HYPER-ryhmä

HYPER-ryhmän avulla kykenet tekemään muutoksia elämässäsi pysyväksi. Ammattilaisen ja ryhmän kanssa muutoksien tekeminen on helpompaa sekä pysyvämpää, kun vieressä on osaava valmentaja ja ymmärtävät tukipilarit sinua varten. Muutokset ovat tällöin myös realistisia ja tavoitteisiin päästään kompastuskivienkin kautta. Intensiivinen HYPER-ryhmä tapaa kahdesti viikossa viiden kuukauden ajan.

HYPER-ryhmä on rakennettu heille, jotka ovat valmiita ottamaan omasta hyvinvoinnistaan kunnollisen otteen. HYPER-ryhmä on tarkoitettu niille, jotka ovat kyllästyneet kaikenmaailman dietteihin ja kuntokuureihin. Me tiedämme jo, että moni on yrittänyt kaiken maailman konstit onnistumatta löytämään tasapainoaan omassa arjessaan. Ryhmä on heille, jotka ovat valmiita luopumaan päänsisäisestä piiskurista ja valmiita vastaanottamaan itselleen lempeän asenteen elämässään, niin että hyvinvointi on etusijalla. Ryhmä vaatii rohkeutta sukeltaa omaan itseensä ja työstää omaa ajattelumaailmaansa. Aktiivisella pohdinnalla löydämme oivalluksia, jonka avulla lisäämme hyvinvointiasi merkittävästi. Jos elämäntapamuutos toimisi pelkällä liikunta- ja ravinto-ohjeita noudattamalla, niin eiköhän me kaikki oltaisi siinä jo onnistuttu!

cropped-14821495729791.jpg

Tiivistetysti: HYPER-ryhmä keskittyy olennaiseen ja sitä kautta nostaa hyvinvointisi tason aivan uudelle levelille. Jaksamisesi parantuu, stressi vähenee, uni paranee ja sivuvaikutuksena sinulle tulee parempi kunto sekä mahdollisesti joudut ostamaan itsellesi pienempiä vaatteita – kun paino tippuu.

HYPER-ryhmä (max. 8hlö) sisältää kaksi kertaa viikossa tapaamisen, joista alla olevat teemat toteutetaan puolen vuoden aikana:

  • Elämäntilannekartoitus
  • Liikuntasuunnitelman rakentaminen
  • Ravinto-oppi
  • Tapaamiskertoja eri aiheiden ja tehtävien äärelle esim. oman arvomaailman äärelle pysähtyminen, itsensäjohtaminen
  • Monipuolisia harjoituksia sisällä / ulkona
  • Kuntosalin kuukausiasiakkuuden HYPER-ryhmän keston ajan
  • Halutessaan kehonkoostumusmittaus
  • Whatsapp-tuki ryhmässä

Seuraava HYPER-ryhmä alkaa elokuussa 2019 ja päättyy joulukuussa 2019. Lisätiedot tulevat myöhemmin. HYPER-ryhmän pääohjaajana toimii hyvinvointi- ja liikunta-alan rautainen ammattilainen Janika Martinsalo. HUOM! Ryhmän järjestäminen vaatii vähintään neljän (4) henkilön osallistumisen.

Hinta: 269€/kk TAI 1265€ (sis. 24% ALV)


ILMOITTAUTUMINEN

Kun olet ilmoittautunut HYPER-ryhmään, otan sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli haluat, voit ilmoittautua myös soittamalla minulle +358 400862842.