Julkaistu Jätä kommentti

Etätyöläisten arvonta!

Huhujen mukaan siellä kotona tehdään töitä erittäin ergonomisissa työasennoissa, vai? Jos hartiat särkee ja päätä jomottaa, niin autamme Sinua mielellään hierontahoidoilla. Nettiajanvaraukseen klikkaamalla tästä

Kaikki oireet ovat kuitenkin ensisijaisesti lähtöisin siitä mitä itse teet ja/tai jätät tekemättä. Passiivinen lihastyö jumittaa, kevyt aktiivinen lihastyö vapauttaa. Julkistamme myöhemmin ensi viikolla ilmaisen etätyöläisen kehonhuoltovideon, jossa välineinä löytyy kuvassa löytyvät fascia-pallo sekä kuminauha.

Kahden etätyöläisen on kuitenkin mahdollista voittaa nämä tämän päivän kovimmat kehonhuoltovälineet itselleen kotiin osallistumalla arvontaan!

Arvontaan osallistutaan Facebookissa. Tykkää FB-sivuistamme ja tägää kommenttikenttään se henkilö, joka tarvitsisi nyt ehdottomasti tätä etätyön kehohuoltopakettia. Arvonta suoritetaan pääsiäisen jälkeen 14.4.2020. Facebook ei ole osallisena arvontaan.

 

WhatsApp Image 2020-04-03 at 12.40.42

 

ONNEA ARVONTAAN!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.