Mikä HYPE?

Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy eli HYPE on huhtikuussa vuonna 2016 Janika Martinsalon perustama hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa hieronta- ja liikuntapalveluita sekä ravintoneuvontaa yksityisille ja yrityksille. HYPE laajentui joulukuussa 2018 Eestinmäkeen HYPE Centeriksi. HYPE:n päätavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti sekä pysyvästi paremmin.


HYPEN ARVOT:

 

hype_arvot_UUSI

LAATU
Oli sitten kyse asiakaspalvelusta, hierontahoidoista tai liikunnanohjauksesta, HYPEN arvoihin kuuluu yhtenä isona osana on laatu. Kohtaamme aidosti ihmiset ja olemme läsnä. Teemme huolella työmme oli se mitä tahansa. Me myös haluamme, että asiakkaamme ilmoittavat jos he löytävät laatuvirheitä – me korjaamme sen.

ILO
Pidämme työstämme oikeasti, joten aito positiivisuus ja rento asenne paistaa läpi työskennelyssämme. Vahvat tunteet kuten innostus tutkitusti myös tarttuu ja mielestämme sen jakaminen on tärkein tehtävämme! Innostus kannustaa ihmisiä pysymään tavoitteissaan, löytämään ilon liikunnasta, nauttimaan monipuolisesta ravinnosta sekä lisää hyvinvointia elämässä!

KEHITYS
Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos. Elämme jatkuvassa muutoksessa sekä kehityksen keskellä ja aiomme pysyä siinä mukana. Haluamme kehittää itseämme ja nautimme itsekin uuden oppimisesta. Palautteen hakeminen ja sen saaminen on yksi hyviä kehityksen työkaluja – siksi kysymme sitä teiltä jatkuvasti, missä voisimme parantaa. Tarkoituksemme on myös olla asiakkaiden oman kehityksen tukena ja auttaa heitä erilaisin oppimismenelmiä käyttäen omassa itsetutkiskelussa ja löytämään sitä kautta oivalluksia. Sinun ei tarvitse osata mitään, riittää kun sinulla on vahva halu oppia!