Verkkopuntari -valmennus

Vuoden verkkopuntari -valmennus alkaa tammikuun 2022 lopussa!

Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ryhmä ovat tarkoitettu sinulle, jos koet tarvetta muuttaa elintapojasi, olet valmis siirtymään sanoista tekoihin, olet riittävän teknologiamyönteinen ja sinulla on aikaa verkkotyöskentelyyn.

Tarvitset laitteen, jolla osallistua ja internet-yhteyden. Myös mobiililaitteella voi osallistua.   
Riittävän vakaa elämäntilanne on eduksi, koska verkkokurssi vaatii hieman aikaa. Toisaalta
joskus pienikin muutos arjessa voi käynnistää hyvän kierteen. Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen (12 viikkoa) aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa.


Valmennuksessa saa Verkkopuntarin materiaalin käyttöösi vuoden ajaksi. Ryhmävalmennus
sisältää myös mahdollisuuden vertaistukeen. Toiminta tapahtuu etänä. Valmennusta on
kuitenkin mahdollista täydentää lisämaksusta henkilökohtaisilla tapaamisilla Porvoossa näin
toivoessasi.Valmennus alkaa: Ryhmävalmennus etänä ma 14.2.2022 klo 18.00 Zoom-palvelun välityksellä.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.. Sitovat ilmoittautumiset alla olevan löytyvän lomakkeen kautta. Kysymykset ja lisätiedot lola.ottosson@gmail.com

Kuka Valmentaa?

Valmentajana toimii fysioterapeutti / personal trainer Lola Ottosson. Voit tutustua valmentajaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Ryhmään otetaan ensimmäiset kymmenen ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Ilmoittautuminen on sitova. Maksun voi suorittaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Eaxybreak, Edenred, tykysetelit) tai verkkomaksulla.

Hinta: 485€/hlö