Julkaistu Jätä kommentti

Miten saada äiti rentoutumaan?

Onko äitisi stressaantunut taloustilanteesta? Huolissaan muista ihmistä ja itse väsynyt? Kotikoulujen pitäminen on vienyt ehkä viimeisetkin energiat ja epäergonomiset työasennot aiheuttaa kiputiloja kehossa. Ei hätää, meiltä saat tämän hetken arjen myllerrykseen sopivat hierontalahjakortit!

Hieronta helpottaa tutkitusti stressiä ja vähentää stressistä johtuvaa niskahartia jännitystä. Hierottava saa kerrankin pitkästä aikaan keskittyä vain itseensä ja omaan hyvinvointiinsa. Hierojat antavat hyviä vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon, jotta jaksaminen paranee ja vältät lihaskireydestä johtuvat päänsäryt.
Tämä on paras lahja äidille juuri tähän hetkeen!

nature-3089907_1920

 

Lahjakortit ovat vuoden voimassa, joten jos tämän hetkinen tilanne arveluttaa, voi lahjakortin käyttää myöhemmin. Lahjakortin voit hankkia verkkokaupastamme tai noutaa tänään HYPE Centeriltä paikan päältä klo 16.00-19.00 välisenä aikana. Siellä vastassa Sinua on koulutetut hierojamme Jasmin ja Janika,
jotka auttavat hieronta-ajan valitsemisessa.

Äitienpäivä on sunnuntaina 10.5, joten toimi NYT!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.