Hype Tour

KuvausHYPE TOUR on kesän 2023 uutuus!
Tänä kesänä, emme pystytä enää Hype Treeniboxia, mutta tarjoamme touko-elokuun toiminnallista ryhmäliikuntaa ulkona Hype treenien muodossa! Ohjaukset pidetään vaihtelevasti Porvoon eri ulkoliikuntapaikoilla ja mahdollistamme treenimme koko Porvoolle. Ja näin syntyi HYPE TOUR.

Ohjauksiin varataan paikat etukäteen ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Jotta treenit järjestetään, niin ilmoittautuneita tulee olla vähintään kuusi treenissä. Kertamaksu (10€) suoritetaan paikan päällä mobilepaylla / käteisellä tai etukäteen Hypen verkkokaupassa.

MITÄ? Sisältö: Lämmittely/liikkuvuus – kuntopiiri – loppuverryttely & venyttely. Treenin kesto: 50min. Luvassa monipuolista ja iloa tirskuvaa liikuntaa!

Kuntotaso: tyydyttävä, keskinkertainen tai hyvä. Valmentajat antavat kaikille sopivat vaihtoehdot harjoitteisiin. Liikkeistä saa tehtyä perusliikkeestä rankemman tai kevyemmän. Niinpä treenimme sopivat monen tasoisille liikkujille!

Mukaan tarvitset ulkoliikuntavarustuksen sekä valmiiksi täytetyn juomapullon.

KETKÄ? Valmentajana toimii Hypeltä tutut Jasmin Michelsson & Janika Martinsalo

MISSÄ? Paikkoina vaihtelevat Kevätlaakso, Huhtinen, Tolkkinen, Kodderviken, Linnamäki ja Kokonniemi

MILLOIN? touko-elokuun aikana 2 kertaa viikossa (heinäkuussa kerran viikossa). Maanantaisin ja torstaisin klo 18.00. Treenin kesto 50min.

Mahdolliset lisävarusteet/liikuntavälineet tuo paikalle valmentaja

Voit varata paikkasi nettiajanvarauksen kautta klikkaamalla TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan kesän kivoimpiin treeneihin! 🤩

Kyselyt: info@hypecenter.fi
Valmentajat Janika Martinsalo & Jasmin Michelsson