Emilia Maukkonen

Liikuntaneuvoja (Pajulahden urheiluopisto, Nastola 2018)
Koulutettu hieroja (Porvoon hierontakoulu, Porvoo 2019)


Kokemus

Urheilu on iso osa elämääni. Harrastin 10 vuotta kilpacheerleadingia ja sen ohella myös kuntosaliharjoittelu on tullut osaksi arkeani. Toimin edelleen lajin parissa valmennuksen kautta ja nautin siitä kun pääsen opettamaan nuorille uusia taitoja sekä seuraamaan heidän kehityststään. Tämän kautta olen käynyt myös erilaisissa lajiliiton ja ESLU:n järjestämisissä koulutuksissa. Lisäksi olen työskennellyt liikunnallisessa iltapäiväkerhossa 5 vuotta, joten laaja-alaista kokemusta on karttunut lasten ja nuorten ohjauksen parista.

Teen HYPE Centerissä hierontoja sekä vastaan täysin lapsiparkin toiminnasta.


Millainen olen

Hierojana tulen erikoistumaan nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Tavoitteeni on palveluiden kautta tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan auttaa teitä selvittämään oireenne johtuvat ja mitkä asiat aiheuttavat liikerajoittuvuuksia. Olen yrittäjänä sekä hierojana vasta-alkaja, mutta siitä huolimatta olen saanut asiakkailta paljon positiivista palautetta hoidoistani. Lisäksi otan avosylin palautetta vastaan, sillä yhdessä me saamme toteutettua toimivan hoitotapahtuma juuri Sinulle.

Perheen pienimmille tarjoan perinteisen lapsiparkin sijaan toiminnallisempaa puuhaa, samaan aikaan kun te vanhemmat olette ryhmäliikuntatunneilla tai kuntosalilla treenaamassa. Myös vain lapsen tuominen lastenohjaustunneille onnistuu. Olen lempeä sekä kuunteleva ja tulen luontevasti toimeen eri ikäisten lasten kanssa. Minulla on kärsivällisyyttä, mutta kuitenkin riittävästi auktoriteettia, jotta saan ryhmän ohjauksen pidettyä kasassa. Tuen lasten motorista kehitystä mielekkäin keinoin ja ilon kautta.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on tukea asiakkalleni kokonaisvaltaista hyvinvointia hierontahoitojen ja lastenohjauksen välityksellä. Aion myös jatkaa itseni kehittämistä ja tulevaisuudessa opiskella lisää, sillä haluan tarjota teille asiakkaille jatkossakin laadukasta ja kehittyvää palvelua.

 

Mikäli haluat hierontapöydälleni, varaa aikasi TÄSTÄ