Kyykky & Maastaveto -kurssi

Kyykky ja maastaveto -kurssi alkaa tammikuussa 2023!

Kiinnostaako sinua vapaapainoharjoittelu? Oletko aina halunnut oppia kuningasliikkeet kyykyn ja maastavedon, mutta niiden turvallinen suorittaminen on aina jännittänyt? Osaatko kyseiset liikkeet, mutta tarvitset vielä lisää itsevarmuutta suorituksiin? Toivotko löytäväsi jalkoihin lisää voimaa, mutta et uskalla lisätä vastusta loukkaantumisriskin pelossa?

– JOS VASTASIT KYLLÄ, TÄMÄ ON JUURI SINULLE!

Kyykky ja maastaveto -kurssilla käydään läpi peruskyykkyliikkeiden tekniikat. Vastusta lisätään sitä myöden kun tekniikka ja tuntuma paranee. Saat kurssilla ohjeita suoritusta tukeviin liikkeisiin sekä ammattilaisen ohjaaman kehoa valmistavan alkulämmittelyn, jotta sinulla on optimaaliset lähtökohdat suorituksiisi. Pienryhmässä on varmaa se, että saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä juuri Sinun kehollesi.

WhatsApp Image 2019-11-23 at 13.32.18

Kuka Valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Janika Martinsalo. Pitkän liikuntakoulutus- sekä urheilutaustan lisäksi Janikan omat maksimit -20: takakyykky 130kg, etukyykky 90kg ja maastaveto 150kg. Voit tutustua valmentajaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään Hype Centerillä. Ajankohta tarkentuu lähempänä -23. Alta löydät tarkat päivät sekä teemat

s // Takakyykky ja liikkuvuus
s // Maastaveto ja keskivartalo
s // Etukyykky ja askelkyykyt
s // Maastavedon eri variaatiot

Ryhmään otetaan ensimmäiset kahdeksan ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ja maksimi 8 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksun voi suorittaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Eaxybreak, Edenred, tykysetelit) tai verkkomaksulla.

Hinta: 119€/hlö.

Paikkoja jäljellä 8kpl

SEURAAVA KYYKKY & MAASTAVETO KURSSI TAMMIKUUSSA 2023