Hieronta yrityksille

Hierontapalveluita löytyy myös yritykselle. Matkapöydän tuominen yritykseenne on helppoa ja vaivatonta, eikä yritykseltä tarvitse muuta kuin löytyä sopiva tila hoidoille. Hieronnoista vastaa koulutettu hieroja/urheiluhieroja Janika Martinsalo.

Päätetyöskentely aiheuttaa monia haittoja, eritoten selkään. Tuki- ja liikuntaelimistön kivuista alaselkäkivut ovat suurin syy sairaspoissaoloille. Toiseksi tavallisimmat kiputilat löytyvät niskahartiaseuduilta. Kun lihaksen jännitystilat alkavat mennä vakavampaan suuntaan, alkaa ilmentyä työhyvinvointiin vaikuttavia ongelmia kuten päänsärkyä, käsien puutumista tai huimausta.

Hieronta auttaa laukaisemaan lihaksen jännitystilat. Lisäksi hieroja opastaa ja antaa vinkkejä myös omatoimiseen niskahartiaseudun huoltoon. Pidä huolta työntekijöistäsi ja tilaa hieroja yritykseesi, joko tilapäisesti tai vakituisesti. Tilapäiselläkin tilauksella on positiivisia vaikutuksia. Se madaltaa kynnystä työntekijällesi varata itselleen hoito, jonka jälkeen on todennäköistä, että henkilö jatkossa itse hakee hoitoa tarpeeseensa! Ota yhteyttä, niin laitamme henkilöstösi voimaan paremmin!


Tilaa hieroja yrityksellesi

Tilaa hieroja yrityksellesi tästä. Kun olet ilmoittautunut, sovitaan yhdessä sopiva ajankohta ja paikka hieronnoille.