Julkaistu Jätä kommentti

Kuntosali näkymät vuodelle 2021

Jo muutaman vuoden ajan kuntosaleilla on ollut havaittavista tammikuun ruuhkapiikin laimenemista ja sitä kautta pitkittymistä helmikuulle. Ihmiset eivät ole niin tarkkoja siitä, milloin uuden vuoden lupauksia aloitetaan toteuttamaan ja toisaalta saatetaan jopa pelätä ns. uuden vuoden leimaa. Liikunta-alalla oletetaan, että maailman tilanne tulee edelleen vaikuttamaan kuntosalien kävijämääriin sekä liikuntainnostuksen hypettämiseen joulu-helmikuun ajan. Yksi syy on tartuntojen pelko yhdistettynä siihen, että tilanteella voi selittää omaa liikkumattomuutta. Toinen ehkä suurempi syy, että uuden vuoden lupauksia (mikäli niitä tehdään) koskee oletettavissa asioita, joista ollaan jääty paitsi ja jotka ovat olleet saavuttamattomissa tautitilanteen vuoksi. Isoiksi arvoiksi on oletettavasti noussut matkustelun sekä elämysten hakemisen lisäksi myös perheen ja ystävien kanssa vietetty aika. Mikä tuskin on huono asia.

Hype Centerillä ei tosin ole koskaan ennenkään kenenkään otsalle jaettu minkäänlaisia leimoja vaan rauhallinen ympäristö ja rennot ihmiset kannustavat treenaamaan helposti läpi vuodenkin. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta parempi tavoite onkin harjoittaa lihaskuntoa läpi vuoden kerran viikossa kuin tehdä on/off -tyyppisiä liikunta pyrähdyksiä.

Meillä on ollut käytössä kuntosalille ajanvaraussysteemi, joka mahdollistaa rajata yhtäaikaisen treenaajien määrän sekä infon muille treenaajille kuinka monta treenaajaa salilla on mikäkin alkava tunti. Järjestelmä otettiin käyttöön kevään ensimmäisen aallon aikana ja todettiin toimivaksi ja on ollut käytössä uudestaan 12.10.20 lähtien. Asiakaskokemuksissa järjestelmä on koettu helpoksi, nopeaksi ja jopa luksuspalveluksi. Ajanvarausjärjestelmä tulee olemaan käytössä myös tammikuun ajan, sillä twistillä että jatkossa asiakas pystyy varata tunnin sijaan 30 minuutin pätkiä ja niitä sitten tarvittaessa useamman pätkän perän jälkeen, jotta oman treenin ehtii tehdä. Lisäksi asiakasrajaus on tammikuusta lähtien 8 hlöä kerrallaan.

Me otamme tilanteen vakavasti, mutta kannatamme sekä kannustamme silti ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Valloilla oleva tilanne tulee nykytiedon valossa jatkumaan vielä pitkään, joten miten pitkään aiot laiminlyödä omaa hyvinvointiasi? Meillä Centerillä sinun ei tarvitse pelätä tammikuun rysää, sillä hallinnoimme asiakasmäärää sekä lisäksi pidämme paikat siistinä ja puhtaina.

Loppiaisena 6.12 on mahdollista tulla kuntosalillemme katsomaan, miltä treenipyhättömme näyttää klo 11.30-15.00 välillä. Tänä vuonna vapaata treenivuoroa kaikille loppiaiselle emme voi antaa valloilla olevan tilanteen ja mahdollisen rysän takia, mutta voit tulla hakemaan ilmaisen koodin ja ohjeet miten pääset testikäyttämään saliamme jos et ole täysin varma asiakkuuden hankinnasta. Ohjeistamme ja kerromme paikan päällä mielellämme lisää.

Lämpimästi tervetuloa ja oikein rentouttavaa joulua!

ps. mikäli sinulla on smartumit yms setelit tai saldot menossa vanhaksi, niin tässä asiakaspalvelun aukiolomme loppuvuonna:

keskiviikko 23.12 klo 7.00-13.30
maanantai 28.12 klo 17-19.00
torstai 31.12 klo 10-15.00

Ja muissa tapauksissa, laitathan viestiä info@hypecenter.fi tai 0400862842 niin sovitaan aika!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.