Julkaistu Jätä kommentti

Black Friday – NOT

Hype Center ei osallistu Black Fridayihin. Miksi?

Asiakkaamme arvostavat kuntosalimme rauhallisuutta.

Asiakkaamme arvostavat tilojemme siisteyttä.

Asiakkaamme arvostavat positiivista ilmapiiriä.

Asiakkaamme arvostavat juuri tällä hetkellä erityisesti treenaajien määrän rajausta (6hlö/h) ja pitävät nettiajanvarausjärjestelmän helppoudesta.

Emme halua ottaa riskiä että menettäisimme sen kaiken, mitä asiakkaamme meissä arvostavat. Emme halua halpojen hintojen ryntäyksestä koituvaa välinpitämättömyyttä sotkemaan tilojamme tai paikkaa tekemään ahtaaksi saati huonontunutta ilmapiiriä.

Mikäli arvostat asioita, joita Asiakkaamme arvostavat, olet ehdottomasti tervetullut kuntosalillemme. Tervetullut sillä hinnalla, joka mahdollistaa rauhallisuuden, siisteyden, positiivisen ilmapiirin sekä mahdollisimman koronavastaisen liikuntaympäristön. Se hinta mahdollistaa myös meidän olemassa olon.

Suuri kiitos meidän Hype Centerin väelle, me arvostamme teitä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.