Nuorten kuntosali-kurssi

Kuntosalien sulku 28.12.21-10.1.22 mahdollistaa kuntosalikurssin järjestämisen nuorille. Kurssi on tarkoitettu 13-17-vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai ovat jo käyneet kuntosalilla harjoittelemassa, mutta haluavat varmistaa puhtaat suoritustekniikat tehojen ja turvallisuuden vuoksi. Tai vanhempana sinä haluat, että ammattilainen tarkastaa nuoren harjoittelun.

Kurssin kesto 2 x 60min ja mahdollisuus osallistua vielä lauantaina kertaukseen 60min. Käymme kurssilla läpi tyypillisimmät vapaapainoliikkeet sekä kuntosalilaitteet. Varmistamme tehokkaan sekä turvalliset suoritustekniikat nuorellesi ja sovelamme kurssilla liikkeet tarvittaessa hänelle sopivaksi. Mikäli nuori osallistuu vielä lauantain kertaukseen, käteen jää vielä kuntosaliohjelma

Kuntosaliohjaajana toimii kokenut valmentaja ja terveysliikuntaspesialisti Janika Martinsalo. Janikalla on myös nuorten ohjaamisesta taustaa vuonna 2016-2018 13-15 vuotiaat käsipallopojat, 2016-2020 Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian salibandypelaajat sekä useita ryhmiä ja vuosia PSS:n nuorten joukkueiden fysiikkavalmentajana. Voit tutustua valmentajaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

PSS AB-tytöt 2018
  • Ryhmä järjestetään 3.1.22 maanantai klo 18-19.00 & torstai klo 18-19.00
    Paikkoja jäljellä 7

Hinta kahden kerran kurssille: 75€/hlö

Ryhmään otetaan maksimissaan kahdeksan (8) nuorta. Ryhmä vaatii vähintään 4 nuorta, jotta kurssi järjestetään. Kurssi sisältää 100% tyytyväisyystakuun! Mikäli nuori on ensimmäisen kerran jälkeen pettynyt sisältöön, kurssin voi keskeyttää ja saa rahat takaisin.

EXTRA: Lisäksi on mahdollisuus hakea lisää varmuutta ja toistoja ohjatusti lauantaina 8.1.22 ja hioa viikolla opeteltuja liikkeitä / tekniikoita klo 18.30-19.30. Harjoittelluista liikkeistä haetaan painot ja liikkeistä kootaan kuntosaliohjelma, jonka avulla nuori voi aloittaa kuntosaliharjoittelun itsenäisesti. Kuntosaliohjelma myös räätälöityy henkilökohtaisesti niin, että liikkeet valikoituu jokaisen ohjelmaan oman henkilökohtaisen potentiaalin mukaan, mikä nuorella on juuri tällä hetkellä liikkeitä suorittaa itsenäisesti.

Lauantain hinta ryhmäläisille: 36€/hlö

Paikkoja jäljellä 7

Sitovat ilmoittautumiset tehdään alta löytyvän lomakkeen kautta. Osallistujia tarvitaan vähintään neljä, jotta kurssi järjestetään. Kirjoita kommenttikenttään osallistuuko nuori varaako hän paikkansa myös 8.1.22 lauantaille.

Vuokraamme tilojamme kuntosalien sulkuaikana myös alle 18-vuotiaiden urheiluseurajoukkueille. Olethan tilan vuokraamisesta sähköpostitse info@hypecenter.fi.