Treeniboxin alkeiskurssi

PORVOON KESÄN KUUMIN JA MONIPUOLISIN ULKOKUNTOSALI AUKEAA TOUKOKUUSSA -22

Oletko seurannut kesän Boxi-treenejä jo kaksi kesää ja haluaisit lähteä mukaan muttet uskalla? Tarvitsetko varmistusta perusliikkeiden tekniikoissa kuten kyykky ja maastavedon? Vai haluaisitko lähteä liikkeelle kevyemmällä vauhdilla ennen perus Boxi-treeneihin osallistumista?

– JOS VASTASIT KYLLÄ, TÄMÄ ON JUURI SINULLE!

Treeniboxin alkeiskurssilla käydään läpi perus toiminnallisten liikkeiden tekniikat, jotta sinulla on hyvä itsevarmuus osallistua kesän aikana perus Boxi-treeneihin. Etenemme tekniikka edellä, joten tunnin tempo on hitaampi normaaleihin Boxi-treeneihin verrattuna. Painoja lisätään liikkeisiin sitä myöden kun tekniikka ja tuntuma paranee. Saat kurssilla henkilökohtaista palautetta enemmän ryhmäkoon vuoksi. Ryhmään otetaan mukaan ensimmäiset 10 innokasta! Normaalisti Boxi-treeneissä on mukana parhaimmillaan 14 treenaajaa. Pienryhmässä on varmaa se, että saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä juuri Sinun kehollesi.

Janika Martinsalo

Kuka Valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Janika Martinsalo. Janikalla on pitkä liikuntakoulutus ja urheilukokemustausta sekä yhdeksän vuoden työhistoria aloittavien -, terveys- ja kuntoliikkujien kanssa. Tutustu Janikaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 19-20.00 Hype Treeniboxilla, Kokonniemessä. Alta löydät tarkat päivät sekä teemat

keskiviikko 11.5.2022 // Erilaiset kyykyt + kevyt kuntopiiri 10min
keskiviikko 18.5.2022 // Kahvakuulan hallinta + EMOM kuntopiiri 6min+6min
keskiviikko 25.5.2022 // Maastavedon variaatiot + AMRAP kuntopiiri 15min

Ryhmään otetaan ensimmäiset 10 ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti! Minimi osallistujamäärä 5 henkilöä ja maksimi 10 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksun voi suorittaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Eaxybreak, Edenred, tykysetelit) tai verkkomaksulla.

Hinta: 75€/hlö.

Paikkoja jäljellä 5 kpl