Hypen Painonpudotus -ryhmä

Tässä on tarjolla ainutlaatuinen ja aivan äärettömän kova kokonaisuus Sinulle, joka olet kamppailut painosi kanssa jo vuosia! Todennäköisesti olet kokeillut useita erilaisia diettejä ja osassa saanutkin painon putoamaan, mutta hetken päästä olet saanut kilot takaisin. Painon jojoilu on ollut sinulle pitkäaikainen jollei elinikäinen haaste. Vihdoin tarjolla on todellisten ammattilaisten tuki pitkäjänteisellä, monipuolisella ja tutkimustietoon pohjautuvalla otteella!

Tässä ryhmässä kyse ei ole vain ravinnon- ja liikuntatiedon jakamisesta. Tiedon puutteestahan ei ole painonhallintasta kyse tai jos olisi, eihän kenelläkään olisi mitään paino-ongelmaa! Tässä on kyse ammattilaisten otteesta, ryhmän tuesta, matkastasi itseesi ja omiin arvoihisi ja sitä kautta niiden muuttamiseen Sinun haluamaasi suuntaan. Vaikka matka tulee olemaan yhteinen, se tulee olemaan jokaisen yksilön oman näköinen. Tämä tulee olemaan elämäsi paras investointisi itseesi ja paras kokonaisuus mitä koko Porvoossa on elämäntapamuutokseen tarjolla.

”Pohdimme pitkään Lolan kanssa tämän ryhmän nimeä. Toisaalta tuemme ajatusta kehopositiivisuudesta ja itsensä hyväksymisestä, mutta samalla tiedämme työmme puolesta kuinka monet ihmiset kamppailevat painonsa kanssa nimenomaan terveytensä vuoksi. Kaikkien ei tarvitse mennä samaan muottiin, mutta olemme huomanneet että kun henkilö, jonka kehonkoostumus ei sisällä niinkään mielettömästi lihasta ja BMI on yli 30, ihminen voisi ja jaksaisi arjessa paljon paremmin. Tätä kautta ihminen pystyy elää oman näköistä elämää paremmin ja toteuttaa itselleen mielekkäitä asioita enemmän. Yli 30 painoindeksinen keho sisältää jo sen verran merkittävästi rasvaa, että sillä on selkeä haitallinen vaikutus naisten hormoonitoimintaan. Ennen kaikkea ryhmän nimeksi valikoitui tämä siksi, jotta etsivä löytää todella kattavan ja laadukkaan palvelun omien haasteiden ratkaisuksi” – Janika Martinsalo

Mitä ryhmä sisältää?

Ryhmään otetaan minimissään 8 henkilöä ja maksimissaan 10 henkilöä mukaan, jotta pystymme takaamaan laadukkaan valmennuksen. Näemmme vuoden aikana 34 kertaa ryhmänä ja kolme (3) kertaa henkilökohtaisesti yksilön kanssa (aloituspalaveri, puolivälipalaveri ja loppupalaveri). Näin tapaamisia on vuoden aikana yhteensä
37 kertaa! Tapaamiset pidetään Hype Centerillä, Hype Treeniboxilla ja Porvoon alueen muilla ulkoilualueilla.

Alussa tutustumme jokaiseen henkilökohtaisesti ja sinulle valikoituu nimetty oma koutsi. Mittaamme kuntosi kuntotesteillä alussa ja lopussa sekä mitataan kehonkoostumuksesi Inbody-testauksen avulla Näsin Apteekissa. Sinulle rakennetaan liikuntasuunnitelma, jota päivitetään vuoden aikana. Tulet saamaan myös lihaskunto-ohjelmia kotiin tehtäväksi tai kuntosaliohjelmia kuntosalilla suoritettavaksi. Alussa Sinulle tehdään myös ravintoanalyysi ja saat ohjeet terveellisen ruokavalion rakenteisiin, jota pääset soveltamaan omaan arkeesi sopivaksi. Lisäksi tulemme käyttämään painonpudotusta tukevaa verkkoalustaa, joka sisältää erilaisia tehtäviä jossa pohditaan mm. yksilön omia arvoja. Tämä tulee toimimaan punaisena lankana koko vuoden ajan vaihtelevin teemoin. Ryhmälle perustetaan myös oma Whatsapp -ryhmä jossa voi huhuilla muita treenaajia kanssasi treenaamaan tai esittää mieltä pohdituttavia kysymyksiä valmentajille. Näin kannat omaa Personal Trainerisia taskussasi ja tarvittaessa voit aina kääntyä hänen puoleensa.

