HUMPLA-parkki

H = Hauskaa, U = Urheillen, M =Motivoiden, P =Pieniä, L =Liikkumaan, A = Aktiivisesti

Meiltä löytyy huippu mahtavat HUMPLA-tunnit 3-8-vuotiaille. Ohjatut tunnit alkavat taas syksyllä. Alle 3-vuotiaiden ohjausta voidaan käydä tapauskohtaisesti läpi ohjaajan ja vanhemman kanssa. HUMPLAN ohjauksissa lapsiliikkunnan rautainen ammattilainen Emilia Maukkonen. HUMPLA-parkki on varattu kalenterin mukaisina ajankohdille ohjattuun toimintaa varten, jolloin omatoiminen käyttö ei ole mahdollista.

HUMPLA-tunti
– Tunnilla keskitytään mm. kehonhallintaan, koordinaatioon sekä motorisiin taitohin erilaisten liikkeiden, leikkien ja temppujen avulla.

  • Hinta voimassa olevan asiakassopimuksen kuntosaliasiakkaalle (kuukausi tai 10-kerran asiakkuus) 8€/krt TAI 10-kerran sarjakortti 69€
  • Muille 10€/krt TAI 10-kerran sarjakortti 89€

>> Ilmoita lapsesi tunnille mukaan TÄSTÄ <<

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Omatoiminen HUMPLA käynti

  • Lattia on pehmustettu tatamilla ja tilaa löytyy leikkiin 28 neliötä. Liikkumiseen kannustaa erilaiset pehmomoduulit ja tilasta löytyy myös pelejä, leluja sekä kirjoja. Jokaiselle lapselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä!
  • Voit jättää lapsen leikkimään oman harjoittelun ajaksi, mutta lapsi on aina aikuisen vastuulla. Itsenäisesti leikkivien lapsien tulee muistaa siivota jäljet samanlaisen näköiseksi, kun se oli sinne saapuessa. Tällöin uudet leikkijät tulevat mielellään HUMPLAAN. HUMPLA on avoinna HYPE Centerin aukioloaikoina (05-22). Ohjattu toiminta on tiettyinä päivinä ja kellonaikoina eri teemoin. Lasten tuominen kuntosalin puolelle on ehdottomasti kielletty turvallisuussyiden vuoksi.
  • Omatoiminen HUMPLA-parkin käyttö on ilmaista kuntosaliasiakkaille