Julkaistu Jätä kommentti

Omistaja äitiyslomille, Hype Center palvelee normaalisti TEAM Hypen avulla

Viime viikolla uutisoimme, että Hype Centerin perustaja / omistaja Janika Martinsalo jää helmikuun puolessa välissä määrittelemättömälle äitiyslomalle. Toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti ja tässä artikkelissa kerromme miten.

Hierojina jatkavat Hype Centerillä tutut Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen. Jatkossa hieronta-aikoja on Hype Centerillä tarjolla arkipäivien lisäksi myös sunnuntaisin joka viikko, kevääseen asti. Lisäksi keskiviikko aamuisin (klo 7-13.00) Centerillä jatkossa hieroo jo osalle tuttu Kristiina ”Krisse” Järvinen. Asiakaspalaute Krissen hieronnasta:

Krisse on mukava ja rempseä hieroja, joka paneutuu huolella tiukkoihin kipukohtiin. Krisse käyttää hyvin voimaa hieronnassa, ei liikaa eikä liian vähän. Paikat aukeaa ja mieli rentoutuu.

Hype Center hierojat:

Kristiina Järvinen

Emilia Maukkonen

Jasmin Michelsson

Personal Trainer palvelut, elämäntapamuutos projektit sekä kuntosaliohjelmia ohjaavat Centerillä fysioterapeutti / personal trainer Lola Ottosson sekä personal trainer Jasmin Michelsson. Jasmin toimii Hype Centerin kuntosalivastaavana sen aikaa kun Janika on poissa.

Hype Center Personal Trainerit:

Lola
Jasmin

Työntekijöinä jatkavat ahkerat ja palvelualttiit Emma ja Taimi, jotka huolehtivat tilojemme siisteydestä. Lisäksi he ovat asiakaspalvelussa maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-19.00 esittelemässä tiloja, vastaanottamassa uusia asiakkaita tai päivittämässä asiakkuuksia.

Hype Center työntekijät:

Emma
Taimi
  • Jasmin Michelsson kuntosalivastaava / urheiluhieroja / personal trainer
  • Lola Ottoson fysioterapeutti / personal trainer
  • Emilia Maukkonen hieroja / kuivaneulaus
  • Emma asiakaspalvelija
  • Taimi asiakaspalvelija

Tämän kovan ja kokeneen tiimin vuoksi, voi Janika rauhassa keskittyä pienen hype-pallon kasvuun ja kehitykseen.

Hype Center on jatkossakin yksi Porvoon laadukkaimpia kehonhuolto- ja liikuntakeskuksia. Tiimimme lisäksi siitä pitävät huolen meidän huippu asiakkaat.

Kiitos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.