Julkaistu Jätä kommentti

HYPE- tai HÖÖKI-treenit kaveriporukalle?

WhatsApp Image 2019-03-16 at 15.01.15

Treenaaminenhan on yhdessä paljon hauskempaa, joten miksei sitä porukalla sitten tekisi? Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta ryhmäohjauksista HYPE- ja HÖÖKI-treeneistä omilta asiakkailtamme sekä ryhmiltä, jotka ovat käyneet kootun ystäväporukan kanssa treenaamassa. Näin pääset valitsemaan itselle sopivan ajan treenata sekä treenikaverit!

”HYPE-treenit ovat monipuoliset ja tehokkaat. Niissä voi jokainen tehdä oma kuntotasonsa mukaisesti. Tilat ovat uniikit ja innostavat niin kuin ohjaajakin! Voin suositella lämpimästi treenejä myös kaikille muille. HYPE-treenit olivat yksi osa muuten onnistunutta päiväämme ja kaikki pidimme siitä kovasti”

Tule liikkumaan yhdessä ystäviesi kanssa. 8-9 hlön ryhmät 15€/hlö. Pienemmät ja suuremmat ryhmät, voivat pyytää tarjousta. Liiku ja innostu!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.