Boxi-treenit

WhatsApp Image 2020-05-16 at 23.18.07

Hypen Boxi-treenit suoritetaan Hypen treeniboxilla. Treenit soveltuvat keskitason kuntoilijoille.

1. Aluksi valmistetaan keho harjoitteluun alkulämmittelyllä sekä kehonavausliikkeillä, jonka jälkeen siirrymme voimaosioon.
2. Voimaosion työskentelevä lihasryhmä vaihtelee. Voimaosion jälkeen teemme kuntopiirin, jossa haastamme lihaksien lisäksi myös aerobista kuntoa.
3. Kuntopiirit tehdään aikaa vasten ja liikkeet ovat skaalattavissa, niin että jokainen kuntoilija pystyy tekemään samaan lihasryhmään vaikuttavan liikkeen.
4. Lyhyt loppuverryttely / – venyttelyt, jotta kehosi pääsee palautumaan päivän harjoituksesta.

BOXI-TREENIT

Maanantaisin klo 18.30-19.30, yläkroppa / Johan
Tiistaisin klo 18.30-19.30, jalat / Johan
Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, aerobinen / Jasmin
Torstaisin klo 18.30-19.30, yläkroppa / Jasmin

Varaa paikkasi treeneihin klikkaamalla tästä

Ohjaajat

Janika Martinsalo

Yksi päävalmentajista on Hype Centeriltä tuttu Janika Martinsalo. Pitkän liikuntakoulutus- sekä -kokemuksen omaava Martinsalo on pistänyt Hype brändin pystyyn vuonna 2016 🖤
Janika on toiminut vuodesta 2013 laajasti Porvoon koko liikuntakentällä yritysten, yksityisten ja urheiluseurojen parissa. Kouluttautuminen sekä laaja-alainen ohjauskokemus ja oma monipuolinen liikuntaharrastaminen antavat loistavan pohjan muiden ihmisten ohjaamiselle ja opettamiselle. Janika ohjaa laadukasta liikuntaa aina pilke silmäkulmassa ja pitää huolen huonolla huumorintajullaan siitä, että treeni tuottaa kaikille liikkujille hien ja hengästymisen lisäksi myös iloa! 💪
Johan Kaurila

Johan on Treeniboxin kovan luokan valmentaja, pitkän kokemuksen omaava ja kouluttautunut koutsi, joka ohjaa Boxi-treenejä koko kesän🤩
Johan Kaurila on kouluttautunut liikunnanohjaaja (AMK). Hän tekee työkseen personal training ohjauksia, ohjaa ryhmä- ja yritystreenejä, kuntotestauksia ja häneltä hoituu myös asiakkailleen ravinto-analyysit sekä ruokaohjelmat.
Johan vetää treenit ja ohjaukset ammattimaisella, mutta rennolla otteella yli 10 vuoden kokemuksellaan kuntosali- ja voimaharjoittelusta. Hän pitää huolen siitä, että jokainen treenaaja saa harjoituksista kaiken irti turvallisesti ja tehokkaasti, jotta treeni tuntuu oikeissa paikoissa seuraavana päivänä!
Johan toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi HYPE Treeniboxille 😎
Jasmin Michelsson

Jasmin on tuttu monelle Hype Centeriltä hieronnan lisäksi myös ohjatuilta ryhmäliikuntatunneilta sekä
personal trainerin työstään.
Jasmin on valmentajana energinen sekä kannustava. Hänelle on tärkeää ohjauksissaan, että liikkeet tehdään huolella ja oikein.
Tunneilla ilmapiiri on kuitenkin positiivinen ja rento, jotta kaikilla olisi mukava treenata.
Jasmin odottaa kesän ohjauksia innolla ja
antaa lupauksensa siitä että
tänä kesänä hikoillaan!
Tervetuloa treenaamaan myös Jasminin tunneille!😎