Julkaistu Jätä kommentti

HYPE Centerin toimintatavat ja ohjeistus kriisin ajaksi

Oletko pohtinut asiakkuuden hankintaa tai asiakkuuden päivitystä HYPE Centerille, mutta jännität miten asiakkuutesi käy mikäli tässä epävarmassa tilanteessa viranomaiset sulkevat kuntosalit?

➡️ EI HUOLTA! Mikäli näin kävisi me Hype Centerillä tauotamme tällöin asiakkuutesi siihen asti kun ovet taas avataan. Tästä syystä asiakkuuden hankinta on Sinulle riskitön vaihtoehto jatkaa liikunnan harrastamista meillä.
🍀 Seuraamme viranomaisten ohjeita, joten kuntosalimme on teille auki toistaiseksi. Olemme tehostaneet erinomaiseksi kehuttua siivoustamme entisestään desifioimalla tiheästi kahvoja, otteita sekä hanoja. Siirrämme ryhmäliikuntaohjaustuntimme ensi viikosta ulos ja luotamme muutenkin jo fiksuiksi osoittautuneiden asiakkaidemme harkintakykyyn harjoitella.

 

🙅‍♀️ Korona vastainen HYPE Center 🙅‍♂️

Hyvät asiakkaamme, luettehan läpi:

🤧 Mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita tai tunnet fyysisen olosi epänormaaliksi, jääthän kotiin etkä tule salille tekemään edes kevyttä harjoitusta. Peruuta tässä tapauksessa myös hieronta-aikasi ajoissa, kipeänä ei tulla hierontaan normaalistikaan.

🤲 Käytä tiloista löytyvää käsidesiä ja/tai pese kädet ennen harjoittelua sekä hierontaan tullessasi

🗣 Mikäli aivastat, niin aivastathan kyynärtaipeeseen

👬 Vältä kosketusta kasvoihisi sekä toisiin ihmisiin

🧤Voit myös harkita kuntosalihanskojen käyttöä/hankintaa

👉 Me puolestamme lisäämme siivousjärjestelyissämme kahvojen, hanojen ja laitteiden otteisiin säännöllistä puunausta entisestään

Pyritään luomaan yhdessä stressitön harjoitus- sekä hierontaympäristö ja estetään koronan sekä muiden tautien leviäminen. Kiitos yhteistyöstä! 🙏

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.