Julkaistu Jätä kommentti

Porvoon ulkoliikuntapuistot

Kokonniemi
(Jääkiekkotie 3, Porvoo)

Alue on iso ja pehmustettu tekonurmikolla. Vierestä löytyy myös isompi pehmustealue, jossa on boccia-kenttiä. Ne ovat yleensä vapaana, joten alueella mahtuu helposti tekemään toiminnallisia kehonpainoharjoittteita tai koordinaatio juoksuja. Lisäksi vierestä löytyy liikuntatelineitä ja kaikkia telineitä useampi kappale, joten useampi henkilö mahtuu treenaamaan samaan aikaan:

 • Puolapuut
 • Vatsapenkit
 • Leuanvetotangot
 • Monkey bars
 • Dippitelineet
 • Nojapuut
 • Boksit

Kokonniemen lenkin varrelta, läheltä liikuntapuistoa löytyy myös edelleen hyvin toimivat tukit, joilla on kiva saada pientä voimatreeniä jalkoihin tai käsiin. Tukkeja on kolme ja niiden paino hieman vaihtelee.

Hype (70)

Kodderviken
(Haikkoontien vieressä, Koddervikenin leikkipuisto)

Treenialue on huomattavasti Kokonniemen ulkoliikuntapuistoa pienempi, mutta sisältää muutaman erilaisen elementin, jonka avulla treeniin saa helposti uusia ulottuvuuksia. Alusta on myös tekonurmen päällä. Vierestä löytyy myös lasten leikkipuisto, beachvolley kenttä sekä mini jalkapallo/koripallokenttä. Paikalta löytyvä treenivälineistö:

 • 15-25kg tangot
 • Battle Rope
 • Boksit
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Vatsa/selkäpenkki
hype jasmin porvoo liikunta

Huhtinen
(Tikantienpuisto)

Huhtisen liikuntapuisto on hyvin saman tyyppinen kuin Kodderviken, alueelta löytyy samanlainen välineistö muuten mutta vapaapainotangot uupuvat. Alusta on myös kevyesti pehmustettu. Paikalla olevat telineet mahdollistavat hyvän kokovartalotreenin.

 • Battle Rope
 • Boksit
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Vatsa/selkäpenkki
 • WhatsApp Image 2020-04-22 at 12.54.51

Kevätlaakso
(Kevätlaaksontie, Porvoo)

Treenialue on iso ja kevyesti pehmustettu. Alue löytyy Humlan lenkin varrelta, joten siihen sopii pysähtyä treenaamaan. Mikäli haluat päästä suoraan treenipaikoille autolla, joudut jättämään auton Kevätlaaksontielle. Telineet mahdollistavat monipuolisen treenin ja useampi treenaaja mahtuu samaan aikaan treenaamaan. Paikalta löytyy:

 • Renkaat kahdessa eri tasoissa
 • Vatsapenkki
 • Kiipeilyköysi
 • Seinä
 • Puolapuut
 • Monkey bars
 • Leuanvetotanko
 • Human flag tanko
porvoo ulkokuntosali joonaanmäki

Tolkkinen

Erittäin pieni Tolkkisten koulun läheltä, vapaapalokunnan vierestä löytyvä kompaktisetti (näkyy hyvin Tolkkistentielle), joka mahdollistaa paljon erilaisia monipuolisia liikkeitä. Treeni alustaksi on valikoitunut pehmustetut laatat, mikä mahdollistaa tasaisen pinnan tehdä esimerkiksi askelkyykkyjä. Paikalta löytyy:

 • Renkaat
 • Vatsa/selkäpenkki
 • Nojapuut
 • Leuanvetotanko
 • Monkey bars
tolkkinen, treenipaikka porvoo

Hamari

Hamarin lenkin varrelta löytyy pari telinettä, joihin voi pysähtyä tekemään muutaman lihaskuntoliikkeen kesken lenkin. Telineet ovat n. 500m päässä urheilukentästä

 • Leuanvetotanko
 • Vatsapenkki
 • Puomi

Joonaanmäki

Joonaanmäen lenkin varrelta löytyy muutama teline, johon voi pysähtyä kuntoilemaan lenkin varrella. Pääset myös helposti telineiden viereen parkkeeramalla uimahallille ja nousemalla siitä Joonaanmäelle.

 • Monkey bars
 • Dippiteline
 • Vatsapenkki
 • Lähellä myös penkki jota voi käyttää tasona esim. punnerruksiin
porvoo ulkokuntosali humla

Mikäli haluat inspiraatiota ulkoliikuntapaikoille, Hypen treenikätköistä löydät itsellesi juuri sopivia treenejä! 🙂 Tutustu kätköihin verkkokaupasta klikkaamalla TÄSTÄ

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.