja. Vuodessa saadaan vakiinnettua opitut rutiinit ja jos edellisessä jaksossa ei ollut haasteita, niin vuodessa ne tuntuvat olevan välttämättömiä. Tällöin Personal Trainerin merkitys kasvaa aivan usiin sfääreihin, jotta saamme pidettyä tiukasti kiinni tavoitteestasi. Yhdessä kun teemme, pystymme siihen.

Molempiin vaihtoehtoisiin jatkoprojekteihin kuuluu seuraavat:

  • Liikuntasuunnitelma ja harjoitusohjelmat
  • Ruokapäiväkirja-analyysi
  • Monipuolisia harjoituksia sisällä (sis. treenikerroilla käynnit HYPE Centerissä) / ulkona Porvoon alueella
  • Halutessaan kehonkoostumusmittaus
  • Whatsapp-tuki

– Tapaamisten kesto 1h

TÄRKEÄÄ: Valmennukseen ei kuulu automaattisesti HYPE Centerin asiakkuus, mutta kaikista asiakkuuksista puolen vuoden PT-asiakas saa 10 % alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin olemassa oleviin tarjouksiin.

16 PT -tapaamista –  sopii sinulle, joka olet melko hyvin saanut muutoksia tehtyä ja toimintoja rutinoituja

Hinta (sis. ALV 24%)
225€ /kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
1290€ / kerralla

24 PT -tapaamista – sopii sinulle, joka olet vielä muutosprosessin keskellä ja tarvitset tukea toimintojen rutinoimiseen

Hinta (sis. ALV 24%)
295€/kk (asiakas sitoutuu puoleen vuoteen)
TAI
1650€ / kerralla