Jasmin Michelsson

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (Carl Wilhelm Akatemia, Tampere 2012)
Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You, Tampere 2013)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You, Tampere 2013)
Personal Trainer  (Trainer4You, Tampere 2013)


Kokemus

Olen positiivisen elämänasenteen omaava, rohkea ja intohimoinen yrittäjä sekä aktiivinen liikkuja. Olen aikoinaan harrastanut mm. cheerleadingia, joka on antanut minulle hyvät valmiudet toiminnalliselle harjoittelulle. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2012. Pääsääntöisesti olen tehnyt hierojan töitä. Asiakkaiden ikähaitari on ollut 12-85 vuotta, urheilijoista toimistotyöntekijöihin ja kaikkea siltä väliltä. Oman toimipisteeni lisäksi olen tehnyt pitkäaikaisesti yrityshierontoja muutamassa eri yrityksessä. Hierojana olen hyvin rauhallinen ja osaan kuunnella asiakasta.

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja Tampereen Elixiassa vuoden 2012. Ryhmäliikuntatunteihin sisältyi sisäpyöräilyä, core-tunteja ja aerobisia-tunteja. Olen hierontatöideni ohella tehnyt myös muutamia PT-asiakasprojekteja. Vastaan suurelta osin HYPE Centerin ryhmäliikuntatunneista, PT-ohjauksista ja lisäksi teen hierontoja.


Millainen olen

Hierontatyylini on napakka, mutta osaan säädellä voimakkuutta asiakkaan halujen ja tilanteen mukaan. Otan jokaisen asiakkaan yksilönä ja olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja siitä, että asiakas saisi parasta mahdollista palvelua. Annan vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon ja pyrinkin aina siihen, että asiakas tekisi myös itse töitä kroppansa liikkuvuuden eteen. Osaan tarvittaessa ohjata asiakkaan eteenpäin muille tahoille, mikäli oma ammittitaitoni ei riitä.

Ohjaajana olen energinen, kannustava, kaikki huomioon ottava, helposti lähestyttävä ja huolellinen. Minulle on tärkeää, että liikkeet tehdään turvallisesti ja teknisesti oikein. Tunneillani on rento ja positiivinen ilmapiiri, jotta kaikilla olisi mukava treenata.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on edetä urallani ja kehittää itseäni kokonaisvaltaiseksi hyvinvointialan ammattilaiseksi. Minua kiinnostaa hyvinvointialan monimuotoisuus sekä ihmisten innostaminen hyvinvointinsa panostamiseen. Minulle tärkeää on työ, josta nautin ja jossa saan auttaa ihmisiä.

 

Mikäli haluat hierontapöydälleni, varaa aikasi TÄSTÄ