Valmentaja: Janika Martinsalo

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (Carl Wilhelm Akatemia, Tampere 2012)
Liikuntaneuvoja ja urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer  (Pajulahden urheiluopisto, Nastola 2016)
Liikunnaohjaaja (AMK) (Haaga-Helia, Vierumäki 2019)


Kokemus
Monipuolisen liikuntataustan lisäksi olen toiminut liikuntakentällä seitsemän vuotta pääpainoisesti kunto- ja terveysliikunnan parissa. Olen ollut mukana satojen ihmisten painonpudotuksessa, elämänlaadun parantamisessa ja hyvinvoinnin tukemisessa. Aion jatkaa sillä tiellä edelleen, sillä nautin työstäni paljon.

Erilaiset ryhmät ja yksilöiden ohjaukset ovat kuuluneet tiukasti arkeeni. Olen ohjannut mm. vesijuoksua, kahvakuulaa, kuntosaliharjoittelua, liikkuvuutta, kehonhallintaa, juoksukoulua ja erilaisia jumppia. Henkilöt joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä heidän hyvinvointinsa eteen liikunnan kautta ovat olleet päivä- ja vuorotyöntekijöitä, työttömiä, nuoria urheilijoita, nappulaikäisiä lapsia, senioreita, perheen äitejä ja isiä, liikunnan aloittavia tai jo liikunnasta innostuneita. Ikähaitariltaan 4-80 vuotiaita henkilöitä.

Olen pitänyt useita luentoja erilaisia hyvinvointiluentoja yrityksille ja urheiluseuroille. Luennoitsijana minun on kuvattu olevan rento ja hauska sekä samalla käytännönläheinen ja vuorovaikutuksellinen puhuja. Pidänkin eritoten ihmisten aktivoinnista ja keskusteluiden herättämisestä, niiden kautta ihmiset yleensä oivaltavat jotain uutta.

Olen HYPE Centerin omistaja, joten vastaan sen katon alla tapahtuvasta toiminnasta. Ohjaan HYPE Centerillä kuntosaliohjauksia, ryhmäliikuntatunteja sekä tarjoan henkilökohtaisia valmennuksia. Lisäksi toimin HYPE Centerin ulkopuolella eri toimeksiantajien fysiikkavalmentajana ja/tai liikunnanohjaajana.


Millainen olen
Ohjaajana pyrin pilke silmäkulmassa huonolla huumorilla saada ihmiset nauraen nauttimaan siitä mitä he tekevät. Liikkumisen ei tarvitse olla vakavaa, vaikka ohjauksessani liikkeet tehdään huolella ja puhtaasti. Laatu korvaa määrän.

Ravintoneuvonta ei ole tarkoituksellakaan rakettitiedettä vaan käsittelen käytännönläheisesti arkisia haasteita. Olen ratkaisukeskeinen asiakkaan kanssa, jotta löydämme henkilölle toimivat tavat pysyvään muutokseen. Tällöin ihmiset ymmärtävät mistä puhutaan ja pystyvät todellisuudessa tekemään kestäviä muutoksia hyvinvoivaan suuntaan. Nälkä, erilaiset dietit ja itseltään totaali kieltäminen, eivät kuulu omaan valmennukseeni vaan mielestäni ravintoon kuuluu suhtautua sopivan rennosti. Suurin tavoitteeni on auttaa ihmisiä voimaan sekä jaksamaan paremmin ravinnon avulla.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on tukea asiakasta kaikella mahdollisella osaamisellani. Haluan auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja nauttimaan elämästä enemmän. Tällä tarkoitan sitä, että kohtaan ihmiset aidosti ja olen läsnä heille sekä otan avoimesti vastaan heidän maailmansa ja sen haasteet. Autan tavoitteiden määrittelemisessä sekä asiakkaan itsetutkiskelussa. Pyrin siihen, että valmennukseni positiiviset vaikutukset näkyvät asiakkaan hyvinvoinnissa, itsetuntemuksessa sekä hänen omassa elämänhallinnassaan.

Lisäksi oma henkilökohtainen tavoitteeni on jatkuva kehitys. Tiedän etten ole, enkä tule olemaan koskaan valmis työssäni tai edes ihmisenä. Niinpä opiskelen ja kehitän itseäni jatkuvasti. Tällä hetkellä eritoten psyykkisenpuolen opinnot kiinnostavat. Tavoitteeni on saada minun kanssa toimivat ihmiset voimaa paremmin kokonaisvaltaisesti.

Ota Yhteyttä

Mikäli kuulostin koutsilta sun makuun ja/tai haluat tulla käymään salilla HYPE Centerin asiakaspalveluaikojen ulkopuolella tutustumaan, olethan yhteydessä?