Elite kompressio treenitrikoot black

112,00  Sis. Alv

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät logokuvioidut naisten urheilutrikoot. Näiden trikoiden leikkaus on istuva ja korkeavyötäröinen – kompressiotrikoot pysyvät hyvin ylhäällä, eikä trikoita tarvitse nostella kesken treenin.

NoPain kompressiotrikoiden materiaali on huippulaadukas, läpinäkymätön ja kestävä sekoitekangas. Trikoot on testattu vaativissa urheilulajeissa, kuten CrossFitissä. NoPain kompressiokangas on kuitenkin erittäin hyvin hengittävä.

NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifikoidut. Ne on valmistettu ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä.

Kompressiohousujen suosio perustuu niiden kykyyn tukea lihasmassaa treenin aikana liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden trikoiden kompressoiva joustomateriaali stimuloi ihon faskiakudosta edistäen pintaverenkiertoa. Samalla lihasväsymys pienenee ja suorituskyky treenin aikana voi parantua.

Käyttämällä kompressiotrikoita treenin jälkeen sekä palautumisen aikana voit vähentää lihasten turvotusta, DOMS-lihaskipuja sekä nopeuttaa palautumistasi.

Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista, ja myös voivat tehostaa lihasvoiman, suoritustehokkuuden sekä nopeusvoiman palautumista.

Kompressiotrikoot pitävät ihon ja lihakset tehokkaammin lämpinänä urheilun aikana. Ne myös vähentävät urheiluvammojen riskiä tukemalla kudoksia ja lihaksia.

NoPain kompressiotrikoiden kangasmateriaali on suunniteltu säilyttämään kestävyytensä ja kompressio-ominaisuutensa. Trikoot säilyttävät muotonsa myös toistuvien pesukertojen jälkeen. NoPain kompressiokangas kestää myös mekaanista rasitusta. Kompressiotrikoita voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden urheiluvaatteiden alla.

Käyttämällä kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiotrikoomme ovat huippusuosittuja esimerkiksi CrossFit-harrastajien keskuudessa.

 

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kuvien malli on 175 cm ja käyttää kokoa M. Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain kompressiotrikoot säilyttävät muotonsa ja leikkauksensa vuosien ajan – nämä urheilutrikoot on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista joten ne eivät löysty käytössä. NoPain kompressiotrikoot kestävät kovaakin treeniä pitkään!

Osasto:

Kuvaus

  • Erittäin laadukas elite materiaali: nylon, spandex
  • Korkea vyötärö
  • Käytännöllinen älypuhelintasku vasemmassa lahkeessa
  • Pikkutasku avaimille tai korteille vyötärön sisäpuolella
  • istuva vyötäröleikkaus
  • Kestävä, hengittävä kompressiomateriaali, josta ei näy läpi
  • Tyylikkäät, kestävät printtilogot
  • Kompakti pikkutasku esim. avaimen säilytystä varten
  • Kuvien malli (175cm) käyttää M-koon housuja
  • Väri: army green

Haku ja sovitus Hype Centeriltä tai toimitus ilmaiseksi lähialueille (Eestinmäki, Ernestas, Munkkikallio, Ölstens ja Mansikkasuo)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite kompressio treenitrikoot black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.