Julkaistu Jätä kommentti

ILMAINEN TESTIVIIKKO 21.9-25.9

Aloittaminen on meillä helppoa ja 170 neliötä treentilaa mahdollistaa sekä toiminnallisen harjoittelun. Tilamme ovat AINA siistit ja ilmapiiri mukava. Jos olet pohtinut meidän kuntosalia niin testiviikko antaa sinulle oivan mahdollisuuden päästä tutustumaan saliimme kunnolla!

Voit tulla testaamaan salimme ilmaiseksi testiviikolla klo 7-20.00 välisenä aikana, silloin kuin sinulle sopii! Nappaa alta testikertasi helposti ja pääset antamallasi puhelinnumeron puhelimen soitolla numeroon 0447483076 sisään. Voit valita testikertoja itsellesi 1-5 kerran väliltä. Testikerrat saat antamalla yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Lämpimästi tervetuloa!

Asiakaspalvelu on paikalla testiviikolla:

maanantai klo 17-19

Tiistai klo 17-19

keskiviikko klo 17-19

torstai klo 17-19

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on testiviikko-centerilla-1024x576.jpg

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.