Kuntosali-kurssi

Ensimmäistä kertaa kuntosalilla ja tarvitsisit apua? Tässä olisi siihen hätään kuntosalikurssi! Kurssin jälkeen osaat käyttää kaikkia kuntosalilaitteita ja käteen jää vielä kuntosaliohjelma jonka avulla pääset treeniin kiinni 💪🏻

Aloittavat liikkujat ovat enemmän kuin tervetulleita meidän Hype Centerille treenaamaan. Kurssin ajankohta on 2022 alkuvuoden kiireisimmän ajanjakson jälkeen, jotta saat parhaan mahdollisen liikuntakokemuksen ja saat kuntosaliharjoittelun osaksi arkeasi. Saliharjoittelu lisää hyvinvointiasi jaksamisen, voiman ja tekemisen ilon kautta. Paikkoja on tarjolla vain kuusi, joten ole nopea!

Ryhmä on tarkoitettu niille joille kuntosaliharjoittelu on täysin tuntematonta tai kokemuspohjana on vain haahuilu laitteesta toiselle. Parhaiten kurssi soveltuu niille, jotka kokevat olevansa täysin rapakunnossa. Ohjaajana toimii kokenut valmentaja ja terveysliikunta spesialisti Janika Martinsalo. Voit tutustua valmentajaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Janika Martinsalo

Kurssin kesto 3 x 60min. Ensimmäisellä kerralla käydään ylävartaloon keskittyvät laitteet ja liikkeet, toisella kerralla jalkoihin kohdistuvat ja kolmannella kerralla käydään läpi kuntosaliohjelma.

Ajankohdat:

3.3.22 torstai klo 20-21.00

10.3.22 torstai klo 20-21.00

17.3.22 torstai klo 20-21.00

Hinta: 119€/hlö

Paikkoja jäljellä 6

Sitovat ilmoittautumiset tehdään alta löytyvän lomakkeen kautta. Osallistujia tarvitaan vähintään neljä, jotta kurssi järjestetään.

Mikäli sinua kiinnostaa kuntosaliohjelma, mutta haluat sen täysin henkilökohtaisesti olethan suoraan yhteydessä sähköpostitse info@hypecenter.fi. Kuntosaliohjelma henkilökohtaisesti ohjatusti hintaan 85€. Teemme myös fysioterapeuttisia kuntosaliohjelmia, joten ole rohkeasti yhteydessä!