Ryhmäliikuntatunnit

Me liikutamme monipuolisesti asiakkaitamme ryhmäliikuntatunneilla. Ohjaajina toimii Janika Martinsalo, Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen. Ilmoittautuminen tunneille helposti netissä!

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ

viikko-ohjelma heinäkuu.jpg

Viikkokalenteri on voimassa kuukausittain

HYPE -treenit: Suosittuja HYPE-treenejä jo vuodesta 2016! Tunnit painottuvat liikkuvuuteen ja lihaskuntoon. Treenit pidetään pääsääntöisesti ulkona, näet sen kalenterista ja nettiajanvarauksesta. (U=ulkona, S=sisällä). Tunnilla saat yksilöllistä ohjausta, sillä ryhmä pidetään pienenä (max. 8 hlö sisällä, 12 ulkona). Treenaamme kehonpainolla tai muilla liikuntavälineillä (kahvakuula, kuntopallo, vastuskuminauhat, TRX, Gymstick jne.) Treenit ovat täynnä liikunnan iloa ja naurua, itsensä ylittämistä, tehokkaita sekä monipuolisia harjoitteita, jotka sopivat kaiken tasoisille kuntolijoille.

HÖÖKI -treenit: Sisältää hengästymistä, hikeä ja maitohappoa. Treenaamme ulkona! Nämä treenit tuntuvat hyvällä tavalla pahalta. Näissä itsensä ylittäminen on joka kerta taattu, pelkkä osallistuminen takaa sen. Osallistujia otetaan mukaan ulkona 15. Suositellaan hölkkäkuntoiselle. Ei vaadi huippukuntoa, mutta ei suositella henkilölle, jolla on ongelmia polvien kanssa tai vasta aloittavalle liikkujalle. Ei suositella erittäin stressaavaan elämäntilanteeseen.

HÖLLÄYS -treenit: Kehon- ja/tai mielenhuoltoa vaihtelevilla teemoilla. Jokainen tavallinen tallaaja, kuntoilija sekä urheilija tarvitsee kehonhuoltoa säännöllisesti, jotta keho palautuu ja suorituskyky pysyy yllä. Tunti sisältää vaihtelevasti erilaisia kehonhuoltovälineitä ja harjoitteita, jotka nopeuttavat kehon palautumista. Sisältää vaihdellen foamrollausta, fasciapallon kanssa työstöä, nivelten mobilisointia, liikkuvuusharjoittelua, venyttelyä – mitä ikinä! Vahva suositus kaikille.

Ilmaistunnit HYPEN HÖLKKÄ, HYPEN HYPPELYT & HYPEN MÄET
Kesä on mahtava aika treenata aerobista kuntoa. Niitä pääset treenaamaan kanssamme ilmaiseksi! HYPEN HÖLKKÄ lähtee HYPE Centeriltä, karjalaiskylän lenkin voi tehdä juosten, hölkäten tai kävellen omaa tahtia. HYPEN HYPPELYT tehdään Linnamäen rappusissa ja tapaaminen lähtee niiden alapuolelta. HYPEN MÄET ryskitään läpi Kokonniemen rinteissä. Ohjaajat tulevat itse treenaamaan, joten ohjaus jää pienemmälle tasolle kuin normaalisti tunneilla. Saat ainakin heti yhden treenikaverin! Ilmoittautuminen näihin nettiajanvarauksemme kautta!

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen TÄSTÄ

_DSC5111