Ryhmäliikuntatunnit

Me liikutamme monipuolisesti asiakkaitamme ryhmäliikuntatunneilla. Tuntimme ovat aina erilaisia, joten treeneihin ei voi kyllästyä! Treenaamme ulkona Eestinmäen alueella kun säät siihen sallivat ja viimeistään marraskuussa tunnit siirtyvät sisälle.
Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ

viikko-ohjelma_syyskuu

Viikkokalenteri on voimassa kuukausittain

HYPE -treenit: HYPE-treenejä jo vuodesta 2016! Tunnit painottuvat liikkuvuuteen ja lihaskuntoon. Tunnilla saat yksilöllistä ohjausta, sillä ryhmä pidetään pienenä max. 12 henkilöä. Treenaamme kehonpainolla tai muilla liikuntavälineillä. Treenit ovat täynnä liikunnan iloa ja naurua, itsensä ylittämistä. Treeni on tehokasta sekä monipuolista ja sopii kaiken tasoisille kuntolijoille.

HÖÖKI -treenit: Sisältää hengästymistä, hikeä ja maitohappoa. Treenaamme ulkona! Näissä itsensä ylittäminen on joka kerta taattu, pelkkä osallistuminen takaa sen. Ei vaadi huippukuntoa, mutta suositellaan henkilölle jolla on ehjät polvet ja hieman liikuntatottumusta jo takana.

HÖLLÄYS -treenit: Kehon- ja/tai mielenhuoltoa vaihtelevilla teemoilla. Jokainen tavallinen tallaaja, kuntoilija sekä urheilija tarvitsee kehonhuoltoa säännöllisesti, jotta keho palautuu ja suorituskyky pysyy yllä. Tunti sisältää vaihtelevasti erilaisia kehonhuoltovälineitä ja harjoitteita, jotka nopeuttavat kehon palautumista kuten esimerkiksi foamrollausta, fasciapallon kanssa työstöä, nivelten mobilisointia, liikkuvuusharjoittelua, venyttelyä – mitä ikinä! Vahva suositus kaikille.

Ilmaistunnit HYPEN HÖLKKÄ, HYPEN HYPPELYT & HYPEN MÄET
Kesä on mahtava aika treenata aerobista kuntoa. Näitä treenejä pääset treenaamaan kanssamme ilmaiseksi! HYPEN HÖLKKÄ lähtee HYPE Centeriltä, karjalaiskylän lenkin voi tehdä juosten, hölkäten tai kävellen omaa tahtia. HYPEN HYPPELYT tehdään Linnamäen rappusissa ja tapaaminen lähtee niiden alapuolelta. HYPEN MÄET ryskitään läpi Kokonniemen rinteissä. Ohjaajat tulevat itse treenaamaan, joten ohjaus jää pienemmälle tasolle kuin normaalisti tunneilla. Saat ainakin heti yhden treenikaverin! Ilmoittautuminen näihin nettiajanvarauksemme kautta!

Ohjaajina toimii Janika Martinsalo, Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen. Tuu hikoilemaan meidän kanssa! Ilmoittautuminen tunneille helposti netissä:

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