Kyykky & Maastaveto -kurssi sekaryhmä

Miehille ja naisille suunnattu kyykky ja maastaveto -kurssi alkaa tammikuussa 2020!

Kiinnostaako sinua vapaapainoharjoittelu? Oletko aina halunnut oppia kuningasliikkeet kyykyn ja maastavedon, mutta niiden turvallinen suorittaminen on aina jännittänyt? Osaatko kyseiset liikkeet, mutta tarvitset vielä lisää itsevarmuutta suorituksiin? Toivotko löytäväsi jalkoihin lisää voimaa, mutta et uskalla lisätä vastusta loukkaantumisriskin pelossa?

– JOS VASTASIT KYLLÄ, TÄMÄ ON JUURI SINULLE!

Kyykky ja maastaveto -kurssilla käydään läpi peruskyykkyliikkeiden tekniikat ja huomiot. Vastusta lisätään sitä myöten kun tekniikka ja tuntuma paranee. Saat kurssilla ohjeita suoritusta tukeviin liikkeisiin sekä aina ammattilaisen ohjaaman kehon valmistavan alkulämmittelyn, jotta sinulla on optimaaliset lähtökohdat suorituksiin. Lisäksi saat vinkit liikkuvuutesi parantamiseen sekä kehonhuoltoon. Pienryhmässä on varmaa se, että saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä juuri Sinun kehollesi.

Kuka Valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Janika Martinsalo. Pitkän liikuntakoulutus- sekä urheilutaustan lisäksi Janikan omat maksimit: takakyykky 115kg, etukyykky 90kg ja maastaveto 150kg, jotka ovat keskivertoa kovemmat tulokset. Voit tutustua Janikaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

WhatsApp Image 2019-11-23 at 13.32.18.jpeg

 

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään viitenä keskiviikkona klo 20.15-21.15 vuoden 2020 alusta lähtien. Alla näet päivät sekä aiheet

keskiviikko 8.1.2020 // Takakyykky ja liikkuvuus
keskiviikko 15.1.2020 // Maastaveto ja keskivartalo
keskiviikko 22.1.2020 // Etukyykky ja askelkyykyt
keskiviikko 29.1.2020 // Maastavedon eri variaatiot
keskiviikko 5.2.2020 // Kertausta halutuista liikkeistä

Ryhmään otetaan ensimmäiset kuusi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä.

Hinta: 99€/hlö.

Paikkoja jäljellä: 0/6