Julkaistu Jätä kommentti

Äkkilähtö energiseen arkeen -verkkovalmennus

Hei,

onko oma hyvinvointisi jäänyt taka-alalle viime kuukausina tai vuosina? Onko elämä täyttynyt arjen pyörityksestä, työstä, perheestä ja muista kiireistä? Liikunnalle, monipuoliselle syömiselle tai itsestä huolehtimiselle ei tahdo löytyä aikaa tai jaksamista. Ja motivaatio…mistä se löytyisi ja miten sitä voisi pitää yllä?

Onko tämä kuin sinun suustasi? Ei hätää, et ole yksin. Me olemme kuulleet tämän monen monta kertaa. Siksi olemme tehneet neljän viikon Äkkilähtö energiseen arkeen -verkkovalmennuksen, joka auttaa Sinut alkuun omalla hyvinvoinnin tielläsi. Erityisesti tämä valmennus sopii kiireiselle ja vähän liikkuvalle ihmiselle, sillä valmiit helpot treenit sekä ohjeistus monipuolisempaan ja parempaan ravitsemukseen säästävät kallista aikaasi arjessa.

DSC_0076-3

Valmennus on suunniteltu sinulle, jos:

 • haluat voida paremmin, olla energisempi ja jaksaa enemmän arjessa
 • liikkumisesi on jäänyt minimiin tai nollaan viime aikoina ja haluat tähän muutosta nyt
 • haluat simppelit ja toimivat ohjeet, joilla pääset alkuun liikkumisessa ja fiksummassa syömisessä
 • haluat palata kesälomamoodista takaisin arjen keskelle unohtamatta omaa hyvinvointiasi
 • olet kokeillut pitkiä ja monimutkaisia verkkovalmennuksia, mutta et ole saanut niistä otetta. Tämä valmennus on yksinkertainen ja keskittyy vain olennaiseen – eikä vie turhaa aikaasi sillä tiedämme että se on jo kortilla!
 • haluat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistasi valmennuksesta saamasi tiedon, tuen ja kannustuksen myötä

HANKI ITSELLESI ÄKKILÄHTÖ ENERGISEEN ARKEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

DSC_0182

Mitä Sinä saat valmennuksesta?

 • Helpot, iloiset ja tehokkaat koko kehon kotitreenit joka viikko. Et tarvitse välineitä toteuttaaksesi treenit. Treenaat helposti kanssamme treenivideoiden mukaan ja saat kirjalliset ohjeet treeneistä itsellesi. Treeneissä on aina vaihtoehdot toteutukseen kuntotasosi ja -tarpeittesi mukaan. Voit näin aina valita kevyemmän tai raskaamman tavan tehdä treenin.
 • Helpot treenin lisäosat alkulämmittelystä kehonhuoltoon ja haastetreeneihin. Alkulämmittely valmistelee kehosi varsinaiseen harjoitukseen ja lyhyiden haastetreenien avulla pystyt lisäämään treenitehoa sekä motivaatiota arkeesi halutessasi. Kehonhuolto palauttaa kehosi sekä mielesi harjoituksista sekä arjen kiireistä paremmin. Näin suorituskykysi arjessa pysyy korkealla ja nautit arjestasi enemmän.
 • Liikuntasuunnitelman joka viikolle. Sinun ei tarvitse miettiä, kuinka paljon ja millaista treeniä viikkoon pitäisi mahduttaa. Saat selkeät ohjeet siihen, minkä verran ja miten liikkua, jotta kunto kohoaa, mutta palautumista tulee riittävästi. Viikkoa ei ahdeta täyteen liikuntasuorituksia, sillä järkevillä ja maltillisilla määrillä pääsee paljon pidemmälle.
 • Selkeät ohjeet, miten omaa ravitsemusta kannattaa rakentaa askel kerrallaan fiksumpaan ja monipuolisempaan suuntaan ilman kieltolistoja, kitukuureja tai ruokien punnitsemista. Saat myös paljon vinkkejä kaupassa käymiseen ja ruokien suunnitteluun.
 • Valmiin ruokalistaehdotuksen yhdelle viikolle resepteineen. Lisäksi saat muita maukkaita, nopeita ja helppoja reseptejä, jotka toimivat hyvin arjessa.
 • Treenipäiväkirjan, johon pääset merkitsemään suoritetut treenit. Treenien kirjaaminen ylläpitää motivaatiota ja auttaa harjoittelun sekä kehon tuntemusten seurannassa.
 • Neljän viikon tuen valmentajilta sekä muilta valmennukseen osallistuvilta. Suljettu Facebook-ryhmä antaa mahdollisuuden vuorovaikutukseen niin valmentajien kuin muiden osallistujien kanssa. Et ole yksin, me olemme sinun tukenasi.

HANKI ITSELLESI ÄKKILÄHTÖ ENERGISEEN ARKEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

DSC_0251

Keitä me valmentajat olemme? Olemme liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia ja yrittäjiä, jotka rakastavat työtään ja haluavat auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Olemme valmentaneet ja auttaneet satoja ihmisiä elämäntapamuutoksissa yhteensä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Voit tutustua meihin jo etukäteen omilta yrityssivuiltamme tässä Janika ja tässä Sirja. Anna meidän auttaa myös Sinua voimaan paremmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.