SISÄLTÖ LUETTELONA:

  • 37 tapaamista, joista 3 henkilökohtaisesti omaksi koutsiksi nimetyn valmentajan kanssa
  • Ryhmän yhteinen whatsapp -ryhmä, jossa valmentajat voivat viestiä helposti osallistujien kanssa ja jonne voi ryhmäläiset voivat jakaa omia treenejään tai kysymyksiä valmentajille
  • Tapaamisista kaksi kertaa sisältävät kuntotestit. Ne pidetään vuoden alussa ja lopussa
  • Inbodymittaus 3 kertaa vuodessa
  • Liikuntasuunnitelma
  • Kuntosali-/lihaskunto-ohjelmat kotiin ja muualle
  • Ravintoanalyysit ja ruokavalio ohjeistus, seuranta
  • Verkkoalusta, joka tukee pysyvää muutosta tehtävien avulla
  • Treenikertoina ei erikseen treenipaikkamaksuja – omatoimiseen harjoitteluun hankitaan halutessaan oma asiakkuus Centerille tai muualle. Ei kuitenkaan välttämätöntä, treeniohjeet saa myös kotiin.

Tapaamiset:

Tulemme tapaamaan ryhmässä keskiviikkoisin klo 19-20.00. Kesällä kevennetysti, hiihto- sekä syyslomalla ei yhteisiä tapaamisia.

Päivämäärät lueteltuna:
19.1, 26.1 / 2.2, 9.2, 16.2 / 2.3, 9.3, 16.3, 23.3, 30.3 / 6.4, 13.4, 20.4, 27.4 / 4.5, 11.5 , 18.5, 25.5 / 15.6 / 6.7, / 3.8, 31.8 / 7.9, 14.9, 21.9, 28.9 / 5.10, 12.10 26.10 / 2.11, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11/

Henkilökohtaiset tapaamiset sovitaan erikseen kuitenkin viikoille 1-2 (aloituspalaveri), viikoille 22-23 (puolivälipalaveri) ja viikoille 49-50 (loppupalaveri)

Ketkä Sinua valmentavat?

Hypen painonpudotus -ryhmä tarjoaa mahdollisuuden pysyvään elämäntapamuutokseen pitkäjänteisellä työskentelyllä yhdessä kokeneitten ammattilaisten Janika Martinsalon (liikunnanohjaaja AMK) ja Lola Ottossonin (Fysioterapeutti) kanssa. Janika on tehnyt päivätyökseen pitkiä 6-12kuukauden kestoisia Personal Trainer -projekteja yksilöiden ja pienryhmien kanssa vuodesta 2013 lähtien ja Lola vuodesta 2018 lähtien. Yhteensä tällä kaksikolla kokemusta elämäntapamuutoksista yli 10 vuotta.

Kaksikko on myös kovaan kouluttautuneita. Janika on opiskellut urheiluhierojaksi, liikuntaneuvojaksi Pajulahdessa sekä liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä, jolloin opintovuosia on kertynyt hyvinvointialalta yhteensä 7,5 vuotta. Lisäksi hän käy jatkuvasti erilaisia täydennyskoulutuksia liikunta-alalta viimeisempänä äitiysliikuntavalmentaja koulutuksen. Lola on puolestaan myös tiedonjanoinen, raudankova ja ihmisläheinen ammattilainen. Fysioterapeutti tutkinnon lisäksi hän on käynyt fysioterapeuteille suunnatun Personal Trainer -kurssin. Omatoimisella opiskelullaan hän pysyy alan ajanhermolla jatkuvasti, tietää ja uskaltaa kokeilla toimissaan uusia näkökulmia.

