Julkaistu Jätä kommentti

Hieronta Porvoo. Miksi ja missä?

Hieronnalla helpotetaan lihaskireyksiä sekä lihasjännityksestä aiheutuneita kipuja. Mahdollisia jännitystilojen aiheuttajina toimii kehon liiallinen kuormitus/rasitus, epäergonomiset työasennot, stressi, trauma tai tulehdukset. Nämä heikentävät kudoksen imuneste- ja verenkiertoa sekä aiheuttavat hapenpuutetta kudoksiin. Hieronnalla edistetään kudosten palautumista rasituksesta edesauttamalla lihakseen kertyneiden kuona-aineiden kuten maitohapon poistoa.

Monelle aiheutuu omasta työstä staattista lihaskuormitusta. Työ ei itsessään ole raskasta, mutta se aiheuttaa lihaksille pitkäaikaisen jännityksen, jota hieronnalla pystytään helpottamaan. Kireät niska- ja hartiaseudun lihakset vaikeuttavat aivojen verenkiertoa ja saattavat aiheuttaa (pään)särkyjä, muistikatkoksia sekä näkö- ja kuulohäiriöitä. Hieronta vilkastuttaa imuneste- ja pintaverenkiertoa sekä kehon aineenvaihduntaa, joka nopeuttaa hapen ja ravinteiden kulkua kehossa. Hieronnan avulla voidaan nopeuttaa lihaksiesi palautumista, joka taas puolestaan mahdollistaa tehokkaamman ja/tai intensiivisemmän harjoittelun. Hieronnalla rentoutetaan lihaksia, poistetaan kipuja ja särkyjä sekä poistetaan ja ehkäistään lihasjäykkyyksiä jotta liikkuminen kehossa on helppoa. Hieronnalla on rentouttava vaikutus, joten se sopii myös hyvin stressin lievitykseen. Hieronta alentaa kortisolin määrää ja nostattaa serotiinin määrää lisäten näin hyvänolon tuntemuksia.

Miksi hierontaan juuri HYPE Centerille?

  • HYPE Centerissä on 15 vuoden verran kokemusta hieronnasta sekä urheiluhieronnasta
  • Kolme hierojaa mahdollistaa laajat hieronta-ajat, joten löydät varmasti itsellesi sopivan ajan. Hieromme vaihtelevasti myös iltaisin sekä viikonloppuisin
  • Meiltä löytyy nettiajanvarausjärjestelmä, jotta löydät mahdollisimman helposti juuri sinulle sopivan ajan
  • HYPE Centerissä pystyt maksamaan hierontasi maksukortilla. Meillä käy myös työnantajan tukema hyvinvointipassi hieronnassa
  • Meillä on Porvoossa kilpailukykyiset hinnat
  • Me pidämme huolen Porvoon länsipuolen kehonhuollosta, sillä sijaitsemme Eestinmäessä
  • Olemme hieronta-alan ammattilaisuuden lisäksi myös asiakaslähtöisiä asiakaspalvelijoita
  • Kolme hierojaa mahdollistaa kolme käsialaa. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan hierojan
  • Meillä on mieletön määrä erittäin tyytyväisiä asiakkaita sekä huippu asiakaskokemuksia

Mitä enää odotat?

_DSC5175

Hieronta Porvoon Eestinmäessä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.