Käsilläseisonta -kurssi

Käsilläseisonta -kurssi naisille 2020!

Kiinnostaako sinua omalla keholla tehtävät temput? Oletko aina halunnut oppia päällä- ja käsilläseisonnan, mutta niiden kokeilu on tuntunut pelottavalta? Osaat kyseiset temput jollain tavalla, mutta tarvitset vielä lisää harjoittelua ja hallintaa suorituksiin?

-Jos vastasit kyllä, tämä on juuri sinulle!

Kehon hallinta -kursilla käydään läpi perus harjoituksia ja tekniikat päällä-/käsilläseisontaan. Harjoituksien myötä etenemme pala palalta kohti varsinaista tavoitetta. Saat kurssilla ohjeita suoritusta tukeviin liikkeisiin ja harjoitteita joita on helppo suorittaa myös kotona.

Kuka valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Emilia Maukkonen. Emilialta löytyy pitkä urheilu- ja valmennustausta kilpacheerleadingin parissa, jonka kautta akrobaattiset taidot ja niiden opettaminen lähtötasosta riippumatta ovat hallinnassa (kuperkeikasta volttiin asti). Voit tutustua Emiliaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

WhatsApp-Image-2019-12-03-at-16.01.07.jpeg

Ajankohta:
Kurssi pidetään neljänä tiistaina klo 19.15-20 vuoden 2020 alusta lähtien. Alla näet päivät sekä aiheet

Tiistai 7.1.2020 / Päälläseisonta
Tiistai 14.1.2020 / Hartiaseisonta
Tiistai 21.1.2020 / Käsilläseisonta
Tiistai 28.1.2020 / Kertausta halutuista liikkeistä

Ryhmään otetaan ensimmäiset kahdeksan ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimi 8 henkilöä.

Hinta: 59€/hlö

Paikkoja jäljellä: 3/8

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sekä tarkemmat maksutiedot sähköpostiisi.