Julkaistu Jätä kommentti

Työnilo

Ei kyl riitä sanat kuvaamaan miten paljon nautin työstäni! Jaa miksi? Mietitääs 🤔
➡️ Asiakas kävi luonani kolmatta kertaa hieronnassa. Kaksi viikkoa sitten hän oli menossa leikkauspöydälle kätensä kanssa. Oireet kadonneet kokonaan; pitkäaikainen päänsärky, käden säteily ja puutumiset. Unen määrä sekä laatu parantunut merkittävästi, kun oireet eivät herätä keskellä yötä. Paluu sairaslomalta töihin ensi viikolla. Nyt kontrolliaika peruttu, leikkausta ei tulekaan.
➡️ Henkilö, joka pienen arkiliikunnan lisäksi ei harrastanut liikuntaa ollenkaan ja ajatus kuntosalista ahdisti. Nyt viikon kohokohdat on oma aika kuntosalilla, siitä on rakentunut arjen henkireikä. Kuntosali ei enää ahdista, se kutsuu luokseen. Väliin jättäminen aiheuttaa levottomuutta, mutta henkilö korvaa muulla liikunnalla oman hetkensä kuten sauvakävelyllä ja vesijuoksulla
DSC_5199
➡️ Hieronta-asiakas, joka kävi pöydälläni useamman kerran. Keskusteluissa selvisi, että liikunnan harrastaminen oli jäänyt kokonaan tuli hierontapöydälle. Kannustin mukaan HYPE-treeneihin. Lähti kokeilemaan ja tykästyi niihin. Liikunnan innoittamana hankki  myös toisen liikuntaharrastuksen itselleen. Hierontapöydällä liikummattomasta henkilöstä tehtiinkin säännöllisesti liikkuva kuntoilija.
➡️ Henkilö, jonka ruokailutottumukset käännettiin ylösalasin – pienen ruokamäärän sijaan syödään enemmän ja laadukkaasti. Nyt panostaa ruokaa ja nauttii ruuasta hyvällä omalla tunnolla ja painonpudotustavoitteet ylitetään kerta toisen jälkeen. Oma hyvinvointi nostettu arvoasteikossa ykköseksi, oman työn ohitse – ravinto tulee ensin, aikaa sille on löydyttävä.
➡️ Nuori urheilija, joka on hakannut vuosia samaa lajia samalla intensiteetillä. Fiksattu ohjelma, joka sisältää kovien treenien lisäksi monipuolisia keskiraskaita harjoituksia, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta. Ohjelmassa on huomioitus joustavuus kuunnellen oman kehon tarpeita ja arjen muutoksia. Uudella tavalla syttynyt liikunnasta ja pysäyttämätön palo omaan kehitykseen. Monipuolisempi, itsetietoisempi, parempi urheilija joka saralla nyt puolen vuoden jälkeen kuin koskaan aikaisemmin, joka pystyy tällä hetkellä saavuttamaan minkä tahansa tavoitteensa.
Tässä viisi tarinaa. Voitte kuvitella, että näitä tarinoita on kertynyt tässä viidessä vuodessa. Otos kuvastaa työni sokeria ja kermaa. Onnistumisia. Muutoksia. Hyvää oloa. Hyvinvointia. Asioiden tärkeysjärjestyksien muutoksia. Oivalluksia. Ei noista mikään reitti oo niin yksinkertainen ollut, ne on sisältänyt paljon pohdintaa ja suunnanmuutoksia. Mutta lopulta on tullut se lopullinen oivallus, joka on johtanut onnistumiseen ja sitä on ollut mahtava olla mukana seuraamassa. Ne tarinat tuottavat aitoa iloa ihmisten puolesta. Niistä tulee fiilis, että se mitä mää teen, sillä saattaa olla jokinlainen merkitys. 🤔

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.