Sustainbility

Tarvitseeko kaikkien omistaa kaikkea? Voisiko joku omistaa ja toiset lainata/vuokrata? Vuokrauskulttuuri on usein taloudellisempi ratkaisu ja se tukee kestävämpää tulevaisuutta. Kalustoa tai tavaraa, jota tarvitset vain hetken, on järkevämpi vuokrata kuin omistaa. Omistamiseen liittyy kuluja säilytyksestä huoltamiseen ja ylläpitoon. Hype haluaa tukea tätä ajatusta ja pelkän omistamisen sijaan myös vuokraa kalustoaan. Jos sinulla on tarve, kysy näistä tuotteista lisää. Kun sinulla on voimassa oleva kuntosaliasiakkuus Hype Centerillä, koskevat alennetut hinnat sinua

 • Consept2 Soutulaite 30€/vko (15€/vko)
  Hype Centerin toinen soutulaite (harmaa, vanhempi malli) on vuokrattavissa kotiin. Jos sinusta tuntuu, ettei treenit salilla riitä vaan toivot soutelua myös kotiisi, on tämä valintasi.
 • Peräkärry 35€/vklp (20€/vklp, 45€/vko)
  Oli sitten edessä muutto-, purku- tai kalusteen haku, tarvitset siihen toimivaa ja laillista ratkaisua. Peräkärryn kanssa vähennät kaatopaikkakäyntejä tai muuttorumbansiirtymiä. Peräkärryn kanssa kaikki on helpompaa. (Tulossa myös kuomu!)
 • JBL kaiutin & langattomat mikit 65€/vklp (50€/vkpl)
  Tällä setillä järjestät juhliisi musiikin, pidät puheet tai vaikka järjestät karaokeillan – tuo illan voittamaton vetonaula, joka ei jätä koskaan ketään kylmäksi.
 • Projektori 40€/vklp (25€/vklp)
  Oli sitten tarkoituksenasi järjestää isommalle porukalle kokous, leffailta, videokokemus tai pelata yhdessä kahoottia, nostat representaatiosi tason aivan toiselle tasolle projektorin kanssa
 • Sähköpyörä (90€/4h)
  Sähköpyörä sopii maantienajon lisäksi myös maastoon. Paksujen plussakoon renkaiden vuoksi pyöräily maastossa on helpompaa myös vasta-aloittaneelle. Pyörää ei saa jättää minnekään yksin valvomatta.
 • Pyöräkärry kahdelle lapselle (60€/4h)
  Sähköpyörään saa liitettäväksi pyöräkärryn, johon mahtuu kaksi pientä lasta (alle 16kg). Näin saat loistavan elämyksen koko perheelle Hamarin rannassa tai missä ikinä haluatkaan viettää vuokrausajan
 • Suksiboxi (tulossa) (50€/vklp)
  Kun auto täyttyy viikonlopputavaroista ja joistain tulisi saada lisää tilaa, on suksiboxi loistava ratkaisu siihen myös kesällä! Sukset ja lasketteluvälineet kulkevat helposti talvisin.