Jasmin Michelsson

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (Carl Wilhelm Akatemia, Tampere 2012)
Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You, Tampere 2013)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You, Tampere 2013)
Personal Trainer  (Trainer4You, Tampere 2013)


Kokemus

Hierontatöiden ohella olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja Tampereen Elixiassa, Hype Centerillä sekä Hype Treeniboxilla kolmen vuoden ajan. Aikuisliikunnan ohjauksesta minulla on eniten kokemusta, mutta olen myös ohjannut Senior-ryhmiä Sipoossa. Lisäksi minulla on muutama säännöllinen PT-asiakkaan projekti käynnissä ja otan mielelläni sinut asiakkaaksi, mikäli tarvitset oman hyvinvoinnin parantamisessa tukeani.

Omistan positiivisen elämänasenteen ja olen itse aktiivinen liikkuja. Olen saanut erinomaisen pohjan ja valmiudet aikoinaan cheerleading-harrastukseni myötä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012. Nautin siitä, että olen saanut hierontatöiden ohelle myös liikunta-alan ohjauksia, sillä tiedän ihmisen hyvinvoinnin olevan kokonaisvaltaista.


Millainen olen

Personal Trainerina olen energinen, kannustava, kaikki huomioon ottava, helposti lähestyttävä ja huolellinen. Minulle on tärkeää, että liikkeet tehdään turvallisesti ja teknisesti oikein. Tunneillani on rento ja positiivinen ilmapiiri, jotta kaikilla olisi mukava treenata.

Ravintoneuvonnassa tarkastelemme yhdessä asiakkaan kanssa lähtökohtia ja etsimme terveelliset tavat parantaa ravintovalintoja sekä -käyttäytymistä. Olen rauhallinen ja hyvä kuuntelemaan ihmisiä sekä löytämään heidän todelliset haasteensa.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on edistää asiakkaan hyvinvointia parhaani mukaan. Pidän ihmisten auttamisesta sekä terveyden ja kunnon tukemisesta.

Lisäksi tavoitteeni on edetä urallani ja kehittää itseäni kokonaisvaltaiseksi hyvinvointialan ammattilaiseksi. Minua kiinnostaa hyvinvointialan monimuotoisuus sekä ihmisten innostaminen hyvinvointinsa panostamiseen. Minulle tärkeää on työ, josta nautin ja jossa saan auttaa ihmisiä.

Tällä hetkellä kalenterini on täynnä, enkä voi ottaa vastaan uusia PT-asiakkaita.