Taustatiimi

Hyvään joukkueeseen kuuluu aina kentällä toimijoiden lisäksi luotettava ja vahva taustajoukko. Yhteistyössä on voimaa, sillä heidän priima laatuinen työskentely tukee ja täydentää kolmikomme toimintaa. Tällä sivulla pääset tutustumaan hieman heihin!

Ilmari Martinsalo – tekniikka & laitehuolto

_DSC1921

Ilmari on tarkka insinööri, joka huolehtii laitteiden ja tilojen toimivuudesta. Hänen hihastaan voi nykästä, mikäli huomaat tiloissamme minkäänlaista puutteita. Tapahtumapäivinä hän toimii apukäsinä. Satunnaisesti saatat törmätä häneen HYPE Centerillä huoltohommien lisäksi myös treenaamasta.

 

 

 

Henna Uljua – visualisti
Henna on ketterä ja luova visualistimme, joka huolehtii meidän ilmeestä sekä antaa vinkkejä markkinointiin. Hän hoitaa mainoksien suunnittelemisen lehtiin, flyereihin ja julisteisiin, hän on myös vastuussa meidän huippu logosta. Hennan voit löytää ryhmäliikuntatunneiltamme treenaamasta.

Janne Penttinen – valokuvaaja
Näppärä kuvaaja, joka taitaa kuvaamisen lisäksi kuvan muokkaukset hyvällä maulla. Helppo olla kuvattavana ja saa kuvattavissa tekohymyn muuttumaan aidoksi sekunneissa!

Jaana Hjelm – neuvonantaja & avustaja
Tukee HYPE Centerin taustoilla päätöksissä ja osallistuu HYPE Centerin suurimpiin tapahtumiin. Toimii apukäsinä asioissa, jotka ovat hänen omaa ammattiosaamistaan kuten ilmastointi.

Ninja Långvik – edustaja, avustaja
Mukana messuilla ja tapahtumissa kertomassa palveluistamme. Ninni on ammatiltaan fysioterapeutti, joka mahdollistaa sen, että hän pystyy tarvittaessa sijaistamaan liikunnanohjauksia. Iloinen Ninni antaa tiimillemme yhdet hyvät ja luotettavat käsiparin lisää.

Gina Rask – kirjanpitäjä
Koko kolmikon superhuippu kirjanpitäjä, joka ansaitsee kaikilta lämpimän suosituksemme! Antaa tukea nopeasti ja enemmän kuin osaisi toivoa. Jos kaipaat luotettavaa, ammattitaitoista kirjanpitäjää etsi googlesta: Alkemax Oy.