On todella iso rikkaus, että käytössäsi ei ole vain yksi ammattilainen vaan saat laajemman katselman tilanteeseesi kahden eri ammattilaisen avulla. Lisäksi erinomaisen tästä ryhmästä tekee kesto. Arvojen muutos ei tapahdu hetkessä. Kolme kuukautta kuka vain pystyy noudattamaan säntillisesti ohjeita. Vuodessa törmäät vuoden jokaiseen aikaa, tulee joulu, tulee juhannus. Kaikki vuoden ajat ovat tärkeitä, koska ne vaikuttavat meihin eri tavoin ja niistä löytyy erilaisia haasteita sekä myös sitä kautta oppeja! Se onkin tärkein asenne osallistujalla tähän ryhmään lähtiessä – asenne uteliaana tutkia, tutustua ja oppia.

Kaksikkona me pohjaamme hyvin paljon tieteeseen toimiessamme. Vaihtelevat trendit eivät ohjaa toimintaamme. Näemme ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuutena, johon vaikuttaa ulkoiset, mutta ennenkaikkea sisäiset tekijät. Pystymme yhdessä tuomaan vahvan osaamisen niin liikunnan, ravinnon kuin fysioterapian puolella. Sinun ei tarvitse epävarmana rypeä sohvan pohjalla syyllisyyden tuskissa, vaan voit ulkoistaa osan hyvinvointisi vastuusta meille. Juuri mikään fyysinen asia kehossasi ei ole este Sinulle lähteä tähän ryhmään mukaan. Vaikka Sinä et tietäisi miten lähteä liikkeelle tuki- ja liikuntaelimistön tai sairauden vuoksi, me tiedämme ja tuemme Sinua siinä. Oletettavaa on, että kehossasi on tiettyjä ominaisuuksia, mutta meiltä lyötyy kaksi suurta työkalupakkia, jolla löydämme yhdessä Sinulle sopivat tavat liikkua. Mikäli sinulla on kuitenkin vahva epäilys, niin laitathan viestiä ja varmistetaan että sopisiko tämä ryhmä Sinulle.

Mitä Sinulta vaaditaan?

Sinulta vaaditaan motivoitunutta asennetta ja sitoutumista. Valehtelisimme, jos väittäisimme että me valmentajat voitaisiin tehdä kaikki, liikkua ja syödä puolestasi. Sen lisäksi, jotta ryhmäläiset ovat samankaltaisten asioiden kanssa taistelevia henkilöitä, jokaisen osallistujan BMI tulee olla 30-39.5 välillä. Painon ja pituuden suhdetta pystytään arvioimaan BMI mitta-arvon avulla. Pystyt laskemaan oman painoindeksin (BMI) klikkaamalla TÄSTÄ. Ryhmä on suunnattu naisille. Jos täytit edellä mainitut kohdat olet enemmän kuin tervetullut ryhmään, sillä tämä ryhmä on rakennettu juuri Sinua varten.

Hinta?

Kun maksat kaiken kerralla, hinta on edullisempi ja koko vuodelta 2990€ / hlö

Halutessasi voit maksaa osallistumisesi kolmessa erässä 1130€/erä.
1. Erä 15.12.2021
2. Erä 15.1.2022
3. Erä 15.2.2022

–> Maksuvälineeksi käyvät myös työnantajan tarjoamat liikuntaedut (Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky-setelit).

Ilmoittautua voit alla olevan lomakkeen kautta:

Merkkaathan kommenttikenttään vahvistukseksi BMIsi tai pituutesi sekä painosi.