Ryhmäliikuntatunnit

Me liikutamme monipuolisesti asiakkaitamme ryhmäliikuntatunneilla. Tuntimme ovat aina erilaisia, joten treeneihin ei voi kyllästyä! Treenaamme HYPE Centerin ryhmäliikuntatiloissa, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun.
Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ

Maanantaisin klo 18-19.00 Hype-treenit
Tiistaisin klo 18-19.00 Hypen kahvakuula
Torstaisin klo 18-19.00 Hype-treenit

Harjoitukset 16.3 lähtien ulkona ja osallistujia maksimissaan 8 hlöä. Huolehdimme organisoinnissa turvaväleistä. Treenajilla omat patjat ja oma kahvakuula kuulatunnille. Mikäli et omista kuulaa, voit sopia Janikan kanssa kuulan lainasta, ole yhteydessä Suoraan 0400862842

HYPE -treenit: HYPE-treenejä jo vuodesta 2016! Tunnit painottuvat liikkuvuuteen ja lihaskuntoon. Tunnilla saat yksilöllistä ohjausta, sillä ryhmä pidetään pienenä. Treenaamme kehonpainolla ja erilaisilla liikuntavälineillä. Treenit ovat täynnä liikunnan iloa ja naurua, itsensä ylittämistä! Treeni on tehokasta sekä monipuolista ja sopii kaiken tasoisille kuntolijoille.

OT HYPE -treenit: Ohjaaja on suunnittellut treenin, jonka liikkujat voivat yhdessä toteuttamaan. Sunnuntai treeniin pystyy ilmoittautumaan nettiajanvarausjärjestelmän kautta.

HÖÖKI -treenit: Sisältää hengästymistä, hikeä ja maitohappoa. Treenaamme ulkona! Näissä itsensä ylittäminen on joka kerta taattu, pelkkä osallistuminen takaa sen. Ei vaadi huippukuntoa, mutta suositellaan henkilölle jolla on ehjät polvet ja hieman liikuntatottumusta jo takana.

HÖLLÄYS -treenit: Kehon- ja/tai mielenhuoltoa vaihtelevilla teemoilla. Jokainen tavallinen tallaaja, kuntoilija sekä urheilija tarvitsee kehonhuoltoa säännöllisesti, jotta keho palautuu ja suorituskyky pysyy yllä. Tunti sisältää vaihtelevasti erilaisia kehonhuoltovälineitä ja harjoitteita, jotka nopeuttavat kehon palautumista kuten esimerkiksi foamrollausta, fasciapallon kanssa työstöä, nivelten mobilisointia, liikkuvuusharjoittelua, venyttelyä – mitä ikinä! Vahva suositus kaikille.

Ohjaajina toimii Janika Martinsalo, Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen. Tuu hikoilemaan meidän kanssa! Ilmoittautuminen tunneille helposti netissä:

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